• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ALLAH yardımcısı olsun onun ve hepimizin.
biz de dün gece acilde aldık soluğu, inanılmaz bir göğüs sıkışmam vardı. vantilatör çarpmış beni çok hafif üşütmüşüm,önemli değil pek dedi yine de ilaç yazdı ama almadım içmiyorum hamilelikte ilaç:olmaz:
sıcaklarda gerçekten çok zor kızlar, doktor dedi özellikle klimaya dikkat et, gerçi senin durumunda sıcağı tolere etmek zor ama yine de dikkatli ol diye..
ALLAH yarımcımız olsun tekrar tekrar, vaktinde sağlıkla doğsun bebeklerimiz...
bu arada pozisyonunu almış bizimkisi, insiyatif kullanmak düştü bana. normal mi sezeryan mı? çok kararsız ve çok korkuluyum...

Benim canım sıkılmaya başladı artık... Hamilelikte yaşadığımız sorunlar yetmiyormuş gibi bir de eşime karşı kıskançlık krizlerim hat safhaya çıktı. artık doğum yapmak istiyorum. Eski vücuduma tekrar kavuşmak istiyorum. işime dönmek istiyorum. sosyal ortamlara girip çıkmak istiyorum. evde oturup koca beklemekten bıktım ya bennnnnnn.... 20 sinde randevum var dr da bir an önce hemen alayım sezeryana dese bana süper olacak.
Artık bu psikolojiye bu paranoyaya dayanamayacağım, her zaman aldatılıyormuyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Güvenmiyorum erkeklere....

yanlız değilsin canım ben de senin gibiyim bir kıskançlık sorunu ki deme gitsin.umarım hormonlardandır ve doğumdan sonra geçer yoksa kafayı yememek elde değil

allahım hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebeğimiz darısı hepimizin başına... ya yarın ikide kucağında olacak ne güzel bir duygu bu:):)
Amin inş sıkıntısız bir doğum olur ayşe için.Sağlıkla gelir bebişi.
yanlız değilsin canım ben de senin gibiyim bir kıskançlık sorunu ki deme gitsin.umarım hormonlardandır ve doğumdan sonra geçer yoksa kafayı yememek elde değil
Kızlar az daha sıkın dişinizi.Adamcağızları bunaltmayın.Destek olmaları için teşvik edin onları.

ya bilmiyorum hormonlardan mı? ama çıldır geldi bana artık. sokaklarda,işyerlerinde,girip çıktığı heryerlerde fıstık gibi kızlar var. eve gelince de sürekli sızlanan bizler, sızlanmasakta vücut yok bişey yok halsiz yorgunuz hep. delirecem.

merhaba kızlar,

drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı

geçmiş olsun gullesu. umarım memnun kalmışsındır ve çabuk alışırsın yeni doktoruna. inşallah bir daha yaşamazsın lekelenme. kaç saat bekledin sıranın gelmesini.
kızına maşallah, benimki 3023 gr geldi,önde gidiyormuş. eşinde yaşlanma var dedi. artık haftada bir muayeneye çağırdı. henüz eşi yetiyormuş kızıma ama durum değişebilirmiş. inşallah bir sıkıntı yaratmaz. onun dışında gayet iyi göründüğünü söyledi. hayırlısı inşallah.

Amin inş sıkıntısız bir doğum olur ayşe için.Sağlıkla gelir bebişi.

Kızlar az daha sıkın dişinizi.Adamcağızları bunaltmayın.Destek olmaları için teşvik edin onları.

o zaman o da en azından akşam eve geldiğinde güzelsin falan bişey desin bari onla avunalım ben yine o gelmeden önce duşumu alıp makyajımı yapıp karşılıyorum yine tık yok... bunaltmamızı istemiyorlarsa ona göre davransınlar yani...

ya bilmiyorum hormonlardan mı? ama çıldır geldi bana artık. sokaklarda,işyerlerinde,girip çıktığı heryerlerde fıstık gibi kızlar var. eve gelince de sürekli sızlanan bizler, sızlanmasakta vücut yok bişey yok halsiz yorgunuz hep. delirecem.

doğru diyorsun canım da onlar bizim yerimizde olsalar kat be kat nazlanırlar yanlarına yaklaşamazdık eminim onlarda anlıyorlar bizi ama bizler eski alışkanlıklarımızı devam ettiremediğimiz için bukadar bunalıyoruz diye düşünüyorum

doğru diyorsun canım da onlar bizim yerimizde olsalar kat be kat nazlanırlar yanlarına yaklaşamazdık eminim onlarda anlıyorlar bizi ama bizler eski alışkanlıklarımızı devam ettiremediğimiz için bukadar bunalıyoruz diye düşünüyorum

evet mantıklı.... sebep bu olabilir.

merhaba kızlar umarım herkes iyidir offf kaç gündür pc bozuktu kk ya giremedim kafayı yiycektim meğerse ne çok alışmışım buraya çok fazla yazmasamda sıkı takipçisiyim buranın yeni gelişmeler oldumu bilmiyorum geçmişi okumaya başlayım

kızlar slm nasılsınız ben artık g,iremiyorum fazla bugün kaynanacığımla halı yıkadık kaç gündür temizlik yapıyoruz malesef şimdikte kadın gözümün içine bakıyor gıcık yaaaaaaaa

Benim eşim bana 9 aydır dokunmuyor:(

gerçekten 9 aydır dokunmuyormu ay ne güzel demekki bişey olacak diye çok korkuyor takma canım bendede ara ara kıskançlık krizleri oluyo biz birde çalışmaya alıştığımız için evde oturmak bize göre değil inşallah bebişler doğduğunda böyle olmayız

kızlar slm nasılsınız ben artık g,iremiyorum fazla bugün kaynanacığımla halı yıkadık kaç gündür temizlik yapıyoruz malesef şimdikte kadın gözümün içine bakıyor gıcık yaaaaaaaa

canım bu devirde halı yıkamamı kaldı böşver gönder yıkamaya gitsin kayınvalidenede tehlikeli doktor iş yapmamı yasakladı de kendisi yapıyosa yapsın ay bu kaynanalarada gıcık oluyorum:olmaz:

canım bu devirde halı yıkamamı kaldı böşver gönder yıkamaya gitsin kayınvalidenede tehlikeli doktor iş yapmamı yasakladı de kendisi yapıyosa yapsın ay bu kaynanalarada gıcık oluyorum:olmaz:

kadın 1 ay önce geldi oturdu duramadı memleketinde gidecem sana temizlik yapacam halını yıkayacam dedi durdu benle geldi salak şey ben de yıkasın dedim babane acınmaz öylesine ben kendim olsam yıkamam verecektim bilerek vermiyorum
sinirden ölecem kadına dayanamıyorum artık ne rahatım ne huzurum kaldı yatamıyorum kalkamıyorum sabah erkenden kaldırıyor kaldırma dedim bide gece uyumuyorum diye gıcık şey doğursamda bir an önce defolup gitse

selam kızlar ayşecik doğuma giriyormuş yarın ay ne güzel Allahım sağlıkla gelsin yavrumuz...

ay evet ya bende şmdi geçmişi okurken gördüm yarın doğuma giriyormuş allah yardımcısı olsun sağsalim kucağına alır inşallah
allahım bizide hayırlısıyla kurtarsa

Back
X