Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan Biz ne dersek o...bize yamuk olmazbir eylul annesı olarak senı kutlayacaz o zaman yuse cımmm...
Bi de ben :) benim de sat 30 eylül![]()
Denizciğim bunu söyleyen sana Meltem hanım mı ? ya nelerle sınanıyoruz Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağmza almayı nasip etsin ne diyeyim. takmamak elde değil ki inan gecem gündüzüm karıştı. c.tesini iple çekiyorum inşallah düzelme vardır durumumuzda yada yanlış anlaşılma olmuştur diye umut ediyorum.
ipekkk'mm sana özel mesaj attım
opuyorumnanaktan Biz ne dersek o...bize yamuk olmaz
ADANALIYIHK!!
Büyük konuştum agustosta doğuruyomuşum sempatiksalakcinni
lmaz: Kıss SAT eylul olsa haziranda pırtlardın... :roflol:
AGGELOS : ahmet bey sana çatı muayenesi ile ilgili bişey dedi mi ne zaman olacak diye??
dün sağlık ocağına rutin kontrole gittim idrar yollarında iltihap çıktı doktor normal doğum yaparsan bebeğe iltihap bulaşır tehlikeli dedi ilaç verdi ama sağlık ocağındaki doktora güvenemedim kendi doktoruma sorcam gerçi ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum ama neolur neolmaz aniden sancım felan tutar ozaman neolur bilmiyorum
evet suraycım meltem hanım dedi karnı büyük gözleri küçük diye...
Bgün de yıldız tabya bilge hastanesine gittim.. Perinatolog Akın Bey'e muayene oldum...
2.düzey detaylıultrason gibi hemen hemen bütün organlarını inceledi.. Özellikle karın çevresini farklı açılardan fefalarca ölçtü....
Ayrıca gözlerin küçük olması herhangi bir hastalık belirtisi değilmiş, niçin öyle bişey söylemiş analamadım dedi Akın Bey... Gözlerin birbirine çok yakın yada çok uzak olması zihinsel bazı problemler olduğunu gösterir ama gözün küçük yada büyük olmasıyla bir alakası yok dedi.. KAldı ki hç de küçük değilmiş gözleri... Pörtlek pörtlek koca burunlu koca dudaklı bişey... Ama çook tatlııııı
bir de bugun benim doğum günüm kızlar bayanssulusmile ama pek iyi haberler alamadım sizde de oldu mu bu plasenta kireçlenmesi dr bişey söyledi mi size
25Ağustos çarşamba gunu şeker pembemız suni sancıyla Doğum gerçekleşecekmiş Allahın izniyle bir avazda Kurtulsunlar ..Maşallah Kuzucuklarımıza ....(nette Sorun olduğu için giremiyor)
canım bende 30. haftada plesentada kireçlenme başladı..ama en son gittiğim kontrollerde hiç ilerlememiş kireçlenme durumu...bebekte besleniyor ..büyüdü yani.kilo olarak 3kg yu geçtik.
doktorda iyi şimdilik dedi...hiç ilerlemediği için bi sorun yok dedi..
zaten son haftalarda kireçlenme olması normalmiş...yani doğumun yaklaştığınıda gösterirmiş.
canım bende 30. haftada plesentada kireçlenme başladı..ama en son gittiğim kontrollerde hiç ilerlememiş kireçlenme durumu...bebekte besleniyor ..büyüdü yani.kilo olarak 3kg yu geçtik.
doktorda iyi şimdilik dedi...hiç ilerlemediği için bi sorun yok dedi..
zaten son haftalarda kireçlenme olması normalmiş...yani doğumun yaklaştığınıda gösterirmiş.