• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhabalar öncelikle allah hepinizi sağlıkla evladınızı kucağınızda görmeyi nasip etsin ben ayşe20 nin arkadaşıyım kendisiyle mesajlaştık yarın saat 1 de spinal anestezi sezeryanı ile bebeği dünyaya getireceklermiş allahın izni ile sizlerden dua bekliyor

selam kızlar.. ayy acayip heyecanlandın. ayşe20 yaın bebişine kavuşuyormuş deek. hayırlısı olur inşallah.. bu arada lil@ ve züleyha doğum mu yaptı... ne olur bani haberdar edin kızlar...

selam annecikler ben ağustos annelerindenim.
malum bizim topik bomboş artık:gitme: size bakıym dedimbilmiyorumkismile

selam kızlar.. ayy acayip heyecanlandın. ayşe20 yaın bebişine kavuşuyormuş deek. hayırlısı olur inşallah.. bu arada lil@ ve züleyha doğum mu yaptı... ne olur bani haberdar edin kızlar...

evet ikisi de doğum yaptı şimdi sıra ayşe20 de hadi bakalım..hayırlısı

defne hosgeldin canim agustos annesi send aha yakinsin bizden sona allah sanada bziede yardim etsin ins bu kadar beklemem sen 40.haftayio doldurmususn nerdeyse ben 42.gorurum gelsin diyorumya kesin ..

doğuran gitti de mi?
evet aynen öyle oldu hatta ağustos girmeden biçok kişi doğurdu.
defne hosgeldin canim agustos annesi send aha yakinsin bizden sona allah sanada bziede yardim etsin ins bu kadar beklemem sen 40.haftayio doldurmususn nerdeyse ben 42.gorurum gelsin diyorumya kesin ..

40 bitiyor yarın cuma randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
inşallah benim kadar beklemezsiniz erken gelecek korkusu kadar geç
kalması da çok korkutuyor insanı son haftada olabilecek tehlikeler falan
allah korusun tabii.inşallah sizler az daha erken alırsınız kucağınıza...
bizimkisi bir de 3 hafta önce bi korkuttu bizi.sancıyla hastaneye gittim kanam
ve açılmam vardı ama ne olduysa öyle kaldı ne sancı ne kasılma hiçbirşey yok.

Bu arada göğüsucu yarasına karşı birşeyler kullanmaya başladınız mı???
biçok annede göğüs ucu yarası oluyo maalesef...

evet aynen öyle oldu hatta ağustos girmeden biçok kişi doğurdu.

40 bitiyor yarın cuma randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
inşallah benim kadar beklemezsiniz erken gelecek korkusu kadar geç
kalması da çok korkutuyor insanı son haftada olabilecek tehlikeler falan
allah korusun tabii.inşallah sizler az daha erken alırsınız kucağınıza...
bizimkisi bir de 3 hafta önce bi korkuttu bizi.sancıyla hastaneye gittim kanam
ve açılmam vardı ama ne olduysa öyle kaldı ne sancı ne kasılma hiçbirşey yok.

Bu arada göğüsucu yarasına karşı birşeyler kullanmaya başladınız mı???
biçok annede göğüs ucu yarası oluyo maalesef...

dr bana medela nın kremni önerdi.2 ay filan oldu.şimdiden sür dedi.ben tembelim ama sürmüyorum hiç

dogru ama ben bekelrim herhalde 40.haftadan sonrasini benimki hic gelicekmis gibi sinyal vermiyor tabi erkende gelmesin ama 10 gun kala falan gelebilir tabi bu benim dememle olmuyor beklicez bakalim hayirlisic anim :)
ben gogus cuma bir sye kullanmadim hemsire tam anlamiyla dogru emzirirsen yara olmaz dedi tani ben inanmadim krem alicam kullanicam :)

çok sıcak çokk iyice ağırlaştım birde uyku uyku uyuyamıyorum bebeğimde artık çok sert tekmeliyor hiç uyutmuyor artık dayanamıyorum birde iki gecedir deprem oluyor:(hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak biraönce keşke

günaydın herkese,

Hakikaten Yuse yaaa saat 1 olmaz sımdı yaaa .Allah'ım sağlklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

günaydın arkaadaşlar dün dr gittim bebeğimin kilosu 2200 gr mış çok az kilo almış 2 haftada 300 gr :(( daha önce 2 haftada 600 gr almıştı offf napcam ben ya tavsiye edebileceğiniz bişey var mı bana ne yesemde kilo aldırsam bebişime

mentos günaydın canım,

Haklısın insan ister istemez takıyo tabi .ama benımde bu konuda pek bılgım yok canım.sağlıklı olsunda gerisi kolay

Back
X