• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne güzel bakın dogum yapıpta bebişini kucagına alan gıdıyor kızlar arada bı burayada baksınlar kuzularından gözlerini ayırıp...bizde alsak bı kucagımıza....ah ah sabırsızlanıyorum artık....gel oğluşum hadıııı....

kızlar merhaba ,

MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .

Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi

Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.

Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah

şu mübarek günlerde dua et canım inş.hiç bişy olmıcak ultrason ölçümleri hatalı olabiliyo kalbini bozma yer gök duayla duruyo diyolar dualarımız seninle inş.hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız meleklerimizi kucağımıza bence bişey yoktur zaten bu zamana kadar 2 li 3lü testler detaylı ultrasonlar yapılıyo olsa ordada çıkardı sen kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsunkaydirigubbakcemile5

kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................

canım hiç korkma
ne güzel çarşamba günü anne olucaksın kızın kollarında olucak opuyorumnanaktan

kızlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu karnınızda,,, benimki her gün hıçkırıyor da nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? iyi mi kötü mü bilmiyorum.

kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................

hayırlısı olsun canım biryandan da güzel bebeğini kucağına alacaksın allah yardımcın olsun
bebekler teker teker geliyorlar bakalım sıra kimde :emir_bebek:

bebeğin hıçkırması iyiliğine işaretmiş canım.benim doktorum söylemişti.

slm kızlar nasılsınız hıçkırık olayını ben de yeni farkediyoum hoş bi şeyy bi şey soracam size şu meme ucu çatlamaması için sürülen kreme ne zaman başlacaz bi de iyi bi marka var mı tavsiye edebileeğiniz

slm kızlar nasılsınız hıçkırık olayını ben de yeni farkediyoum hoş bi şeyy bi şey soracam size şu meme ucu çatlamaması için sürülen kreme ne zaman başlacaz bi de iyi bi marka var mı tavsiye edebileeğiniz

canım LANSINOH diye bi krem var herkes ondan kullanıyor fakat ben daha almadım nasıldır bilmiyorum . ama en çok duyduğum marka bu

doktorum göğüs uçlarıma baktı ve her gece yatarken MEDELA diye bir krem sürmemi söyledi.yaklaşık 2 ay önce.ben aldım kremi ama ihmal ediyorum.

kızlar sizin de bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu karnınızda,,, benimki her gün hıçkırıyor da nedenini bilen varsa söyleyebilir mi? iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Benim bebeğimi de günde dört beş kez hıçkırık tutuyor. Daha çok ben bir şey yiyip içerken oluyor. İlk bebeğimde de böyleydi,gayet normal bir şey.İlk bebeğim doğduktan sonra da üç ay sık sık hıçkırmıştı.Amniyon sıvısı yutarken oluyormuş bazen.

kızlar merhaba ,

MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .

Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi

Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.

Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah
Ultrason ölçümleri doktordan doktora değişebiliyor,dikkatli ölçüm çok önemli.Öyle olmasa 30.haftadan sonra bu kadar yanılma payı verirler mi örneğin bebeğin kilosu için(+-%10).3000 gr ölçülen bebek 2700 de olabiliyor 3300 de.Benim ilk kızıma 3500 gr dediler 4060 gr doğdu mesela.İçini ferah tut bence,kafanın küçük olması söz konusu olmayabilir ya da küçükse de genetiktir.Benim ilk kızımın kafası hep 3-4 hafta öndeydi.Çünkü benim de eşimin de kafası büyük.Bu ultrasona aşırı girmek ve sevgili memleketimizin hamileliği olay haline getiren hekimleri rahat bırakmıyor bizi. Hem huzurlu hamilelik geçirin diyorlar hem binbir türlü test,2-3 haftada bir ultrason.Avrupa çok farklı,benim annem yurtdışında yaşıyor,3 kere giriyorlar ultrasona.Annem zaten eski ebe,bize hayret ediyor,sürekli ölçümler,testler vb. Arkadaşım,eminim bebeğin sapasağlam ama içini ferah tutmak ne kadar zor onu da tahmin ediyorum.

Back
X