Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kesin zaten eylül de kimse kalmayacak herkes ağustosta doğuracak
yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
allah kurtarsın eliznil sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah ayy ne güzel yaa bende korksamda doğum yapmak istiyorum biraönce çok sıkıldım
nagihan icimde bir his var ben eylululn sonunu bulurum diyo 12 eylul hemsire ilk bebeker bazen gec geliyo 10 gun bekleriz diyo buda eylul sonu![]()
agırlaştık ya iyice... insan artık doğurmak istiyor...
sabah bacaklarımı epilatörle temizlim dedim. anam eğilemiyorum. işkence gibiydi kafamçokkarıştı
yarın dr a gidicem ya. ne olur ne olmaz. tüm işlerimi halledim. artık her randevuya böyle gidicez heralde![]()
Epidural sezaryan çok rahat oluyor merak etme.Tavanda çizgi sayacak fırsatın olmayacak. Epidurali yapmaları en fazla 10 dk(genelde 3-5 dk),anında uyuşuyor göğsünden aşağısı.Bebeği de sonraki 5 dkda çıkarıyorlar. Biraz silip sana veriyorlar. Müthiş bir şey. Bebek sendeyken dikiliyorsun hiç bir şey anlamadan.Ayrıca epidural kateter belinde kaldığı için ameliyat sonrası oradan sürekli ağrı kesici veriliyor sen anlamadan .Böylece hiç mi hiç ağrın olmuyor.Kateter genelde ikinci gün çıkarılıyor,ondan sonra biraz ağrı olur ama tabii ki ilk günkü ağrı herhalde çok daha kötüdür ve onu hissetmemiş oluyorsun. Rahat bir doğum diliyorum.yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
selam kızlar
hoşgeldin canım. nasılsın? opuyorumnanaktan