• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melos canim doguma hazirlik baslamis yeni okudum allah bir an once kurtarsin senide canim arkadasim bebegini saglikla kucagina al dualrimiz seninle guzel haberler bekliyoruz insallah bebegine allah bol bol sans versin omur boyu cok sveindim bebekelr siraya girdi masallah masallah sira bizede insallah :):)

kızlar kan testim 11,6 çıktı normal dedi hala kan hapımı almaya devam ediyorum ama ek olarak sürekli pekmez yiyorum:sinifsinif:

selam kızlaarrr...
ilk ben geldim sanırım :)
iftarlar açıldı,sofralar toplanmadımı daha??
ben bulaşıkları bile hallettim geldim.

yha sanki yarın dr a gittigimde beni doğuma alıcak gibi hareket ediyorum istem dışı bilmiyorumkismile
saten nevresim takımımı ütüledim açtım. (bir süredir misafir odası serin diye orada yatıyorduk çekyatta. nasılsa açtıgım gibi kalır diye düşündüm.)
bebişimin ve benim çantadaki eksiklerimizi tamamladım.
genel olaraktan temizliğimi de yaptım... eşim dio doguma mı hazırlaniosun :bbo:
içimden herşeyi tamamlayıp hazır etmek geliyor.
inşallah kuruntu yapıyorumdur da daha gelmez meleğim... demin markete gittik eşimle. ramazan pidesi almaya. sürekli sancım oluyor ve alttan çok baskı yapıyor. hayırlısı bakalım...

selam kızlaarrr...
ilk ben geldim sanırım :)
iftarlar açıldı,sofralar toplanmadımı daha??
ben bulaşıkları bile hallettim geldim.

yha sanki yarın dr a gittigimde beni doğuma alıcak gibi hareket ediyorum istem dışı bilmiyorumkismile
saten nevresim takımımı ütüledim açtım. (bir süredir misafir odası serin diye orada yatıyorduk çekyatta. nasılsa açtıgım gibi kalır diye düşündüm.)
bebişimin ve benim çantadaki eksiklerimizi tamamladım.
genel olaraktan temizliğimi de yaptım... eşim dio doguma mı hazırlaniosun :bbo:
içimden herşeyi tamamlayıp hazır etmek geliyor.
inşallah kuruntu yapıyorumdur da daha gelmez meleğim... demin markete gittik eşimle. ramazan pidesi almaya. sürekli sancım oluyor ve alttan çok baskı yapıyor. hayırlısı bakalım...
bende aynı durumdayım hafta sonu kontrolum var ve sankı dogum olacakmıs gıbı hazırlanıom ıns. bekler bebısler bu arada senınde kasıklarında sancı oluyor mu ?

Ay siz bu haftada böyle düşünüyorsunuz. Ben naapıyım. Cumartesi çatı muayenesinden sonra belli olcak herşey. Allah hepimize kolaylık versin :))

bende aynı durumdayım hafta sonu kontrolum var ve sankı dogum olacakmıs gıbı hazırlanıom ıns. bekler bebısler bu arada senınde kasıklarında sancı oluyor mu ?

canım benimki öyle bişeyki,
bi oluyor belimden feci bir sancı giriyor,
arkasından göbeğimde bebişin kendini kasmasından olsa gerek çok sertleşme oluyor.
ama bu bikaç gündür sanki bebeğim kendini alta doğru ittiriyor o zaman da hem kasık hem alt tarafım çok kötü ağrıyor.
7-8 defa böyle şiddetli oldu ama daha sonra geçti.
zaten kasık sancısı (adet agrısı gibi) artık rutin oldu.
bakalım yarın dr umuz ne dicek...
kendimizi hazırlıyoruz işte yavaş yavaş. ama inşallah aceleci çıkmazlar :emir_bebek:

arkasından göbeğimde bebişin kendini kasmasından olsa gerek çok sertleşme oluyor.
ama bu bikaç gündür sanki bebeğim kendini alta doğru ittiriyor o zaman da hem kasık hem alt tarafım çok kötü ağrıyor.
kendimizi hazırlıyoruz işte yavaş yavaş. ama inşallah aceleci çıkmazlar :emir_bebek:

yazdıklarını aynen bende yasıyorum aslında nst ye de tesadufen gırdım randevu gunumden once ben yalancı sancı falan mı dıyordum cunku dınlenınce gecıyordu ama yaklasık 3 gundur arttı bazen yattıgım yerden zor kalkıyorum Allah yardımcımız olsun minikler bıraz daha beklese ıyı olacak

Evet haklısın, hazırlanıyor vücudumuz. Benim de karnım bi tarafa toplanıyor, ama sancı çıkmıyor hiç anlamış değilim, öyle olduğunda göbeğimi kendim alttan tutuyorum. Ufff çok zor

mrb kızlar nasılsınız biz iyi değiliz doktora gittikk bugün bebeğin karın çevresi gelişim geriliği 2 haftaya çıkmış (2 hafta önce gittiğimde 1 hafta geride demişti ) 2200 grmış renkli dobler istedi bizde hastaneden çıktıktan sonra burda tem hospitale gittik geceki nöbetçi doktor 30 dk ultrasonda baktı aynı ultrasondan doblerde dinleniyormuş kan akım hızı iyi dedi gerilikte önemli değil 1 haftalık bir gerilik var dedi şimdi kafam kartıştı geçen haftada başka doktora gittim oda önemli bir gerilik yok demişti şimdi ben ne yapayım kızlar kendi doktorum iyi söylemiyor öff bu haftada beslenmeme çok dikkat etmiştim iyi liko alır diyodum böyle bişey yaşayan varmı aranızca ya canım çok sıkıldı bebeğime bişey olmasın çk korkuyorum o kadar emek .çektik offff offff mafoldumben

Back
X