Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmıyorum kızlar bende corneliadan öğrendım öğrenır öğrenmez haber verırım
Benim canım sıkılmaya başladı artık... Hamilelikte yaşadığımız sorunlar yetmiyormuş gibi bir de eşime karşı kıskançlık krizlerim hat safhaya çıktı. artık doğum yapmak istiyorum. Eski vücuduma tekrar kavuşmak istiyorum. işime dönmek istiyorum. sosyal ortamlara girip çıkmak istiyorum. evde oturup koca beklemekten bıktım ya bennnnnnn.... 20 sinde randevum var dr da bir an önce hemen alayım sezeryana dese bana süper olacak.
Artık bu psikolojiye bu paranoyaya dayanamayacağım, her zaman aldatılıyormuyum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Güvenmiyorum erkeklere....
Amin inş sıkıntısız bir doğum olur ayşe için.Sağlıkla gelir bebişi.allahım hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebeğimiz darısı hepimizin başına... ya yarın ikide kucağında olacak ne güzel bir duygu bu:):)
Kızlar az daha sıkın dişinizi.Adamcağızları bunaltmayın.Destek olmaları için teşvik edin onları.yanlız değilsin canım ben de senin gibiyim bir kıskançlık sorunu ki deme gitsin.umarım hormonlardandır ve doğumdan sonra geçer yoksa kafayı yememek elde değil
yanlız değilsin canım ben de senin gibiyim bir kıskançlık sorunu ki deme gitsin.umarım hormonlardandır ve doğumdan sonra geçer yoksa kafayı yememek elde değil
merhaba kızlar,
drdan yenı geldım kuzum 2600 olmuş haftasında gidiyo dedı dr .ama suyum azalmıs dınleneceksın dedı sancılarım vardı sabahta acık leke oldu magnezyum verdı bekletebıldıgımız kadar bekletıcez dedı 6 eylul ınsallah bebısım kucagımda olacak kan ılacımıda arttırdı.fazla hareket etme dedı bebegın hareketlerınede dıkkat et dedı pazartesıde kalp atısları ıcın gıdıcem yıne.eger sancı ve lekelenme olursa bır gunlugune hastanye yatırıp serum verecekmıs ve eger dogarsada kuveze gerek yok dedı guclu bebege benzıyo dedı ıcım dahada rahat ettı
Amin inş sıkıntısız bir doğum olur ayşe için.Sağlıkla gelir bebişi.
Kızlar az daha sıkın dişinizi.Adamcağızları bunaltmayın.Destek olmaları için teşvik edin onları.
ya bilmiyorum hormonlardan mı? ama çıldır geldi bana artık. sokaklarda,işyerlerinde,girip çıktığı heryerlerde fıstık gibi kızlar var. eve gelince de sürekli sızlanan bizler, sızlanmasakta vücut yok bişey yok halsiz yorgunuz hep. delirecem.
doğru diyorsun canım da onlar bizim yerimizde olsalar kat be kat nazlanırlar yanlarına yaklaşamazdık eminim onlarda anlıyorlar bizi ama bizler eski alışkanlıklarımızı devam ettiremediğimiz için bukadar bunalıyoruz diye düşünüyorum
evet mantıklı.... sebep bu olabilir.
benim eşim bana dokunmaya bile korkuyor.doğumdan sonrada korkmaz umarımsempatiksalakcinni
Benim eşim bana 9 aydır dokunmuyor![]()
kızlar slm nasılsınız ben artık g,iremiyorum fazla bugün kaynanacığımla halı yıkadık kaç gündür temizlik yapıyoruz malesef şimdikte kadın gözümün içine bakıyor gıcık yaaaaaaaa
canım bu devirde halı yıkamamı kaldı böşver gönder yıkamaya gitsin kayınvalidenede tehlikeli doktor iş yapmamı yasakladı de kendisi yapıyosa yapsın ay bu kaynanalarada gıcık oluyorumlmaz:
selam kızlar ayşecik doğuma giriyormuş yarın ay ne güzel Allahım sağlıkla gelsin yavrumuz...