• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yusem canim cok ama cok gecmis olsun icini ferah tut uzme kendini lutfen hepimiz icin senin icin hayirlisi insallah cok gecmis olsun canim kan niye gelmiski doktor sorun yok dediyse ?

yuse meraktan öldük burda geçmiş olsun e açılma başladıysa 2 hafta nasıl bekleyecekmişki anlayamıyorum... allah yardımcın olsun her açıdan...

yuse: canım geçmiş olsunnn a.s. zor da olsa üzülmemeye çalış herşeyin hayırlısı canım

:1shok::1shok:

:1shok::1shok: çatı muayenesi yapmış yani ama bi çok kişi burda söyledi yuse canını sıkma çatı muayenesinden sonra bi çok kişiden kan geliyomuş buraya yazanlar öyle diyodu ay Allah yardımcın olsun ciğer geliştirici iğne mi yaptılar yoksa kasılmayı durdurucu mu ay ben bile bi acayip oldum kireçlenme banada var dedi ve gebeliğin sonuna yaklaşıldığını gösterir dedi içini ferah tut artık sonlara yaklaştık Allahın izniyle..

yusecim geçmiş olsun
inş sağlıkla gelir meleğin bende eğer gelmediysen seni telefonla arayacaktım

Saolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
çok zormuş
daha görmedim bebeğimi... ama onun için ağlamaktan helak oldum..
Eşim sabah kıyameti kopardı..şimdi aradı..nasıl konuşuyo..özürler diliyo
kımıldama..suyunu iç..üzülme..ağlama
8 aydır aklı nerdeyse

Bir musibet bin nasihata bedel...

Acilde kadın ilk önce çatala oturttu..sanırım kanama sebebim o
kanamam varken bebek güzelce oynuyodu..oynamasa ben delirirdim sanırım

kızlar önemli olan vücudun nemlendirilmesi çatlak cildin kuruması ile alakalı bence...
ben hiç öyle pahalı kremmiş kozmetikmiş gibi şeyler kullanmadım benim kullandığım tek ürün bebe yağları... ne çatlağım var ne yırtığım çok şükür... bence boşuna masraf etmeyin..

canim benim catlaigm yok yokd erken kendime nazar ettim 3 gun kremlenmedim akrnimin altindan cikmislar allah abska yerde yok kalcam falan normal ben palmezr kakao yagi e viyaminli birde esim catlagim oldu diye uzulunce mama beee diye ari maddesi iceren bir krem almis yeni actlakalrin gorunumunu bile azatliyormus yok etmiyo tabiki ama ona basladim ama cok kasiniyorum allah yardimcimiz olsun ..

Ben de de oldu canım....
Maalesef hiçbirşey işe yaramıyor... 1 faktör genetikmiş... 2. faktör kilo alımı, 3. faktör dışarıdan sürülen kozmetiklermiş....
YAni genetiğinde cildinin çatlamaya meyili varsa kş sütü de sürsen fayda etmiyormuş....

Ben hamileliğin 4. ayından itibaren bilimum bitkisel yağlar, dermatolojik kremler, kozmetikler herbişeyi sürdüm ama çatlamasına engel olamadım..

ÇAtlamıyorum oh ne güzel derken 7,5 aylıkken bir gece kremimi sürüp yattım... sabah kalkıp duş aldım, sabah postası kremimi sürecektim ki ayna karşısında şok oldum....
Ne kaşıntı ne başkabir belirti, bir gecede çatladım....
Şİmdi sabah öğlen akşam sürünüyorum.. En azından ilerlemiyor umarım da böyle kalır....

benimkide yoktu bir başladı pir başladı hani duvar yada cam azıcık çatlayınca durmadan çatlıyor ya benimkide öyle oldu
2 3 tane vardı şimdi saymak mümkün değil
tamamen geçmezmiş ama görünümü azalsa razıyım gerçi beyazlayınca çok belli olmaz sanırım bikini artık hayal oldu bana
doğum için gittiğimde bide dermotoloğa sorucam bakalım ne önericek

yuse sen moralini bozma eşin geçte olsa hatasını anlamış bi de onu kafana takma şimdi... sen bebeğine adapte onu düşün... zor bir gece geçirmişsin anlıyorum ama bak bebeğin hala mutlu hareketli... çok az zaman sonra bu acıyı hiç yaşamamışsın gibi olacaksın... geçmiş olsun dileklerimle....

ay evet sen ne kadar huzurlu olursan bebişinde o kadar mutlu olur sonuçta senden besleniyo o yüzden kendini üzme yusea.s

günaydın ve iyi haftalar herkese,
kızlar doğum yapanların listesi neredeydi , en son lila doğurmuştu. 1 haftadır giremedim. bir bakayım kimler doğurdu diye :)

Sabaa kaç kere sordun opuyorumnanaktan
Kaç oldu alıntı yapmam..hiç bakmıyosun lülülülülülü
Sen her sorduğunda 1i daha doğurmuş oluyo :teytey:

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E........................................NORMAL DOĞUM:teytey:

10- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
11- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
12- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
13- Mopsy.................................K..................30 Ağustos
14- Setup....................................?..................15 Eylul
:nazar:

Listede hala yerim yok şükürler olsun
Bayram gelmeden oğluşum gelmesin :Saruboceq:

yuse sen moralini bozma eşin geçte olsa hatasını anlamış bi de onu kafana takma şimdi... sen bebeğine adapte onu düşün... zor bir gece geçirmişsin anlıyorum ama bak bebeğin hala mutlu hareketli... çok az zaman sonra bu acıyı hiç yaşamamışsın gibi olacaksın... geçmiş olsun dileklerimle....

ay evet sen ne kadar huzurlu olursan bebişinde o kadar mutlu olur sonuçta senden besleniyo o yüzden kendini üzme yusea.s

Evden çıkarken: Bişi yok boşa gidiyosak ben yapacağımı bilirim gibi konuştu saçmaladı..Sanki bişi çıksa çok sevinecek

(Bişi demeseydi dra ben dicektim eşimi biraz korkutun diye...ama şakası bile kötüymüş...)
off neyse atlattık
Burda yazan arkadaşları anlamıyordum.....şimdi anlamış oldum
allah başa vermesin
Daha görmediğim biri için nasılda üzüldüm...
Anne oluyoz artık demekki opuyorumnanaktanGece uyumadım

Biraz yatıp dinleneyim
Gece 11de iğne vurulmaya gidecez acile eyvahedigeldismile

Dr anladı ben demeden..yaramazlıkmı yaptınız dedii sempatiksalakcinni Kızkardeşimin yanında utandım :kedi:

Yusemm çıktınmı canım ağlama bıtanem allaha emanetler ..Sağlıkla vakıtlerınde gelecekler inşallah çok uzuldum senınle

kızlar şimdi bişey okudum nişan geldikte 1-2 gün içinde doğum oluyomuş e bizde nişanı gelen arkadaşlar var noldu ki haber var mı onlardan :uhm:

Sabaa kaç kere sordun opuyorumnanaktan
Kaç oldu alıntı yapmam..hiç bakmıyosun lülülülülülü
Sen her sorduğunda 1i daha doğurmuş oluyo :teytey:

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E........................................NORMAL DOĞUM:teytey:

10- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
11- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
12- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
13- Mopsy.................................K..................30 Ağustos
14- Setup....................................?..................15 Eylul
:nazar:

Listede hala yerim yok şükürler olsun
Bayram gelmeden oğluşum gelmesin :Saruboceq:

Ilk normal dogumu ben yapacaktim, Tugen kapti ya birinciligi kaydirigubbakcemile3 saglikla buyusunbler insallah!!
Yusecim sana da gecmis olsun insallah baska bi yaramazlik olmadan saglikla gelir yavrun!
yaramazlik deyince sanci gelmeden kocisle yaramazlik mi yaptiniz? :kedi: Ben de yapyom ama tik olmyo.. kafamçokkarıştı

Ben de de oldu canım....
Maalesef hiçbirşey işe yaramıyor... 1 faktör genetikmiş... 2. faktör kilo alımı, 3. faktör dışarıdan sürülen kozmetiklermiş....
YAni genetiğinde cildinin çatlamaya meyili varsa kş sütü de sürsen fayda etmiyormuş....

Ben hamileliğin 4. ayından itibaren bilimum bitkisel yağlar, dermatolojik kremler, kozmetikler herbişeyi sürdüm ama çatlamasına engel olamadım..

ÇAtlamıyorum oh ne güzel derken 7,5 aylıkken bir gece kremimi sürüp yattım... sabah kalkıp duş aldım, sabah postası kremimi sürecektim ki ayna karşısında şok oldum....
Ne kaşıntı ne başkabir belirti, bir gecede çatladım....
Şİmdi sabah öğlen akşam sürünüyorum.. En azından ilerlemiyor umarım da böyle kalır....

ay kizlar bu catlak konusu bence birde sans meselesi galiba. cunku bu 3 faktore gore bende catlak olmasi gerekyo. 1. annemde catlak var. 2. 17-18 kilo aldim. bide 3. olarak ta cok fazla bakim yaptigimi soyleyemem sadece banyodan sonra bebe yagini suruyordum :CüvCüv: o kadar ama bende catlak olmadi. insallah bu saatten sonra da olmaz..

günaydın kızlar
yuse geçmiş olsun
odamız sonunda yerleşti bugün diğer eşyaları ütüliycem yerleştircez

ayyyy yerleştirmek çok zevkli benim şuan 36. haftam eşyalarını 2hafta önce yerleştirdim neolur nolmaz diye.. :) son günlere bırakmışsın nasıl sabrettin ben heycandan duramadım, gelip geçerken bakıyorum dolabına kaydirigubbakcemile3

canım sen normal mı istiyorsun yoksa çatı muayenesinden sonra mı görüşeceksin karar vermedin mi
bu ara ücretlerden bilgin var mı?

valla ben normal çok istiyorum ama çatı muayenemden sonra yanicuma günü dahada netleşir ee bide son dk ksiliği falan olmazsa normal olucak inş .

ücretlerden bilgim var canım gerçi son dk sürprizi oldu bize biz ilk fiyat aldığımızda normal 250 sezeryan 500 denilmişti ama ben Ahmet hocaya gittiğim için onun fiyatı farklıymış her ikisinede 500 dediler kampanya fiyatı kesinlikle indirim yok sürpriz oldu valla her 250 diye biliyoduk ama olsun yapacak bişi yok artık mecbur doğurucaz

ayyyy yerleştirmek çok zevkli benim şuan 36. haftam eşyalarını 2hafta önce yerleştirdim neolur nolmaz diye.. :) son günlere bırakmışsın nasıl sabrettin ben heycandan duramadım, gelip geçerken bakıyorum dolabına kaydirigubbakcemile3

dedesi yaptı odayı başka şehirden geldi mecbur bekledik bu zamana kadar

Back
X