Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh bugun net guzel haberlerle dolu masallah!! Mihri'nin iyi haberini adlim, Ruzgarin resmini gordummm :) cok sevindim. saglikla buyusunler minik yavrularimiz :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar mihri kurtumş allh analı babalı etsin yavrusunu uzun ömürler diliyorum sanıyorm benm doğumd yaklaştı bugün kahverengi akıntım oldu yani nişan geldi bakalım kaç güne doğuracağım
anneler meraba
hamileyken rezene çayı zararlı mı acaba bilginiz var mı ???
rezene çayı içen var mı??
bilgileri alabilsem ekliycem doğum listemize.
kızlar ayşemizden haber varmı ?
şimdi 4 bebeğimiz oldu demi...
züleyha-ben-ayşe-mihri ...
lilacım yarında ben dogum yapacam
tatlım bülent bey eğer bence bi sorunu yok diyorsa ona güven.çünkü ben bülent beye güvenerek bu güne kadar bebeğime ne 2li ne 3lü nede 4lü test yaptırmadım.bana ben gerek duymuyorum dedi.bende ok dedim.tetanoz aşısını gerek görmüyorum dedi ben yine tamam dedim.hatta şeker yüklemesine bile gerek duymadı.sonra Adanaya geldim.burda bi dr gittim.daha önce bülent beyin bana vermiş olduğu dosyayı gösterdim ona ve 2li 3 lü test yaptırmadığımı,şeker yüklemesine dr gerek görmediğini söyleyince
bana o nasıl dr muş bence o dr ara onu korkutmak amaçlı tlf deki ben doğum yaptım ve bebeğim özürlü oldu.sizi dava edecem falan dedi.Allahım düşünebiliyormusun ben kontrole gittim. adam bana bunları söyledi.sonra kendi kendime diyorum ki acaba bişey mi biliyor yani bişeylermi gördü diyorum.Allah nasıl kurdum nasıl kurdum.sonra şeker yüklemesi yapılmadığını duyunca hemen şeker yüklemesi yapıldı.nitekim şekerim çıkmadı.keşke diyorum hep bülent beye gitseydim.diyeceğim o ki başka dr gitmek insanın kafasını karıştırıyo.üstelik ben bülent beye çok güveniyorum.ultrasonu ayrıntılı ohh ne güzel.insanı strese sokmayan bi ses tonuyla konuşur.bak sanada bence bi sorun yok demiş.içini ferah tut ve dr na güven.bu benim nacizane bi fikrim.bi anne adayı olarak üzülmeni asla istemem.herşeyi Rabbim daha iyi bilir.kalbini ferah tut canım.buarada ben 36+4 günlük hamileyim.
amın canım amın.canını hıc sıkma canım kucuk bebekler dogunca hemen tombıklesıyorlarolsun canım yinede tşk ederim erken doğumu bende duymuştum bebeğim daha da küçücük 2200 gr.ama inş.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi..:Saruboceq:
hım anladım canım bende ıcıyorum valla bı sıse benı cok rahatlıyor ılk hamılelıgımde cok kramp olmustu bence maden suyu ıctıgımden galıba bu sefer hıc olmadı bendeDiyetisyen bana(gebelik şekeri riski olduğu için diyetisyene de gidiyorum hamilelikte) günde bir maden suyu iç demişti,çünkü çok terliyorum.Şişliğin yoksa iki de içebilirsin ama çok şişme varsa ayaklarında falan,bir tane yeter dedi.Maden suyundaki sodyum şişlikleri arttırabiliyormuş.
aysecım bende dıyodum nerelerde acaba . canım yaa yok artık takmıyorum.Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı alıcaz bebıslerımızı kucagımza .oyyy sende baya yorulmussundur canım yaa olsun yaaa senın saglıgın daha onemlı herseyden bosver canım sen dınlenmene bak suanGullesu, merhaba canım. çok geçmiş olsun.Bülent bey benim bebeğim için de koca kafalı diyor. ne demek istiyorsunuz,standartların üzerinde mi diye sorunca hayır, siz de çok küçük kafalı değilsiniz. size benziyor diyor. zihinsel olarak bir sorun olsa önceki doktorun da mutlaka farkeder, görmezlikten gelmezdi. kendini üzüp strese sokma lütfen. şurda hamileliğin son günleri. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
benim de günlerdir misafirim(eşimin akrabaları) vardı. biraz çok yordum kendimi galiba, dün bebeğimin hareketlerini hissedemeyince apar topar hastaneye gittim. neyseki bir sorun çıkmadı. bugün gittiler de ben de dinleniyorum. kızım da dansetmeye başladı. canım benim.hihoyyyt
zaten 9 aylık hamile kadının evine neden misafir gelir anlamış değilim. üstelik çocuklu. kadın çocuğuna yemek yedirdi ,tabağı oturma odasında bıraktı. stresten deliye döndüm. en son dün ki telaşeden sonra dedim ki; ben 2 aydır hiç birşey yapmıyorum, annem gelip yapıyor,o yüzden kusura bakmayın.anladılar herhalde ki bugün gittiler, yoksa haftasonuna kadar kalacaklardı. ama napıyım, off. eşim de üzüldü ama. insanlarda anlayışlı olsunlar biraz:CüvCüv:
lılacım Allah'ım bol bol sut versın sana bende dun aldım rezeneyi çantamada koydum sımdıden ımeyede baslayacagm.emzırdıgın ıcın vucudunda su ıhıyacı dahada artmıstır.bıde ben su humanayıda alıcamdoğurmadan aktardan rezene çayı alıp koyun dolabınıza sütü arttırıcı etkisi var bebeğide rahatlatıyormuş.
şu an rüzgar yanımda uyuyo kızlar bende kan ter içinde rezene çayı içiyorum...
cam kapı açamıyorum ev hamam gibi bu gün 6 litre oldu içtiğim su..
dahasıda gelir...
hamileyken bu kadar su içmiyodum ya hergün damacana değiştiriyoruz :))))))
lilacım yarında ben dogum yapacam