• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msn olayı iyi oldu

doğuma az kalanlardan biri daha :) 25-26 gün kalanları görünce tuhaf oluyorum. lütfen doğum yaptıktan sonra tecrübelerinizi yazın arkadaşlar. gerçi çocuk doğunca telaş oalcaktır elbette. ama bunca zamandır paylaşım yapıyoruz, sizin tecrübelerinize ihtiyacımız var.

niye kimseler yok ya..Neden habire başka sitelere yönleniyorsunuz kızlar.Önce face grubu diye bişey çıktı face olmayanlar(benim gibi)sohbete katılamadı.Şimdide msn grubu.Burdan neden konuşmuyorsunuz anlıyamıyorum..

niye kimseler yok ya..Neden habire başka sitelere yönleniyorsunuz kızlar.Önce face grubu diye bişey çıktı face olmayanlar(benim gibi)sohbete katılamadı.Şimdide msn grubu.Burdan neden konuşmuyorsunuz anlıyamıyorum..

arkadaşlar yemek yaparken tam göbek deliğimin oraya pişmiş patlıcan düştü nasıl oldu bende anlamadım komik ama birazcık yandı bişey olurmu ki yaaaa:uhm:

bende de, bende facebook üyesi değilim, msn de işyerinde olmam nedeniyle kullanamıyorum. burası iyiydi, neden dağıldınız bende anlamadım. ilk göz ağrımız burası değil miydi bizim :) bizi dışlamış oldunuz :((((

bende de, bende facebook üyesi değilim, msn de işyerinde olmam nedeniyle kullanamıyorum. burası iyiydi, neden dağıldınız bende anlamadım. ilk göz ağrımız burası değil miydi bizim :) bizi dışlamış oldunuz :((((

Bencede aynen öyle hissediyorum.Dışlanmış gibi olduk...:oklava:

sağol canım ya inş.bişey olmaz son zamanlar ya sakarlaştım iyice ya karnımı vuruyorum biyerlere yada böyle işler geliyo başıma dr söylemişti sakarlaşacaksın diye ama bu kadar beklemiyodum ya akannehir

Bnede habire vuruyorum biyerlere karnımı.Bide günden güne büyüyor ya.Ebatlarına alışamıyoruz bitürlü.Bir gün geçebildiğim sıkışık bi yerden ertesi gün geçemiyorum.Güm vuruyorum oğlumu.Sonrada üzülüyorum ama napiyim çok büyüdü..

Bnede habire vuruyorum biyerlere karnımı.Bide günden güne büyüyor ya.Ebatlarına alışamıyoruz bitürlü.Bir gün geçebildiğim sıkışık bi yerden ertesi gün geçemiyorum.Güm vuruyorum oğlumu.Sonrada üzülüyorum ama napiyim çok büyüdü..

msn adresi geçmiş sayfalarda var arkadaşlar daha önce vermişlerdi ama ben kaydedemedim geçmişten bulabilirsiniz adresi girmek isterseniz

evet ya büyüdüler artık iyice ileri ki haftalarda napcaz acabadelikafadulden ama sağlık olsunlarda diğerlerine katlanılırzemuszemus

birşey soracağım, 34 hafta 1 günlüksün ama kalan gün sayın nasıl öyle oluyor. ben 35 hafta 1 günlükken kalan gün adedime bakar mısın lütfen, bence ticker da bir problem var ama sende mi bende mi yanlışlık var çözemedim:)

merhaba arkadasalr bu gun dogum sinifinda ogrendigim ilginc bir konuyu paylasmak istedim ben yapabilirmiyim bilmiyorum ama bu aksam denicem bu dogumda acilmayi kolaylastiriyor bu sayede kesik atilmiyormus vaginaya bebegin dogumuna 6 hafta kala her gun dus aliyoruz badem yagini parmagimiza batirip vaginaya hafif hareketlerle parmagimiz sokup orayi doguma hazirliyormusuz tabi temzi ellerle her gun 5-10 dakika dedi hemsire bu sayede kaslar aciliyor alistirma yani dogumda acilma daha kolay oluyormus kesik atilmasinada gerek kalmiyormus asagidada ayni konu ile ilgili link var ingilizce bakabilirsiniz ..

birşey soracağım, 34 hafta 1 günlüksün ama kalan gün sayın nasıl öyle oluyor. ben 35 hafta 1 günlükken kalan gün adedime bakar mısın lütfen, bence ticker da bir problem var ama sende mi bende mi yanlışlık var çözemedim:)

gun sayılarında bır anormallik var tutmuyor

ayrica bu gun bebekle annenin temasini bebegin altini degistirmeyi bebege banyo yaptirmanin inceliklerini dogum gunu nefes ve itme egzersizlerini tek tek uygulamali sekilde ogrendik :)
eger dogumdan sorna problem yasarsam zaten randevu alip eve bir hemsire gelicek iki gun bana gostericek sorun yasarsam tabi ins yasamam :)

hayatta yapamam ben bu dediğini, okuyunca bile içim tuhaf oldu saadet.

benimde ya kendime dokunamamki dedim denicem yapabilirmiyim bilmem hafif parmakla cok tuhaf cidden ama kadin kesik istemiyorsaniz dogum aninda en iyi yontem bu dedi aman ya hepsi kotu yani dun doguma gelen kadini gordum bagiriyordu naisl korktum ama hemsire kacinci cocuk deyince 6 dedi herkes kikirdadi eismde diyorki korkma 6.yapiyosa demekki seninde basaramicagin bir olay degil dogum diyo :(

bak işte bu itme egzersizi falan çok önemli. bende bu konuda nette video bulup izlerim diye düşünüyorum.
aslında doğum videoları da var nette ama cesaret edemiyorum. izledikten sonra bilgi sahibi olmakla korkmak arasında ince bir çizgi var bence.

Back
X