Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba ,
MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .
Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi
Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.
Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah
Kızlar dün çok büyük korku yaşadım; doğum sandım değilmiş. Akşama doğru süt içmiştim, o beni ishal yaptı ve anormal şekilde sancılanmaya başladım. Ama ishal sancısından çok fazlaydı, karnım demir gibi oldu bi tarafa toplandı. Ağlamaya başladım. Eşim geldi o sıra ezan okundu, sofrayı kuruncaya kadar çok kötü oldum. Hemen yedi o hastaneye gittik. NST'de sancı çıkmadı. Alttan bakıyım açılma varmı dediklerinde istemedim. O sıra biraz geçmişti sancı zaten. Sonra eve döndük hastane çantamız elimizde :)) Hala tam iyileşmedim bol sıvı almaya çalışıyorum...
sıkma canını banada 38.haftamda öyle dediler.sana dedikleri gibi tam emin değilim falan dedi doktor.bende ilk duydumda çok üzüldüm bide kafası 35.haftalıktı.30 temmuzda doğum yaptım bebeğimin kafası falan normal hiç bir sorun yok.ultrosana pek güvenme bebegin kilosu 3700 dediler sonra 3200 çıktı.sıkma canını bebegin sağlıklıysa sorun yoktur.
Canım benim çok geçmiş olsun.
Galiba süt bebişine gaz yapmış canım,ama endişelenmen normal tabi.
Baksana bizim annişler bir bir doğuruyor biz neden doğurmayalımdelikafadulden
Kızlar dün çok büyük korku yaşadım; doğum sandım değilmiş. Akşama doğru süt içmiştim, o beni ishal yaptı ve anormal şekilde sancılanmaya başladım. Ama ishal sancısından çok fazlaydı, karnım demir gibi oldu bi tarafa toplandı. Ağlamaya başladım. Eşim geldi o sıra ezan okundu, sofrayı kuruncaya kadar çok kötü oldum. Hemen yedi o hastaneye gittik. NST'de sancı çıkmadı. Alttan bakıyım açılma varmı dediklerinde istemedim. O sıra biraz geçmişti sancı zaten. Sonra eve döndük hastane çantamız elimizde :)) Hala tam iyileşmedim bol sıvı almaya çalışıyorum...
eylül anaları ben gidiyoruuuuuuuum herkes hakkını helal etsin az çok sorunlarımızı paylaştık beni dinlediğiniz için herkese teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlı haberleriniz gelir ben öğle saatlerinde girecem sezeryana şimdi duş alıp çıkacağız gecede her zamankinden rahat uyumuşum dua ettim beni sabah namazına kalmak için ezan okunurken uyandım namazımı kıldım duamı ettim şimdi çok rahatım sizede tafsiye ederim kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
mhri canm allh yardımcıolsninş bebeğini sağsalim alırsın kucağına hayırlısıla günaydın kızlr melekciğim samnada geçmiş olsun bu aralarda dikkat atmek lazım doğum yaklaştıkça ishal daha fazla oluyomu özellikle calsiyum içeren yiyecekler
gunaydin tatli annislerr!
hahaha bende de dun tam seninki gibi olay oldu. ama sancim geldi diye sevindim. kocisle aksam markete yaya gitmistik biraz yuruyus olsun diye. donuste bi sanci geldi bide karnim agridi yani tualetim gelde ve belim agridi yuruyemedim. bide bi ilik akinti geldi delikafadulden ben ohh iste basladi dedim kaplumbaga hizliyla ancak yuruyebilen ben nerdeyse kosa kosa eve gittik. eve gelince sancim da hafiflesti akinti sa su degilmis.. :dilcikar: ay nihayet basladi diye sevinmistim hic bisey degilmis..
Valla ben sevinmedim, aksine çok korktum. Doğumu normal istiyodum artık çelişkideyim. Çok sancılandım, o sancıları çekebilecek miyim emin değilim...