mrb bayanlar allah rızası için bebeğini emziğe alıştıranlar nasıl başardıklarını yazsınlar.....
çıldırmak üzereyim....
ne yaptıysam tutmuo kızım tam 10 tane değişik emzik denedim şu chicconun anne memesine benziyeni bile denedim .....
kendini yırtıyo hanımefendi sanırsınki boğazlıyolar çığlık çığlığa ağlıo..
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi yöntemi yok mu bunun yalnızım ve hiç bi iş yapamıyorum sürekli sallanmak istiyo.....
evim uçuşa geçmiş durumda ....
emziğe alıştıranlar cvbınızı bekliyoum....
canım valla benimkide nuk'un kini tuttu tuttu ama hanfendi sinirli olduğu zaman onu bile dinlemiyo seni çok iyi anlıyorum canım bende yanlızum sabah eşmi işe geç gönderdimde anca öyle ortalığı topladım tek başıma iş yapmak mümkün değil ya eskiden nenelerimiz nasıl 9-10 tane doğurmuş anlamıyorum bide emziği tatlı şeylere batırıp ağzına ver ve bi süre beklet elinle tut emziği o önce atmaya çalışır bekletirsen tutar belki
canım senin kızın bıngıldağı ne kadar şimdi benimki bir parmak kadar açıklık kalmış ay dert ettim şimdi kontrolde ayın 2 sinde ben genede arayayım bi doktoru
mrb bayanlar allah rızası için bebeğini emziğe alıştıranlar nasıl başardıklarını yazsınlar.....
çıldırmak üzereyim....
ne yaptıysam tutmuo kızım tam 10 tane değişik emzik denedim şu chicconun anne memesine benziyeni bile denedim .....
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi yöntemi yok mu bunun yalnızım ve hiç bi iş yapamıyorum sürekli sallanmak istiyo.....
çıldırmak üzereyim....
Geç cevap verdiğim için özür dilerim,yeni gördüm mesajını.Ben de şimdi baktım bıngıldağın a kızımın,benimkinin de bir parmak kadar açık.
sabaa cnm maasallah oğluşuna........
bnm kızım 2-3 saatte bi 75 ml içio o da zorla coğu zaman bitirmiyo....
o yüzden zayıf kaldık bizz çok üzülüyoum coookk...
3 kilo doğdu ilk ay sadece 500 graam almıştı....
doktor zayıf kalmış dedi....
salı günü kontrolümüz var dua ediyoum 1 kilo almış olsun diee...
ya bnmki gibi cılız olan varmı aranızda....
çok dertliyiim cookk.
yawruma bakamıyomuşum gibi hissediyoum......
saba sen mamamı veriyosunkarın çizgisi konusunda cevaplar için teşekkür ederim. demek ki yalnız değilim ve biraz daha bekleyelim bakalım. umaarım dediğiniz gibi kalıcı değildir, çünkü hiç estetk görünmüyor :)
emzik konusunda benim oğlum tatlı sevdiği için biraz reçel damlatıp verdim emziği. işe yaradı, nuk marka emzik kullanıyorum.
bu arada sizin bebekler ne kadar süt içiyor, oğlum 2.5 aylık ve 90-100 içiyor genelde. dün akşam 120 içti şoka girdim . gerçi dışarda oksijen aldığı zaman sanırım daha fazla acıkıyor.
boy 58 cm kilo 6.400 şu anda.
biraz göbekli benim oğlum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?