2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlr mrb

gaz ıcn aktardan topalak tozu aldm ıkı gundur bıraz daha ıyyz

anason rezene ıhlamur papatya kımyon ıcıyrm oncekı gunlere gore bıraz daha ıyyz hamd olsn paylaşayım dedım canlar

nagiş vakumlu poşetler varya ondan al ben öyle yapıcam yoksa 2-3 valiz benim de kesin olur

yok hayatım ya onlar bursa inegöldeler duymuşsundur belki 45 dk annemlerele mesafe gitmeden sitres sardı hiç gidesim yok kaynananın yanına asılmaya gidr gibiyim yemin ederim eşimede dedim ama mecburum araba ilk inegöle gidiyor mecbur ordan ilerde annemler benim

yakınında dia sa varsa al canım ben ordan aldım şimdi mi çıkıcaksınız yola

evet 4 de çıkacağız diasa var ama eşim işten gelecek çıkacağız nekadar fiyatı o poşetlerin

taneyle satılıyor canım valizin büyük mü?
biraz büyük ben de küçük diye 3 tane almışım
ben de ilk kez deniycem süpürgeyle çekiliyor

tanesimi 7 milyon canım eşime laf anlatamıyorum al dedim bovul almaya gitti 100 milyonluk tanesi 7milyondur diyor

tamam canım çok sağol

herkese şimdikten iyi bayramlar hayırlısıyla gider geliriz inşallah yola çıkan arkadaşlar
görüşürüz inşallah

hadi iyi yolculuklar
iyi bayramlar
bayram da herkes yolcu:))

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar;
epey zmn girmediğim için geçmişi okudum we okuduğumda herkesle olmasa da epey arkadasla ortak noktamız war.demek ki bebek büyütmek herkes için benzer şeyler:)
ilk kırk gün çok zor geçti ama şükür artık bebeğim de ben de çok mutluyuz. inşallah Allah herkesi mutlu etsin bebişleriyle beraber

arkadaslar bişey sorcam: bebeğin ayını belirten lilypie diye adlandırılan çizelgeyi nasıl edindiniz? yardım ederseniz sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…