• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mestitosh'm hoşgeldın..valla şeker pemvem doğuramadı ama gülizin lekelenmesi çikolatanın bıraz suyu gelmiş herkes bır atakta ...

kızlar son ayda çatlanıyormuş sanırım popomda çatlaklar var ilk defa farkettım aman sağlıklı gelsın oğlumda

merhaba kızlar,

drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı

merhaba kızlar,

drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı

maşallah kuzuna canım,,herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

merhaba kızlar,

Maşallah kaç haftalık olduki, Hadi bakalım sağlıkla gelsin güzel bebek... Yine de zamanında gelsin...

merhaba kızlar,

opuyorumnanaktanCanım tarihinde gelsın meleğin maşallahh :nazar:

Benim canım sıkılmaya başladı artık... Hamilelikte yaşadığımız sorunlar yetmiyormuş gibi bir de eşime karşı kıskançlık krizlerim hat safhaya çıktı. artık doğum yapmak istiyorum. Eski vücuduma tekrar kavuşmak istiyorum. işime dönmek istiyorum. sosyal ortamlara girip çıkmak istiyorum. evde oturup koca beklemekten bıktım ya bennnnnnn.... 20 sinde randevum var dr da bir an önce hemen alayım sezeryana dese bana süper olacak.
Artık bu psikolojiye bu paranoyaya dayanamayacağım, her zaman aldatılıyormuyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Güvenmiyorum erkeklere....

selasmlarr.... Burası çok sakin artık ilerlemiyor.. msni bulunca kk yı sattınız bakıyorum da....
Benim bilgisayardan msne girilemiyor maalesef.. Şirket bilgisayarı... Evde de olsam giremiyorum :((
O yüzden burada takılın bakiiim.. Msne falan kaçmayın.. Unutmayın biri birası buluşturdu....

Bu arada sanki zaman da durdu hiç ilerlemiyor.... Önceden hiç anlamazdım aa 12 haftalık olmuşum aa 20 olmuşum diye.. 30 dan sonra zaman geçmiyor sanjki...

selasmlarr.... Burası çok sakin artık ilerlemiyor.. msni bulunca kk yı sattınız bakıyorum da....
Benim bilgisayardan msne girilemiyor maalesef.. Şirket bilgisayarı... Evde de olsam giremiyorum :((
O yüzden burada takılın bakiiim.. Msne falan kaçmayın.. Unutmayın biri birası buluşturdu....

Bu arada sanki zaman da durdu hiç ilerlemiyor.... Önceden hiç anlamazdım aa 12 haftalık olmuşum aa 20 olmuşum diye.. 30 dan sonra zaman geçmiyor sanjki...

vallla katılıyorum son 30 gundeyız geçmiyor canım merak etme herkes yıne burda burası bır başka buarada Ayşe.20 yarın doğuma gıruıuyormuş dua edınnn

setupcum bır alemsın bilmiyorumkismileaz kaldı dayan

dayanamıyorum ya biraz önce eşim ortağımın yanına gitti evrak vermeye, 10 dk oturtmadım çabuk çık ne yapıyorsun orda daha diye. Çıktıktan sonra da kavga ettik... offffff yaaaaaaaaaaaaaaaa...

vallla katılıyorum son 30 gundeyız geçmiyor canım merak etme herkes yıne burda burası bır başka buarada Ayşe.20 yarın doğuma gıruıuyormuş dua edınnn

çok sevindimm hadi hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle kavuşsun inşallah yavrusuna ayşemiz... dualarımız onunla....:Saruboceq:

ay durun toparladım kendimi iki dkda kim doğuma gidiyor kaçıncı haftasıydı? yaşasın ya ben çok mutlu oldum....

Back
X