• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bana musade misafirim gelecek:=))
kendinize iyi bakin,,
ALLAH HEPNIZDEN RAZI OLSUN;CANIM ARKDASLARIM;;
BENI ONURLANDIRDINIZ RABBIMDE SIZI ONURLANDIRSIN;amin,,gorusmek uzere,,

yaaa muhabbetin en guzel yerinde cikiyorum ya:=((

saadet haklisin bencede ilk olursun hem tarihe yazarlar:=))kiz bizde o sabir ne gezer:=))

mospy sekeri iyi geceler,,,

melek boz melosum vallahi bu meryem muhabbetini bende cakmadim ama :=)) komik birseymi ne ? ahhahaha

yuse bacim insallah iyisindir hemsommm,,,,,

hadi simdilik iyi aksamlar sakin dogurmayin ;:=)))eylul analari pardon agustos anasi olacaz hemen hemen:=)))

lilayi gorursneiz cok selam ederim yanakalrindan operim,
dilerim ruzgar im iyidir,,insallahh ,,,

kızlar doktor bana 20 sinden sonra her an doğum olabilir dedi.yani 38. haftada.melekciğim senin daha yakındır dimi.

selam kızlar...
bende sancılarımın şiddetinin artmasından dolayı dr dan randevu aldım.
gerçi normal oldugunu düşünüyorum. haliyle sancıların sıklıgı da şiddeti de zamanla artıcak.
salı günü boşluk varmış sadece. bende o güne aldım.bakalım oğluşum nasılmış...
sizler nasılsınız ne var ne yok ?

mrb kızlar bende yeni doktordan geldim bebeğimin herşeyi nprmal çıktı kilo 1700 boy 43cm ancak doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem canım sıkıldı daha önce böyle bişey yaşayan varmı kızlar neden oluyor dedim bebeğe giden damarlarla alakalı dedi inşallah bir şey olmaz bebeğime ben bu aralar çok yoruldum birde ilaçları düzenli kullanmıyorum ondan olabilir mi dersiniz fikri olan varmı senağlama

cnm bnm bebegımın de bacak boyu bır hfta gerıden gelıoo bışey olmazzz merak etmee bıraz kucuk bebek olur sadece dedı drr br hftadan bişiyolmaz 2 3 hafta gerı cıkrsa öenmlı bı durum vrdırr

kısmet gözünaydın bebeşin herşeyi iyiymiş maşallah.
kızlar ya bişey diyeceğim ben de facebook grubuna katılmak istiyorum ama benim hesabım yok.eşimin hesabı var.garibim o hiç ilgilenmez facebookla filan.zamanında açmış işte.onun ismiyle girsem kabul eder misiniz acep???

Back
X