maden kaynana konusu açılmış bende anlatayım içimde yaşadıkça sinir oluyorum..rahatlıyayım biraz
kayın validemler alt katımda oturuyor..10 gunlugune tokata gittiler,gitmeden kızım ben seni bırakmam
burda tek biraz kalıp gelicem die gittiler..evlendik evleneli eşimi banka olarak görüyolareşim herşeyini kendi yaptı..ve bize hiç yardım etmediler üstelik bileziklerim bile istendi o konulara hiç girmiyorum...neyse tokata gidince her zaman arıyoar para yok para yollayın..eşimde sıkışık bu aralar çatı yaptırdık,dogalgaz,bebegin odası,boya badana derken bayagı açıldık onların dogalgazını bile yaptırdık...bunları bildikleri halde sömürüyolar..eşimde anne para yok dedi.çocuk dogacak yoksa ben vermezmiyim...kaynanamda dalga gecmiş ağlama oğlum ağlama param olunca veririm sana demiş..eşimin çok gücüne gitti..ve bizi aramıyolar...
gecen aradım kendi telefonumdan.meşgule verdiler..benim ne sucum var..ya acil bişey için arasaydım..
veya burda tekim kızım nasıl gideksin hastaneye dedikleri yok...kendilerini düşünüyolar..çok sinirlerim bozuldu
..demekki herşey menfaat