• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum ya canim! bende sanki oyle bisey yok.. belki de taktigin icindir.. doktoruna sormusmuydun? bilmiyorumkismile

saltanat hem doktora hem hemsireye sordum tabi acik tenime bakmadi ama anlatiyorum bebek buyuyor icinde yeri daraldikca batmalar agrilar olucak normal ilaci falan yok bunu engellmenin diyo elimi surersem sanki uyusmusta gecmek zuere hisszilik sorna kasinti kasirsamda cok hafif doknuyorum aci saplaniyo o bolgeye :(yarin doktora gidicem valla cicam gostericem bolgeyide :)

saltanat hem doktora hem hemsireye sordum tabi acik tenime bakmadi ama anlatiyorum bebek buyuyor icinde yeri daraldikca batmalar agrilar olucak normal ilaci falan yok bunu engellmenin diyo elimi surersem sanki uyusmusta gecmek zuere hisszilik sorna kasinti kasirsamda cok hafif doknuyorum aci saplaniyo o bolgeye :(yarin doktora gidicem valla cicam gostericem bolgeyide :)

bence de sor, ne dicekler bana da soylersin.. ben sabah kalktigimda sag tarafimda gogusumun alti aciyor. gece boyu ayaklari batmis oluyor galiba. ama orda hissizlik, kasinti falan hissetmiyorum. genel olarak karnim kasinyo da..

kizlar ya dogum hakkinda video izledim korkmaya basladim. en iyisi ben gidip uyumaya calisayim. burda bizde saat gece 2 oldu. size iyi geceler!!

of cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk cnm sıkıldı aksam aksam sınırlerım gerıldı sımdııı karnımı crptım bebegımn yatagınaa uyku stını cıkarıım derken:((ıns bısy olmamıstırr kuzuma..kayınvaldem geldı bıdeustunee cocuk odasını görmemıstı bakıo hyrlı olsn nıe beyaz aldınız nıe pembe almadınız? öle bgndık dedımm perdeye bakıoo nıye bebeklı perde almadınız sevmıom dedım:) salona grdıı vıtrını boşaltmıstım yrın kadınlr gelcek temızlıge madem boşltın nıe kdn tutuon dıger ıslerıde sen yap!!! lafa bak allhım delı oldum yrdım eden yok barı işlerıme karısmasın aldıklrımadaa ben nasıl ypıcksam bu hlımle o işlerı zor yptım nasıl cam kapı sılıyım kadın yapmıoo o işi dedımmm herseye bı kusur delı oldm aksam aksam yaa!!!!!!!!!!

of cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk cnm sıkıldı aksam aksam sınırlerım gerıldı sımdııı karnımı crptım bebegımn yatagınaa uyku stını cıkarıım derken:((ıns bısy olmamıstırr kuzuma..kayınvaldem geldı bıdeustunee cocuk odasını görmemıstı bakıo hyrlı olsn nıe beyaz aldınız nıe pembe almadınız? öle bgndık dedımm perdeye bakıoo nıye bebeklı perde almadınız sevmıom dedım:) salona grdıı vıtrını boşaltmıstım yrın kadınlr gelcek temızlıge madem boşltın nıe kdn tutuon dıger ıslerıde sen yap!!! lafa bak allhım delı oldum yrdım eden yok barı işlerıme karısmasın aldıklrımadaa ben nasıl ypıcksam bu hlımle o işlerı zor yptım nasıl cam kapı sılıyım kadın yapmıoo o işi dedımmm herseye bı kusur delı oldm aksam aksam yaa!!!!!!!!!!
boşver takma stres yapma

az kaldı senin de sinirlerin bozuktur ama stres yapma biliyorsun neler oluyor o yüzden duyma

iyi geceler kızlar bugün değişik bişeyler oldumu bakamadım hiç
kimse doğurmadı dimi :))

kizlar ya dogum hakkinda video izledim korkmaya basladim. en iyisi ben gidip uyumaya calisayim. burda bizde saat gece 2 oldu. size iyi geceler!!

saltanat iyi geceler canim ama isleme videolari hemsire bunalr reyting icin en kotu dogumalri cekip yayinliyorlar kesinlikle reyting amacli zaten arkadasiniz bile osla size iyi seyelri degil isnan psikolojisi cektigi acilari anlatir ilk rahat olun yoksa daha cok aci cekersiniz dedi arkadasim izleme bunalri abartiyorlar ..

haha canim ya bosuna sikma canini kaynana buyukya konusucak yorum yapicak sen naisl seviyodan canin naisl istiyosa oyle yap onada hi hi de gec bildigini oku bosver :):)

derslerde havaya kapılıp ıkınma sakın :))) doğurursun valla o gazla :))) saadetcim

haha cok guldum yok formlara bakiyorum kizlar biyokenize diye bir sey varmis dusunce gucu ile goz renginizi degsitirebiliyormussunuz birde buna ciddi yorum yapanalr var neden olamsin diye ya 1 deli tas atmis 10 akilli cikaramamis ben buna 6 yasinda inaniyordum uyucam uyanicam neomi camplell olucam diye bir b.olmadi kadin 30 cm benden uzun hemde zenci simdi burniumun ucunu degsitirmek istiyorum her gun odaklansam kendi kendine kalkartmi yani goz rengi degsimesinden daha kolay bir olay ayy cok guldum ya kaidnalrin cogu niye biu kadars af bos islerle ugrasir anlamis degilim birde buna form acmislar kahkaya boguldum cidden :) hayatimda ne gzatede ne dergide ne cevremde gormedim yapan deneyn zaman harcayan oldumu acaba bu ise :P

hayırlı geceler hanımlar annemde kaldığım için girremiyorum liladan haber varmı nasılmış bebişi ?

hayırlı geceler hanımlar annemde kaldığım için girremiyorum liladan haber varmı nasılmış bebişi ?

ayse lila bu gun girmedi forma gerci normal yani dogumdan sonra zamani olmiyabilir ama dun telefonda sesi hoc lohusa gibi gelmiyordu masallah arkadasima civil civildi ruzgarda iyi icimiz rahat bir akc gun gecsin tecrubeleri ile aramizda olur lilacigim :) simdiden onu cok ozledim valla..

esim kuveti ilik suyla hazirladi lavanta yagida damlatti aynen hemsirenin rahatla uzerine verdigi talimatalr uzeridne ben gidiyim uzaniyim hemsire bel agrisina anne ve bebegin rahatlamasina tek ilac dedi :)
Dikkat et saadet yine yakmasın seni :roflol:

banada batiyo hemde naisl kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?

kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?ama hissediuyorum ya ..
Saadet aynı uyuşma kaşınmayı bende hissediyorum...
Bakıyorum hiç bişi yok bilmiyorumkismile

Back
X