Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bülent bey eğer bence bi sorunu yok diyorsa ona güven.çünkü ben bülent beye güvenerek bu güne kadar bebeğime ne 2li ne 3lü nede 4lü test yaptırmadım.bana ben gerek duymuyorum dedi.bende ok dedim.tetanoz aşısını gerek görmüyorum dedi ben yine tamam dedim.hatta şeker yüklemesine bile gerek duymadı.sonra Adanaya geldim.burda bi dr gittim.daha önce bülent beyin bana vermiş olduğu dosyayı gösterdim ona ve 2li 3 lü test yaptırmadığımı,şeker yüklemesine dr gerek görmediğini söyleyince
bana o nasıl dr muş bence o dr ara onu korkutmak amaçlı tlf deki ben doğum yaptım ve bebeğim özürlü oldu.sizi dava edecem falan dedi.Allahım düşünebiliyormusun ben kontrole gittim. adam bana bunları söyledi.sonra kendi kendime diyorum ki acaba bişey mi biliyor yani bişeylermi gördü diyorum.Allah nasıl kurdum nasıl kurdum.sonra şeker yüklemesi yapılmadığını duyunca hemen şeker yüklemesi yapıldı.nitekim şekerim çıkmadı.keşke diyorum hep bülent beye gitseydim.diyeceğim o ki başka dr gitmek insanın kafasını karıştırıyo.üstelik ben bülent beye çok güveniyorum.ultrasonu ayrıntılı ohh ne güzel.insanı strese sokmayan bi ses tonuyla konuşur.bak sanada bence bi sorun yok demiş.içini ferah tut ve dr na güven.bu benim nacizane bi fikrim.bi anne adayı olarak üzülmeni asla istemem.herşeyi Rabbim daha iyi bilir.kalbini ferah tut canım.buarada ben 36+4 günlük hamileyim.
Kızlar korkulcak bişey değil.Eliyle bakıyor çok fazla acımadı.Ama bir sorun var.şimdi kanamam oldu.acaba çatı muayenesindenmiki??
Kızlar korkulcak bişey değil.Eliyle bakıyor çok fazla acımadı.Ama bir sorun var.şimdi kanamam oldu.acaba çatı muayenesindenmiki??
tastlım arkadasımda catı muanesınden sonra kan gelmıstı ve ertesı gun sezeryanla aldılar sen dr ara bı sor normalmıymıs dıye..
buarada bulent bey nerenın dr
Diyetisyen bana(gebelik şekeri riski olduğu için diyetisyene de gidiyorum hamilelikte) günde bir maden suyu iç demişti,çünkü çok terliyorum.Şişliğin yoksa iki de içebilirsin ama çok şişme varsa ayaklarında falan,bir tane yeter dedi.Maden suyundaki sodyum şişlikleri arttırabiliyormuş.ayy acaba benım ayagımdakı sıslıkler sodadanmı arttı yaa
eylül anaları ben gidiyoruuuuuuuum herkes hakkını helal etsin az çok sorunlarımızı paylaştık beni dinlediğiniz için herkese teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlı haberleriniz gelir ben öğle saatlerinde girecem sezeryana şimdi duş alıp çıkacağız gecede her zamankinden rahat uyumuşum dua ettim beni sabah namazına kalmak için ezan okunurken uyandım namazımı kıldım duamı ettim şimdi çok rahatım sizede tafsiye ederim kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus
yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden
![]()
zor ikna ettik:))
![]()
hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir