• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Denizciğim bunu söyleyen sana Meltem hanım mı ? ya nelerle sınanıyoruz Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin ne diyeyim. takmamak elde değil ki inan gecem gündüzüm karıştı. c.tesini iple çekiyorum inşallah düzelme vardır durumumuzda yada yanlış anlaşılma olmuştur diye umut ediyorum.

evet suraycım meltem hanım dedi karnı büyük gözleri küçük diye...
Bgün de yıldız tabya bilge hastanesine gittim.. Perinatolog Akın Bey'e muayene oldum...
2.düzey detaylıultrason gibi hemen hemen bütün organlarını inceledi.. Özellikle karın çevresini farklı açılardan fefalarca ölçtü....

Ayrıca gözlerin küçük olması herhangi bir hastalık belirtisi değilmiş, niçin öyle bişey söylemiş analamadım dedi Akın Bey... Gözlerin birbirine çok yakın yada çok uzak olması zihinsel bazı problemler olduğunu gösterir ama gözün küçük yada büyük olmasıyla bir alakası yok dedi.. KAldı ki hç de küçük değilmiş gözleri... Pörtlek pörtlek koca burunlu koca dudaklı bişey... Ama çook tatlııııı

Bu arada meltem hanımda hiç bu kadar net 4 boyutlu görüntü alamamıştık.. ya eli kolunu yüzüne kapatıyordu, açık olduğu zamanlarda da çok hareketli kaliteli görüntü yakalayamıyorum falan dyordu ama, ya şansıma ya da ultrason cihazı daha iyi olduğu için çok net görüntüler aldık... 3-4 tane resim çekip verdi, bakıp bakıp seviyorum...
Gerçeği olsa karşımda oyncak niyetine oynıycam heralde....

opuyorumnanaktan Biz ne dersek o...bize yamuk olmaz
ADANALIYIHK!!

Büyük konuştum agustosta doğuruyomuşum sempatiksalakcinni

:olmaz: Kıss SAT eylul olsa haziranda pırtlardın... :roflol:

he heee :roflol: eksik kelime varr yanii sata göre demek istedimm

dün sağlık ocağına rutin kontrole gittim idrar yollarında iltihap çıktı doktor normal doğum yaparsan bebeğe iltihap bulaşır tehlikeli dedi ilaç verdi ama sağlık ocağındaki doktora güvenemedim kendi doktoruma sorcam gerçi ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum ama neolur neolmaz aniden sancım felan tutar ozaman neolur bilmiyorum

aynısını dr banada söyledi
benim ki malesef geçmedi

evet suraycım meltem hanım dedi karnı büyük gözleri küçük diye...
Bgün de yıldız tabya bilge hastanesine gittim.. Perinatolog Akın Bey'e muayene oldum...
2.düzey detaylıultrason gibi hemen hemen bütün organlarını inceledi.. Özellikle karın çevresini farklı açılardan fefalarca ölçtü....

Ayrıca gözlerin küçük olması herhangi bir hastalık belirtisi değilmiş, niçin öyle bişey söylemiş analamadım dedi Akın Bey... Gözlerin birbirine çok yakın yada çok uzak olması zihinsel bazı problemler olduğunu gösterir ama gözün küçük yada büyük olmasıyla bir alakası yok dedi.. KAldı ki hç de küçük değilmiş gözleri... Pörtlek pörtlek koca burunlu koca dudaklı bişey... Ama çook tatlııııı

canım benim senin adına çok sevindim enazından için rahat etmiş. ben demi gitsem oraya ne yapsam acaba ne kadar orda ücret bana yakın sayılır bilge hastanesi .

bir de bugun benim doğum günüm kızlar bayanssulusmile ama pek iyi haberler alamadım sizde de oldu mu bu plasenta kireçlenmesi dr bişey söyledi mi size

canım bende 30. haftada plesentada kireçlenme başladı..ama en son gittiğim kontrollerde hiç ilerlememiş kireçlenme durumu...bebekte besleniyor ..büyüdü yani.kilo olarak 3kg yu geçtik.
doktorda iyi şimdilik dedi...hiç ilerlemediği için bi sorun yok dedi..
zaten son haftalarda kireçlenme olması normalmiş...yani doğumun yaklaştığınıda gösterirmiş.

25Ağustos çarşamba gunu şeker pembemız suni sancıyla Doğum gerçekleşecekmiş Allahın izniyle bir avazda Kurtulsunlar ..Maşallah Kuzucuklarımıza ....(nette Sorun olduğu için giremiyor)

demek sonunda doğurdu
Allah analı babalı büyütsün

canım bende 30. haftada plesentada kireçlenme başladı..ama en son gittiğim kontrollerde hiç ilerlememiş kireçlenme durumu...bebekte besleniyor ..büyüdü yani.kilo olarak 3kg yu geçtik.
zaten son haftalarda kireçlenme olması normalmiş...yani doğumun yaklaştığınıda gösterirmiş.

bana da söyledi bugün dr yavaş yavaş kireçlenme başlamış dedi

kızlar banada dedı gecen hafat kıreclenme baslamıs dıye normal bır surecmıs dogum yaklasıyor plasenta yaslanıyor tabı dedı korkulacak bı durum yok cok ılerı sevıyede olmadıgı muddetce, hafıf hafıf olması normalmıs yanı

ay inş.benimde ilerlemez canım ya korkuyorum valla zaten bebeğim çok az kilo alıyo yani 34+6 2200gr. çıktı ,inş.benim bebişte kilo alır şöyle 3500 kgopuyorumnanaktan falan ilerlerse erken alıyolarmış inş.bir aksilik olmaz :Saruboceq:

seker pembenin gunu belli olmus ne guzel ilk ona giricek melekcigim hadi seninde bekliyoruz ikinizde saglikla gidin gelin melekelrinzie kavusun insallah :)

Back
X