Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açıkçası ben kendime karşı hem gerçekçi hem de bonkorüm :) doğumdan sonra eski formuma yada makul bir kiloya (eski kilom olan 59 olmam da mesela 62 olurum) ulaşmak için kendime 8 ay-1 yıl arasında süre veriyorum. zaten emzirmenin yoğun olacağı 6 ay kilo verebileceğimi sanmıyorum. sadece doğum sırasında verilen kilo gider. zira emzirdiğim dönemde diyet falan yapmayı hiiiiççç düşünmüyorum. manken değilim ki 3 ay sonra podyuma çıkıp"doğurdum ama hala taş gibiyim" demeye çalışayım :) süt vermeyi engelleyecek herşeye karşıyım. geçenlerde biri bana "kiloyu falan kafana sakın takma, zamanla veriliyor, ama eğer bebğini emziremezsem işte bu korkunç bir duygu, çok üzülürsün" dedi. haklı da bence. inşallah sütümüz gelir de, bu konuda bebişimizle bağımız çok güzel olur.
8 ay-1 yıl sonra formuma kavuşmazsam gerekli önlemi alırım, diyetti, spordu vb. ama o süreye kadar zorlamak yok, kilolar giderse gider, gitmezse sabır çeker devam ederim :)
saadetcim miraç kandili bugün
vereliniortak
opuyorumnanaktan
valla helal olsun sabacım bende aynen böyle düşünüyorum.
yeterki bebeğim sağlıkla gelsin ve doğum sonrası çok önemli olan anne sütünü kanakana içsin.
ben hiç önemli değilim.
er yada geç gidecek nasıl olsa kilolar.
önemli olan oğlumun sağlığı ve mutluluğu...
annem kompostularımı hazırlamış.
dün tel etti gelin alın diye.neyse gittik bagaja doldurduk vişnesi,kirazı,kayısısı...
tam vedalaşırken sakın kayısı kompostularını içmeyin dedi.bi an irkilmişim.
doğum sonrası kabız olma ihtimalin var ilaçlar kullanmak yerine bolbol kayısı kompostusu içeceksin onun için nektarlı yaptım dedi.
annem yıllar önce bulgaristandayken abime doğum yaptığında doktoru önermiş ananemlere bolbol kayısı kompostusu yapın doğumdan sonra hem bol süt yapar hem kabızlığını önler demiş.
annem diyor çok iyi geldiğini ve göğüslerinden oluk oluk süt aktığını.
ayağa kalkmamla beraber resmen süt akardı aşşağıya doğru diyor.
neyse mahzene dizdim sıralı 2 ay sonra işime yarayacak inşallah :)
ahaa züleyha gelmişşşş...
züleyha canım seni çok merak ettik en son hastaneye yatmıştın.
noldu gelişmeler ne yönde valla aklımız hep sendeydi....
canım saadetim gurbetlik ne zordur kimbilir
ben hep derim onlara iyiki buralardan bi koca buldum kendime diye.
yoksa nasıl dayanırdım bilmem.
Allahım tez zamanda anneni görmeyi nasip etsin sana şu mübarek günün hürmetine...
vereliniortak
opuyorumnanaktan
valla helal olsun sabacım bende aynen böyle düşünüyorum.
yeterki bebeğim sağlıkla gelsin ve doğum sonrası çok önemli olan anne sütünü kanakana içsin.
ben hiç önemli değilim.
er yada geç gidecek nasıl olsa kilolar.
önemli olan oğlumun sağlığı ve mutluluğu...
annem kompostularımı hazırlamış.
dün tel etti gelin alın diye.neyse gittik bagaja doldurduk vişnesi,kirazı,kayısısı...
tam vedalaşırken sakın kayısı kompostularını içmeyin dedi.bi an irkilmişim.
doğum sonrası kabız olma ihtimalin var ilaçlar kullanmak yerine bolbol kayısı kompostusu içeceksin onun için nektarlı yaptım dedi.
annem yıllar önce bulgaristandayken abime doğum yaptığında doktoru önermiş ananemlere bolbol kayısı kompostusu yapın doğumdan sonra hem bol süt yapar hem kabızlığını önler demiş.
annem diyor çok iyi geldiğini ve göğüslerinden oluk oluk süt aktığını.
ayağa kalkmamla beraber resmen süt akardı aşşağıya doğru diyor.
neyse mahzene dizdim sıralı 2 ay sonra işime yarayacak inşallah :)