Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,
drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı
merhaba kızlar,
drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı
merhaba kızlar,
selasmlarr.... Burası çok sakin artık ilerlemiyor.. msni bulunca kk yı sattınız bakıyorum da....
Benim bilgisayardan msne girilemiyor maalesef.. Şirket bilgisayarı... Evde de olsam giremiyorum(
O yüzden burada takılın bakiiim.. Msne falan kaçmayın.. Unutmayın biri birası buluşturdu....
Bu arada sanki zaman da durdu hiç ilerlemiyor.... Önceden hiç anlamazdım aa 12 haftalık olmuşum aa 20 olmuşum diye.. 30 dan sonra zaman geçmiyor sanjki...
setupcum bır alemsın bilmiyorumkismileaz kaldı dayan
vallla katılıyorum son 30 gundeyız geçmiyor canım merak etme herkes yıne burda burası bır başka buarada Ayşe.20 yarın doğuma gıruıuyormuş dua edınnn
vallla katılıyorum son 30 gundeyız geçmiyor canım merak etme herkes yıne burda burası bır başka buarada Ayşe.20 yarın doğuma gıruıuyormuş dua edınnn