• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Hayırlı haberlerle gel
Anası gibi güzel bi kız bebiş fotosu bekliyos :))

hoşbulduk canım sen nasılsın?

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz... kaydirigubbakcemile5
sıcaklarla başım dertte ama cumadan sonra hava serinliyormuş inşallah.
bizim de yarın dr kontrolümüz var. inşallah güzel haberlerle geliriz.
zaman yaklaştıkça heyecan artıyor...

suraycım takma kafana benim de doktorum ptesi bana gözleri çok küçük karın çapı çok geniş dedi... Korkudan bugünü zor ettim... Başka bir doktora gittim.... 4 boyutluda da baktık normalde de baktı defalarca farklı açılardan ölçüm aldı... Hiçbir sorun yok dedi.. Biraz tombik bir bebek olabilir 3 kilonun üzerinde doğacak karın çapı haftasından 4 gün fazla dedi.. Ama zaten 1 hafta ileri yada geri olması sorun değil dedi...
Gözleri de gayt normal yakışıklı bi oğlun var korkma dedi.. İçim rahatladı bira...
Ben de 4 boyutluda gördüm. Gayet normal gözleri var... Koca burunlu dolgun dudaklı bişey... Ayy aslında çok çirkindi ama benim için dünyanın en güzel en özel varlığı....

Kızlar geride kalıyoz ama...
Kız bebişler bizi geçti
Erkekler gerçekten yaramaz oluyomuş...hemde geç geliyomuş..(ilk 2 erkek yaramazlık yaptı..erken geldi :)

1-2.erkek
3-4-5-6 kız

tamam yarın dr a gitmişken ben doğurim gelim kaydirigubbakcemile3
ayden irkek analarıııı geride kalıyoz bakın kaydirigubbakcemile4

yuse msnde goremiyoruz seni nerdesin ozlettin kendini :)
Denk gelemiyoz...
Şimdide çıkacam kuaföre gidecem
1aydır gidecem diyorum bugün giderim inş :P

Sende çok uğramıyon
Malum burada ramazan..iftar yemekleri başladı...Biz otlakçı kadrosundanız bu sene..
Ya annanneye gelenlerle yiyos..yada davet edilenlere gidiyosss delikafadulden

Eylül anaları bir bir ağustos analarına transfer oluyooo...
Butterflycım da doğum yapmış... 3 kilo da gayet güzel tosuncuk inşallah uzun ömürlü sağlıklı olur, hayatı boyunca şans peşini bırakmaz....
Eliznili de yarın doğuma gönderiyormuşuz...
Valla eylül anaları topiğinin başına ben geçecem (malum lila kurdu, ilk o terketti) ve ağustosrta doğurup ağuustos analarına transfer olanlardan bonservis ücreti alıcam...

he... bi eylul annesi olarak eylüle bi ben mı kalacam ne heralde canlar... hiç tık yok benım oglanda...:ecrin_bebek:

suraycım takma kafana benim de doktorum ptesi bana gözleri çok küçük karın çapı çok geniş dedi... Korkudan bugünü zor ettim... Başka bir doktora gittim.... 4 boyutluda da baktık normalde de baktı defalarca farklı açılardan ölçüm aldı... Hiçbir sorun yok dedi.. Biraz tombik bir bebek olabilir 3 kilonun üzerinde doğacak karın çapı haftasından 4 gün fazla dedi.. Ama zaten 1 hafta ileri yada geri olması sorun değil dedi...
Gözleri de gayt normal yakışıklı bi oğlun var korkma dedi.. İçim rahatladı bira...
Ben de 4 boyutluda gördüm. Gayet normal gözleri var... Koca burunlu dolgun dudaklı bişey... Ayy aslında çok çirkindi ama benim için dünyanın en güzel en özel varlığı....
Gözün aydın Deniz alkisalkisalkis

Bakın hanımlar görüyomusunuz :oklava:
Boşa evham yapıyosunuz..yazık değilmi bebişlere..

Ben 1 Gün ağladım oğluşum küstü oynamadı ( Ama babamız... annannemiz vsvsvsvsvs yola geldi:P)

Yazık bebişleri üzmeyin..
İş olacağına varır..
Allah büyük...dua edin yeter..
(diyene bak!! hepinizden evhamlı benim...Ama moral vermek şart) kaydirigubbakcemile5

25Ağustos çarşamba gunu şeker pembemız suni sancıyla Doğum gerçekleşecekmiş Allahın izniyle bir avazda Kurtulsunlar ..Maşallah Kuzucuklarımıza ....(nette Sorun olduğu için giremiyor)

Hiç üzülmeyin
Kapanışı ben yapacam
40 haftam 30 eylulde doluyo...
Akıllı şimdilik oğluşum

Denizciğim bunu söyleyen sana Meltem hanım mı ? ya nelerle sınanıyoruz Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin ne diyeyim. takmamak elde değil ki inan gecem gündüzüm karıştı. c.tesini iple çekiyorum inşallah düzelme vardır durumumuzda yada yanlış anlaşılma olmuştur diye umut ediyorum.

Suraycım geçmiş olsun kafana takma desekte tedirginliğini anlayabiliyorum Ama dr.ların çoğu son zamanlarda nedense sana denilen gibi biçok şey diyorlar ve bir sorumn çıkmıyor dua edeceğiz Bİzim bebişlerimiz Allahın izniyle sağlıkla Doğacaklar :nazar:

benim sat tarihim 12 eylul ama sanmam eylul sonunu buluruz biz normalde ilk bebek erken gelir diyorsunuz burdaki hemsirede gec gelir diyo kafam karisti :)

Back
X