kızlar merhaba ,
MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .
Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi
Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.
Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah
Gullesu, merhaba canım. çok geçmiş olsun.Bülent bey benim bebeğim için de koca kafalı diyor. ne demek istiyorsunuz,standartların üzerinde mi diye sorunca hayır, siz de çok küçük kafalı değilsiniz. size benziyor diyor. zihinsel olarak bir sorun olsa önceki doktorun da mutlaka farkeder, görmezlikten gelmezdi. kendini üzüp strese sokma lütfen. şurda hamileliğin son günleri. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
benim de günlerdir misafirim(eşimin akrabaları) vardı. biraz çok yordum kendimi galiba, dün bebeğimin hareketlerini hissedemeyince apar topar hastaneye gittim. neyseki bir sorun çıkmadı. bugün gittiler de ben de dinleniyorum. kızım da dansetmeye başladı. canım benim.hihoyyyt
zaten 9 aylık hamile kadının evine neden misafir gelir anlamış değilim. üstelik çocuklu. kadın çocuğuna yemek yedirdi ,tabağı oturma odasında bıraktı. stresten deliye döndüm. en son dün ki telaşeden sonra dedim ki; ben 2 aydır hiç birşey yapmıyorum, annem gelip yapıyor,o yüzden kusura bakmayın.anladılar herhalde ki bugün gittiler, yoksa haftasonuna kadar kalacaklardı. ama napıyım, off. eşim de üzüldü ama. insanlarda anlayışlı olsunlar biraz:CüvCüv: