• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    23
Öncelikle çok geçmiş olsun insAllah dış gebelik olmamışsindir bende aynı durumdayım korkuyorum bilgi verirmisn 4 haftalık ve sol kasigim çok ağrıyor 2 gündür de sağ taraf batma oluyor
teşekkür ederim ben ilk 6 haftalıkken hem kese hem kalp atışı duyarım belki diye gittim
gördüm de şükür, şu an 10+2 haftalığım
her şey yolunda
sizin de o şekilde olur inşallah endişe etmeyin

Hadi ya her gece pehlivan gibi yağlanma fikri garip geldi şu an 🤣 benim cildim hassas normalde de, göğüslerim büyüdü diyordum ama çatlayacak kadar büyüdü mü cildim mi abartıyor bilmiyorum 😄 yarın gidip alayım aktardan yağ, bir şey soracağım evde kantaron yağı var ama baya eski babaannem toplayıp yapmıştı bir şey olmuş mudur acaba
Selamlarr kantaron yağı hamilelikte kullanilmasi tavsiye edilmiyor diye okudum. Bende de kayinvalidemin yaptigi var duruyor oylrle

kızlaar krem önerisi ile geldim :) ben de çatlamaktan çok korkuyorum yatkınım çünkkü. ben de her gün olmasa da yağlanmaya ve krem stoklamaya başladım. lierac ve badger kremini aldım ama badgerin nemlendirmesini daha çok beğendim yumuşacık yaptı inanılmaz güzel bi his (aynı zamanda kremi çok beğenince yağını da aldım ancak henüz gelmedi.) kremi yağlı his de çok bırakmıyor içinde kakao yağı vs var doğal diyor bi araştırın isterseniz. bir de omuzdan dizinize kadar uygulamalısınız bu yağları sadece karında değil, göğüste kolda kalçada da çatlaklar oluşuyor bilginize,
Tesekkur ederiz oneri icin ama doktorlar 16. Haftadan once baslamayi cok tavsiye etmiyorlar siz erken baslamissiniz bence bi doktorunuza teyit edin

aa önermediklerini hiç bilmiyordum bi danışırım dr.uma sağol.
Ben mayis grubunu da takip ediyorum da oarada okumustum. 2 hafta onceki kontrolumde doktoruma sprdugumda bi 12 yi gorelim ona gore konusuruz demisti bilginiz olsun. Bende baslamak istiyorum nemlendirmeye annemde hep çatlak var bence genetik olarak meyilliyim🥲

Acaba bizle de paylaşır mısınız? Sizle yakınız gün olarak, biz fetal dna için normalde bu hafta başı 9+5gibi vericektik ama 10+2 gibi içimiz rahat etsin dedik haftaya vermeyi planlıyoruz. Sizi de merak ettim.
dün görüştüm dr ile fetal dnayı 11+ haftada önerdi kana daha çok karışsın bebeğin geni dedi daha doğru ve tek seferde test çıkabilsin diye sanırım. aklında olsun bu arada fetal testi önerdi ama fetal için şirket şuna gidin demedi bizim dışımızda yapılıyor dedi ama broşürler bırakmışlar ben bikaç tanesi hakkında bilgi aldım sana da yazayım şimdi belki başkalarının da işine yarar.

eurofins =yaptırmayı asla düşünmüyorum bi arkadaşımın bebeğine sağlıklıdır diye rapor verdiler bebek dgeorrge sendromuyla doğdu.
babyseq nipt -intergen = türk firması nakitte 9 bin fiyat verdi.
nipt plus -mygen = nakitte 15000 fiyat verdi. konuşan kadın çok kibirliydi ama sanki bu firma daha içime sindi gibi.
viagen =amerikan firması bundan fiyat alamadım henüz bi arkadaşım kendi dr. önerisi ile buraya yaptırmıştı memnundu.

dün görüştüm dr ile fetal dnayı 11+ haftada önerdi kana daha çok karışsın bebeğin geni dedi daha doğru ve tek seferde test çıkabilsin diye sanırım. aklında olsun bu arada fetal testi önerdi ama fetal için şirket şuna gidin demedi bizim dışımızda yapılıyor dedi ama broşürler bırakmışlar ben bikaç tanesi hakkında bilgi aldım sana da yazayım şimdi belki başkalarının da işine yarar.

eurofins =yaptırmayı asla düşünmüyorum bi arkadaşımın bebeğine sağlıklıdır diye rapor verdiler bebek dgeorrge sendromuyla doğdu.
nipt plus -mygen = nakitte 15000 fiyat verdi. konuşan kadın çok kibirliydi ama sanki bu firma daha içime sindi gibi.
viagen =amerikan firması bundan fiyat alamadım henüz bi arkadaşım kendi dr. önerisi ile buraya yaptırmıştı memnundu.
ben yaptırmayacağım ama doktorum ercüment hey nevagen firmasını önermişti bana 24.000 demişlerdi konuştuğumda

Tesekkur ederiz oneri icin ama doktorlar 16. Haftadan once baslamayi cok tavsiye etmiyorlar siz erken baslamissiniz bence bi doktorunuza teyit edin
mustela'nın da yağı var daha önce hiç duymuş muydunuz kakao yağı kullanmak istiyorum aslında ama koku hassasiyetim devam ediyo yürüyen çiko olmaktan korkuyorum 😂

özel Ataşehir genetik te fetal DNA Testi yaptırdım 16500 tl ödedim 5-10 günde çıkar denildi çocuk oyuncağıymış gibi 11 iş günü sonraası aradığımda sonuç alamadık test tekrarı yaptık sonucunuzun ne zaman çıkacağı konusunda şuan bilgi veremiyoruz diyorlar. üstelik benden yeni numune de alınmadı ellerinde numune olduğunu söylediler. bu kadar önemli bir testin açıklaması bu olmamalı kesinlikle kabul etmiyorum . kesinlikle tavsiye etmiyorum yıpratıcı bir süreç ve 11 gün geçmesine rağmen elinizde sonuç yok . benim tecrübeme göre yetkin ve güvenilir bir laboratuvar değil.

Benim şimdiden çatlağım oldu göğüslerim büyümüş koltuk altımda çift taraflı, iki tane çatlak var dün fark ettim, başlamam lazım benim de herhalde. 🤔

Fetal yaptırdık geçen hafta artık göstermeyebilir 🤣🤣
Çatlak için erken başlamak ve süreklilikle sürmek aklımıza geldikçe günde birden fazla sürmek önemliymiş. Ve kalça, üst bacak

Benim kuzenim Seda Altın'ın çatlak kremini ve bio-oil çatlak yağını kullanmış ki biraz genetikte var ama kendisinde hiç çatlak olmadığını söyledi. Ben de bunları aldım hanımlar yorumları da baya iyi.

mustela'nın da yağı var daha önce hiç duymuş muydunuz kakao yağı kullanmak istiyorum aslında ama koku hassasiyetim devam ediyo yürüyen çiko olmaktan korkuyorum 😂
Duydum ama ben zaten cikolata falan sevmedigjm icin kokusuz bir sey bakmam lazim. Neutregenanin bir kremini almislar diger grupta gordum hassas ciltlere ozel nemlendirici diye. Haftam ilerleyince onunla nemlendirmeye baslamayo dusunuyorum. Catlak kremlerine son 3 ay gecebilirim😅

Back
X