• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba ,

MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .

Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi

Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.

Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah

Gullesu, merhaba canım. çok geçmiş olsun.Bülent bey benim bebeğim için de koca kafalı diyor. ne demek istiyorsunuz,standartların üzerinde mi diye sorunca hayır, siz de çok küçük kafalı değilsiniz. size benziyor diyor. zihinsel olarak bir sorun olsa önceki doktorun da mutlaka farkeder, görmezlikten gelmezdi. kendini üzüp strese sokma lütfen. şurda hamileliğin son günleri. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
benim de günlerdir misafirim(eşimin akrabaları) vardı. biraz çok yordum kendimi galiba, dün bebeğimin hareketlerini hissedemeyince apar topar hastaneye gittim. neyseki bir sorun çıkmadı. bugün gittiler de ben de dinleniyorum. kızım da dansetmeye başladı. canım benim.hihoyyyt
zaten 9 aylık hamile kadının evine neden misafir gelir anlamış değilim. üstelik çocuklu. kadın çocuğuna yemek yedirdi ,tabağı oturma odasında bıraktı. stresten deliye döndüm. en son dün ki telaşeden sonra dedim ki; ben 2 aydır hiç birşey yapmıyorum, annem gelip yapıyor,o yüzden kusura bakmayın.anladılar herhalde ki bugün gittiler, yoksa haftasonuna kadar kalacaklardı. ama napıyım, off. eşim de üzüldü ama. insanlarda anlayışlı olsunlar biraz:CüvCüv:

cidden nasıl doktormuş o diye ben de söylemeden geçemeyeceğim.
hadi ikili,üçlü veya dörtlü testi gerek görmemesini anlarım.. tarama testidir, güvenilirliği tartışılır yahut bebek risk grubunda olsa da aile doğması taraftarıdır vs vs görüşleri savunulabilir, tercihtir...
amaaa önlem alınmadığı takdirde bebeği ciddi sıkıntıya sokabilecek gebelik şekerinin tespitine de yani şeker yüklemesi testine gerek yok diyen doktora gitmeye de gerek yok bence...
evde doğur da der sanırım böylesi...

rizedeymiş sanırım.

burcum, bebeğin sağlıklıdır tabi Allahın izniyle umarım beni yanlış anlamazsın okuyunca ama sende şeker de çıkabilirdi, neyse ki çıkmamış.
o bülent bey gözüne mi bakıp anladı şekerin olup olmadığını anlayamadım :S bir araştır netten gebelik şekerinin önlem, diyet vs alınmazsa nelere sebep olabileceğini.
yoksa elbette önce ilk Allaha emanet herşey gibi yavrularımız da, doktorlar kaderi değiştiremez belki ama önlem aldırabilirler, yani bunun için varlar değil mi?
bülent beyin tutumu çok yanlış bence...

Neden seni yanlış anlayım tatlım.ama öncelikle şunu söyleyim.zeka testlerine gerek görmedi çünkü ultrason makinası 4 boyutluydu.yani daha en başta bebeğimin gelişimini detaylı olarak inceliyorduk.çok şükür ense kalınlığı vs gibi şeyler mevcut değildi bebeğimde.o yüzden çok içim rahat bi şekilde yaptırmadım testleri.onun dışında 2 ayda bir kan ve idrar testi yaptırıyordum.yani anlıyacağın şeker yüklemesi yapmayı bu yüzden gerek görmedi.DR Bülent Demir Rizede çok sevilen ve çok saygı duyulan bi dr.düşünki ben methini Gürcistan Batumdan duydum.Keşke hala ona gitsem diyorum.özellikle şunuda söyleyim.kesin ve katti test yaptırmanı istemiyorum demedi.sadece ben gerek görmüyorum sana bırakıyorum dedi.Allah hepimizin yavrularına sağlık ,sıhat versin.Rabbim kimseyi evladıyla oyun ettirmesin.İnş sağ sağlim bebeklerimizi kucağımızıa alırız.Ayrıca nazik yorumun için tşk

Slm kızlarrr
Ben geldim...
Mihriden haberlerim var...... :teytey:

10 dk önce aradım cebini konuştuk..sesi titriyo gibi ama güzeldi

Tam 12 de gelmiş meyra hanım... 2side gayet iyiymiş...

hepimize dua etmiş allah razı olsun...
Herkese slmlar var..
Spinal sezeryan olmuşş...
Sadece karnıma bastırılıp...kan boşalırken canım yandı..gerisi sorunsuzdu dedi..
Sırada butterfly var dedik kulağını çınlattık..
ilk kızımız doğmuş oldu hihoyyyt :teytey:

Oyy oyyyy oyyyy maaşaallah yaaa, ağla ağla öldüm burda. Nasıl duygulandım anlatamam. Rabbim uzun ömürler versin, bize de nasip etsin....

Oğluşumla barıştık kızlarrrrrrr.. :teytey:

pazar günü ağladım diye kımıldamadı.. eyvahedigeldismile
Dünde güzelce oynamadı...istediğim gibi
bugün öğlen ayakları kımıldadı...çok güçlü vurmuyo akıllı oğlum..annesinin canı acımasın diye Şeniz

Yarın babayla dra gidecez diye bu sabah tahlile gittim S.O.
Kalp atışı falan normal..demekki gerçekten küsmüşüz... alsanaalsanasmile

Randevu alamadım yaaa..Çok yoğunmuş drum..haftaya verecekti 2sine aldım randevumu

yusem çok sevındım barıştığınıza opuyorumnanaktankusturme bır daha oğluşumuzu...

ayy çok sevindim mihri için gözü aydın olsun...güle güle büyüsün bebişiinşallah..butterfly yarınmı giriyor doğuma?

ohh bugun net guzel haberlerle dolu masallah!! Mihri'nin iyi haberini adlim, Ruzgarin resmini gordummm :) cok sevindim. saglikla buyusunler minik yavrularimiz :Saruboceq:

slm hanımlar

miriciğim 41 kere maşallah canım :nazar: Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı ve bol şanslı bir bebek olmasını nasip etsin inş darısı biz bekleyenlerin başına Allah'ım tuhaf oluyorum herkes doğuruyo hergeçen gün bir mucizeye tanıklık ediyoruz Rabbim şükürler olsun

yuse özelden mesaj atarmısın telını

yusem çok guzel haber verdın oyy yerım ben meyramııı:lepi:

yusem çok sevındım barıştığınıza opuyorumnanaktankusturme bır daha oğluşumuzu...

:olmaz: Küstürürmüyüm.. 2 gündür ne çektim biliyomusun ceylan eyvahedigeldismile :kedi:

Ceylan izin istedim..verebilirsin numaramı dedi
Adanada iftar açtık...yeni gördüm msjını kusura bakma
Özeline bakarsan msjı ilettim opuyorumnanaktan

oyyy mihrimizin bebişi hoşgeldiiii...
Allahım sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah tosuncukmuş maşallah....

bilgileri alabilsem ekliycem doğum listemize.
kızlar ayşemizden haber varmı ?
şimdi 4 bebeğimiz oldu demi...

züleyha-ben-ayşe-mihri ...

Back
X