• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar facebook adresiyle kim ilgileniyordu facede adres açtım katılma isteği gönderdim kim kabul edicek bahar adıyla

slm kızlar valla doğuran doğurana hakikaten herkes ağustos annesi oldu :) amaaaaannn olalımda ister ağustos ster eylül olsun Eliz nil allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

bu arada kızlar faceye benide eklermisniz kim ekliyo ???

yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...

allah kurtarsın eliznil sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah ayy ne güzel yaa bende korksamda doğum yapmak istiyorum biraönce çok sıkıldım

allah kurtarsın eliznil sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah ayy ne güzel yaa bende korksamda doğum yapmak istiyorum biraönce çok sıkıldım

agırlaştık ya iyice... insan artık doğurmak istiyor...
sabah bacaklarımı epilatörle temizlim dedim. anam eğilemiyorum. işkence gibiydi kafamçokkarıştı
yarın dr a gidicem ya. ne olur ne olmaz. tüm işlerimi halledim. artık her randevuya böyle gidicez heralde :D

nagihan icimde bir his var ben eylululn sonunu bulurum diyo 12 eylul hemsire ilk bebeker bazen gec geliyo 10 gun bekleriz diyo buda eylul sonu :(

benim tarihimde 11 eylül ama bende tam bunu ouyordum ilk bebekler erken gelirmiş ben 37 ci haftama girecem artık bu haftada doğum başlıya bilirmiş 2 ci bebekler geç olurmuş bende böyle okudum şimdi
hafta hafta gebeliği okursan canım porda yazıyor

agırlaştık ya iyice... insan artık doğurmak istiyor...
sabah bacaklarımı epilatörle temizlim dedim. anam eğilemiyorum. işkence gibiydi kafamçokkarıştı
yarın dr a gidicem ya. ne olur ne olmaz. tüm işlerimi halledim. artık her randevuya böyle gidicez heralde :D

aynen ya artık işkence geliyor herşey bende temizledim dün heryerimi zar zor neolur neolmaz bebişin neyapcağı belli olmaz çünkü ağrılarım başladı hayırlısı bakalım tez elden kurtuluruz inşallah

dün sağlık ocağına rutin kontrole gittim idrar yollarında iltihap çıktı doktor normal doğum yaparsan bebeğe iltihap bulaşır tehlikeli dedi ilaç verdi ama sağlık ocağındaki doktora güvenemedim kendi doktoruma sorcam gerçi ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum ama neolur neolmaz aniden sancım felan tutar ozaman neolur bilmiyorum

yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
Epidural sezaryan çok rahat oluyor merak etme.Tavanda çizgi sayacak fırsatın olmayacak. Epidurali yapmaları en fazla 10 dk(genelde 3-5 dk),anında uyuşuyor göğsünden aşağısı.Bebeği de sonraki 5 dkda çıkarıyorlar. Biraz silip sana veriyorlar. Müthiş bir şey. Bebek sendeyken dikiliyorsun hiç bir şey anlamadan.Ayrıca epidural kateter belinde kaldığı için ameliyat sonrası oradan sürekli ağrı kesici veriliyor sen anlamadan .Böylece hiç mi hiç ağrın olmuyor.Kateter genelde ikinci gün çıkarılıyor,ondan sonra biraz ağrı olur ama tabii ki ilk günkü ağrı herhalde çok daha kötüdür ve onu hissetmemiş oluyorsun. Rahat bir doğum diliyorum.

slm kızlar,

benim geçen haftadan beri moralim çok bozuk. c.tesi doktora kontrole gittik bugüne kadar herşeyimiz normaldi ama şimdi ise doktorumuz bebeğimin kol ve bacak kısımları haftasıyla uyumlu değil diyor gövde ve baş kısmı haftasıyla uyumlu imiş ama bacak ve kolllar haftasına göre geride kalmış dedi. o an başımdan kaynar su döküldü. nedeni bilinmiyor henüz yemene dikkat et bir hatfa daha takip edelim dedi olmadı ayrıntılı usg ye gireceğim tekrar dan. genetik te olabilirmiş ya nasıl olur arkadaşlar herşey normaldi bu zamana kadar yapılacak bütün testlerden geçtik hiç bir şey yoktu . eşimin ve benim ailemde böyle bir durum söz konusu değil anlam veremiyorum. gecem gündüzüm karıştı dua edin kızlar yavrumu sağlıkla kucağıma alayım.

bu arada doğum yapan butterfly arkadaşımızın gözü aydın olsun. sağlıkla bütütsün bebeğini.

elleniz canım sanada hayırlı kolay bir doüum diliyorum Allahım bir avazda kurtarsın.

Melekciğim sen 20 i diyordun doğum için değişiklik yok dimi? Allahım seninde bir avazda kurtarsın. bir an önce bebeğine kavuşasın.

Kızlar geride kalıyoz ama...
Kız bebişler bizi geçti
Erkekler gerçekten yaramaz oluyomuş...hemde geç geliyomuş..(ilk 2 erkek yaramazlık yaptı..erken geldi :)

1-2.erkek
3-4-5-6 kız

AGGELOS : ahmet bey sana çatı muayenesi ile ilgili bişey dedi mi ne zaman olacak diye??

bebekler hep sezeraynla geliyor ben normal diyorum simdilik ama bendemi sezeryana mecbur olurum son anda sorun cikarda acaba :( acaba normaldede epidural kullansami hic bulasmasammi oda ayri soru isaretim ..

Back
X