• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım balcalıya elini veren kolunu kaptırıyor
metroda yaparsam kurumumuz karşılıyor canım eşim araştırmıştı sende yazmıştın 300 tl fiyatı gerisini ssk ödüyormuş inşallah gerek kalmaz metroya felan çünkü ben memnunum doktorumdan

MArsada dr kim mihri?
eşimde marsada yap diyo..kardeşim orda tüm dr ları tanıyo ama ben temiz ve ilgili değillerdir diye istemiyom
kardeşimde önermedi
Marsa nasılmış bi bak bakalım...eşim ısrar ederse ora olur..arabayı o sürüyo...direksiyon onda :sinifsinif:

bende ünv.hast.yapıcam niye kötü mü ki araştırma hastaneleri:1shok:hem sizin orda ne kadar ucuz ya fiyatlar ben sadece dr 1100 vericem daha hast ve özel odayı bilmyoruz ne kadar çıkartcaklar oarya mı gelsem ki doğurmaya bide burda hem para alıyolar hemde utanmasalar ameliyata hastabakıcılar girecek:roflol: sizde bide 3 dr. çok şanslısınız çok
balcalının adanada imajı kötü
Sen burayla kıyaslama kendini

bizimki sıradan bi hast de değil...İyi bi hast...talep te var...

adanayı bu yüzden seviyorum
herşey ucuz
daha doğrusu ucuzmuş!!!!! sizin sayenizde ucuz olduğunu öğrendim.....
1den aşşağı söyleyen olmadı eylul anneleri arasında akannehir

balcalının adanada imajı kötü
Sen burayla kıyaslama kendini

bizimki sıradan bi hast de değil...İyi bi hast...talep te var...

adanayı bu yüzden seviyorum
herşey ucuz
daha doğrusu ucuzmuş!!!!! sizin sayenizde ucuz olduğunu öğrendim.....
1den aşşağı söyleyen olmadı eylul anneleri arasında akannehir

çok iyi ya aslında bende özel hast istiyodum ama burda ya dr iyi değil özel hast.yada anestezi uzm.napım bende mecbur ünv.hast.seçtim inş.refakatçi olarak eşimi alırlar yarın konuşcam bakalım yoksa yalnızımakannehir

cnm evet hastane değiştirmeyi düşünüyorum drum ii ama hastaneden memnun değilim sen hangi dr a gidiyodun,???
metroda selçuk aslan varmış ii die duydum bu hafta bi ona gidim diye düşünüyorum.
ortadoğuda doğum 500 tl bu arada :(:(

Ben ferhat erol a gidiyorum
13üne kadar izinliymiş
dr 15 gün sonraya tekrar randevu verdi..epidurali falan detaylı konuşacam bidahaki kontrolume...Sen O.D' dan mı memnun kalmadın
Universal.
başkent falan nasıl acaba..
Gidersen banada bildirirmisin gamze

duydum canım onuda ama Bülent'e kesin karar verdima artık yarın için randevu aldım bugün fullmuş .ancak akşam verebilirim dedi kız akannehir kesin suatın hastalarıda ona gidecek

birde Şar'da VIP odası var gördün mü bilmiyorum.NST yapılırken gördüm kapısında kamera filan var hemşireye sordum içerisini görebilirmiyim diye oda bana ukalaca neden görmek istiyosunuz ki dedi bi bakış attım kadına burda doğurursam orda kalmak istiyorum dedim kaydirigubbakcemile3 orda herkes kalamaz dedi bende herkesmiyim ben dedim o dalga geçtikçe bende geçtim gıcık oldum hemşireye müdürle konuşmak gerekiyormuş ama gerçekten içerisini çok merak ettim yani diğer odalardan ne farkı var acaba

ben de düşük tehlikem varken görmüştüm VİP oddasını ama o korkuyla hiç merak etmemişim ilerleyen zamanda bakarım diye. yarın Şar'a gidicem ben de bi bakıyım meraklandım şimdi. benim de yarın Bülent Bey'e randevum var. 11'de. senin kaçta?

Kızlar sabah annemi yolcu ettik, kayınvalide yolda, prensesi kocası getiriyor. Evi temizledim; wc banyo Allah ne verdiyse giriştim. Kaynana gelince alarma geçiyoruz biliyorsunuz :)) Yok öyle incelemez aslında ama ev çok fenaydı. Annem sağolsun hiç kenar köşe yapmadı. Ben nete sık girmem, merak etmeyin olur mu canlar :))

ben de düşük tehlikem varken görmüştüm VİP oddasını ama o korkuyla hiç merak etmemişim ilerleyen zamanda bakarım diye. yarın Şar'a gidicem ben de bi bakıyım meraklandım şimdi. benim de yarın Bülent Bey'e randevum var. 11'de. senin kaçta?

merhaba rize lı hamişler nasılsınız anlaşılan doktorlarımız aynı

Ben ferhat erol a gidiyorum
13üne kadar izinliymiş
dr 15 gün sonraya tekrar randevu verdi..epidurali falan detaylı konuşacam bidahaki kontrolume...Sen O.D' dan mı memnun kalmadın
Universal.
başkent falan nasıl acaba..
Gidersen banada bildirirmisin gamze

tabiki bildiririm ama Universal ii değilmiş benim bi arkadaşım orda doğum yaptı marsada doğursam daha iiydi dedi:):):) başkente ii diolar ebru tarım var orda çok iii bi dr muş ama yine de ben cerrahide bayanlara çok güvenmiyorum:(:(:(

Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....
lilacım çok sevindim canım benım
çok fazla suda içemiyorum ben ya bari maden suyu içeyim faydası olur herhalde
bende cok ıcıyorum acaba zararı var mı
merhaba güzel anneler ben yavruma kavuşmama sadece 1 hafta kaldı allah izin verirse ağustosun 17 sezeryanla bebeğim dünyaya getirecem çok heyecanlıyım vede duygulu 1 hafta sonra hayatımın 2 anlamı gelecek tamamen hayatımız değişecek o yüzden çok heyecanlıyım darısı tüm evlat özlemi çekenlere allahım bu duyguyu herkesi yaşatsın ilk aylar acaba 4 ay geçermi diye ağlıyordum hamileliğimin ilk günlerden beri sorun yaşadım dış gebelikle başlayan hikayemizin sonuna gedik eğer dr uysaydım şuanda içinde hareket eden bir canlı olmayacaktı çok sorun ben hamileliğimde çok sorun yaşadım bir ara kızımı bile görmek istemiyordum kendimi odaya bile kapattım hiç kimseyle konuşmak istemiyordum hatta bebeğimi bile kabul edemedim ilk önce bana sabırla dayana eşime ddaha sonrada sizlere çok teşekür ediyorum çünkü kendimi eve kapattığım dönemlerde eşim buldu bana bu siteyi sizlerin sayesinde sanki kardşımdasınız gibi konuştum sorunlarımı paylaştım beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin rabbim opuyorumnanaktan
canım sağlıcaklı kucağın alırsın ınsallah
canım benımkıde 12.30 opuyorumnanaktan
merhaba rize lı hamişler nasılsınız anlaşılan doktorlarımız aynı
evet angel aynı

Back
X