• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ramazanda geldi tatlılardan nasıl uzak duracağız bırde şekerım var az az yerım artık

bu haftasonu şirinevlerdeki bahsettiğiniz yerden lohusa geceliği ve terliğini alıp çantamı da hazır etmeyi düşünüyorum. bu arada evvelsi gün eşimle yeni doğan için bebek bezi aldık marketten. prima baktım yoktu bende az adedi olan huggies aldım. sadece yeni, doğan için o vardı. alerji falan yapabilir diye 28 adet olan paketten aldım. o standa gelince eşim çok tuhaf oldu. duygulandı. bende biraz garip hissettim tabi. "ilk defa bu standa geliyoruz" dedi. bende "artık çok gelirsin, bezlerini sen alırsın buradan " dedim :)
marketteki kızlara yeni doğanda sadece bu marka mı var dedik, hemen meraklı bakışlarla ilk çocuk mu, kız mı erkek mi, doğum ne zaman falan diye sordular :) direk muhabbete başladık yani :)

bende doğumdan çok korkuyorum
dr sezeryan yapmak istiyorum dedim
oda bana dur bakalım doğum bi ekip işi dedi
galiba ben normal doğum yapacam cuma 36. haftayı dolduruyorum iyice korkularım arttı bide üstüne doğum videosu izlersem geceleri hiç uyuyamam heralde:)

olabilir, mantıklı. peki ama doğum esnasında yapmamız gerekenleri nereden bileceğiz, vahiy mi gelecek:) yurtdışında eğitimi veriliyor, burada hiç duymadım ben böyle bir eğitim verildiğini.

dr ve hemşireler yönlendirecek canım.bana hastaneden tembihlediler sakın izleme doğumu zorlaştırıyo psikoloji bozuyor dediler.o an gelsin doğaçlama olacak.annelerimiz videomu izlemiş alllahaşkına.bi şekilde çıkacak o çocuk ordan:)

sular hala gelmedı erıdım bıttım artık Allahım yardımcımız olsun
su sıcaklarda bunu reva gorenlerede soyleyecek cok sey varda neyse soylemıyım
vıdeo fılan ızlemıyorum merak etmıyorum hastane cantam hazır degıl gecelıgım de yok zaten
boyle karambole yasıyorum bu gunlerde

dr ve hemşireler yönlendirecek canım.bana hastaneden tembihlediler sakın izleme doğumu zorlaştırıyo psikoloji bozuyor dediler.o an gelsin doğaçlama olacak.annelerimiz videomu izlemiş alllahaşkına.bi şekilde çıkacak o çocuk ordan:)

haklısın, annelerimiz video izlememiştir tabi :) ama biz annelerimiz kadar güçlü, osmanlı kadını değiliz ki :) biz ağrı eşiği düşük, canı çok kıymetli şehirli kadınlarız :)

sular hala gelmedı erıdım bıttım artık Allahım yardımcımız olsun
su sıcaklarda bunu reva gorenlerede soyleyecek cok sey varda neyse soylemıyım
vıdeo fılan ızlemıyorum merak etmıyorum hastane cantam hazır degıl gecelıgım de yok zaten
boyle karambole yasıyorum bu gunlerde

hayırdır ipek,
salmış gibi bir halin var, hem de günlerin bunca ilerlemişken. moralin bozuk sanırım, ama hepimizde arasıra oluyor bu ani daralmalar, yalnız değilsin.

hayırdır ipek,
salmış gibi bir halin var, hem de günlerin bunca ilerlemişken. moralin bozuk sanırım, ama hepimizde arasıra oluyor bu ani daralmalar, yalnız değilsin.

canım dun sabahtan berı sular kesık bır ıs yapamıyorum hos zaten yapamıyodukda bı dus alıyodum gunde 3 4 kez en azından
mutfaga gırılmıyor banyo wc ıhtıyac bıtmıyor malum su en gereklı sey
kavruluyoruz bıde ıstanbulda
saldım hemde ne salma gormen lazım

mesai bitti , ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar dilerim.
ipek sende bozma moralini, yakında gelir herhalde, istanbul susuz kalmasın :) o kadar yağış oldu, suları kesen zihniyete alkış, arıza vardır, hallederler umarım tez zamanda.

selam kızlar nasılsınız...biz .çok iyiyiz..bugun hdoğum öncesi kan idar testlerine baktılar sağlık ocağında çok iyi çıktı bişey çıkmadı...doğuma hazırlık az kaldı artık....doğum yapan varmı kızlar buarada....
benim misafirim olduğundan pek gelemiyorum çok geziyoruz .alışveriş merkezleinde doğurcam galiba bu gidişle:))

şeker pembede beklemede demek ...maşşallah bebeklerimize.....bizde yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek...10 gunde bi çağırıyor artık...3 kg oldumu acaba alisamız ...baya büyüdü gibime geliyor sanki otururken göbeğim bacaklarıma deyiyor gibi....çok zormuş son aylar gerçekten..bide 2 gündür göbeğimin solundan lif kopuyor gibi oluyor....
ben heran çıkabilirim şekerler sizi özledim....çok çok öpüyorum

şeker pembede beklemede demek ...maşşallah bebeklerimize.....bizde yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek...10 gunde bi çağırıyor artık...3 kg oldumu acaba alisamız ...baya büyüdü gibime geliyor sanki otururken göbeğim bacaklarıma deyiyor gibi....çok zormuş son aylar gerçekten..bide 2 gündür göbeğimin solundan lif kopuyor gibi oluyor....
ben heran çıkabilirim şekerler sizi özledim....çok çok öpüyorum

20 günümüz kaldı 1 ay bile değil
çok az kaldı

meraba kızlar fazla kimse yok ama ben yazayım ilacı bıraktım artık 37.haftadayız
bırakır bırakmaz nst de bi tane sancım çıktı artık bakalım sıklaşırsa gidicez alıcaklar sezeryana
bi yandan diyorum inşallah 38.haftayı bulurda iyice gelişir kilo alır bi yandanda biran önce gelmesini istiyorum hayırlısı olsun artık memleketten babanneside yarın geliyor

ya arkadaşlar ayaklarım acayip şiş ve çok acıyo kıvıramıyorum ellerim desen öyle offf ya nolcak ki böyle bide vajinama doğru ha bire baskı hissediyorum sanki aniden bişey giriyomuş gibi oluyo bunlar normal herhalde dimi kızlar Allahtan yarın kontrolum var bakalım ilk kez nst ye gircem nasıl bişey miş...:uhm: bende epidural sezeryan istiyorum yarın konuşcam artık gün versin ağustos sonu diyo du ama bakalım nolcakbilmiyorumkismile

Back
X