• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bozacığm benm nişan geldi drum sancı gelmesin bekletiyo akışına bıraktık bir hafta içnda olur galiba akşma sabaha da olbilir bekliyorm artıkCADIARZU

Hayırlısıyla doğurursun inşallah meloşum.Bizde bekliyoruz inş haftaya kadar bekleyip sonra gelir

ay inş.benimkide alır canım ya beni her hafta nst ye çağırdı birazda ondan tedirgin oldum ben acaba ileri mi diye inş sağ salim kavuşuruz bebişlerimize sağlıkla gelsinler o yeter zaten opuyorumnanaktan

alır canım...en son nezaman doktora gittin bilmiyorum ama 10 gün falan olduysa şuan senin bebeğin 3kgya çok yaklaşmıştır:nazar:

aa şeker pembe doğurmuşmu bende ilk ona gireceğim galiba melekciğim bakalım kim doğuracak önce şeker pembe bnden 1 2 gün önce sen 3 gün öndesin ama benm nişn geldi sancımı bekliyorm heran gidebilirm

canım nişan derken 1-2 damla kan felan mı oluyor? CADIARZU

sağol melekcim

nişan şöyle oluyo, akıntı gibi geliyo ama akıntıdan miktar olarak fazla ve rengi beyaz değil ya beyaz pembe karışık, ya sırf kırmızı yada kahverengi şekilde gelir.

kızlar dun rapor almak ıcın devlette nst ye gırdım sancı cıktı :S dr duzenlı aralıklarla sancı gorunuo kendı dr una soyle dedı sımdı korkuyorum bebek erken gelecek dıye sanırım sancı ıcın ılac verıolarmıs cumartesı gunu kontrolum var bende arada sancıları hıssetmeye basladım dınlenmeye calısıom ama sankı doguracak gıbıyım en cok korktugumda bebegın kuvoze konması :S

Back
X