kızlar havuzda ne giydiğinizzden bahsetmişsiniz hani koca göbekle hakkaten rahatsız oluır insan
ben kapalıyımda hani siizn için hamile mayolarıı var daha rahat olmazmı hani böle bişey mesela
güzelmiş gerçekten ama ben büyük beden bi bikini aldım vede çok rahat ediyorum.nedense mayoyla giremediim hiç alışık değilim belki ondandır.rahatsız olurum diye mayo almıştım ama hiç giymedim desem yeridir..zaten oturup güneşlenmiyporum ben..hemen giriyorum yarım saat yüzüyorum çıkıp eve gelip duşumu alıyorum ondan belki de pek rahatsız olmuyorumdur..
canim hamile mayoalri tankini gibi ustu t shirt seklinde altinda sort falan oluyo ufak ben baktim tankini aldim kendime ayni zaten cokta buyumedim 63 kiloda girdim icine ama bikini ile rahatsiz oluyorum hani hamilelikten degil cokta karnimin gorunmesinden hoslanmiyorum kendi adima hani baskasi acsada fazla bakmam hamile degilken icim hos olurdu bakarsam bende bir cinsim o karin naisl buyuyo ya derdim tuylerim kabarirdi simdi ogrendim gayet normla buyuyormus :)