• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevine yazdim facebookta yok yengesi yok dedesi eklemesin nikini bildigini eklesin 56 kisi ya kim bunalrin hepsi nevin acti sorumluuk onda konusuyoruz her seyi ozel olmazki hamile olmayanin orda ne isi olur neyi merak eder onuda anlamam ne merakli insanalrimiz varya sahsi konusmuyorum bu kk klubunde olmayan ekleyen 56 kisi olmadigimiza gore herkese sozum hic hos degil bende ekliyim bir kac meyil yok onun ninesiyim yok onun ebesiyim diyim olurmu oyle sey ..

YARINDA BENİŞMBELLİ OLUYOR ARKADASLAR. BÜYÜK Bİ İHTİMAL EYLÜLÜN İLK ANNESİ BEN OLACAGIM 1 EYLÜL:) TABİ KOCAMIN PATRONU İZİN VERİRSE OGÜNE DOĞURMAMMA :>:> BİDAHA HAYATA GELİRSEM MEMUR ADAMLA EVELENECEĞİM :kızgın:

Arefe günü 7 si olduğundan herkese 6 eylule gün vermiş drlar
Artık saat sistemiyle sıra yapacaz..

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E......................NORMAL DOĞUM

10- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
11- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
12- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
13- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
14- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
15- Ceylan................................E.....................6 Eylul
16- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul.............ikiz bebişler :teytey:
17- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
18- Setup....................................?...................15 Eylul

:nazar:

:içelim: 10 numara hala belli değil..
bakalım kim girecek ilk 10'a
Hayrılısı..sağlıkla gelsinde.... bu yarışta sonuncu olsakta önemli değil kaydirigubbakcemile3

kızlar ya doktordan geldim az önce.38+4 olmuşuz.3 kilo olmuş bebişim.doktor normal doğummu bekle dedi ama çok korkuyorum normal doğumdan.şimdiye kadar normal diyodum ama nedense gün yaklaştıkça korkularım artı.geceleri uykum kaçmaya başladı.epidural yaptırayım dedim.4 cm açılana kadar sancı çekeceksin zaten diyor ondan sonrayada pek bişey kalmıyor diye onuda tavsiye etmedi.sezeryan olmaya karar verdim.ama hala kafam karışık.perşembe gününe sezeryana randevu verdi.allahım yardımcımız olsun.sizce doğru bi tercih mi?

nevine yazdim facebookta yok yengesi yok dedesi eklemesin nikini bildigini eklesin 56 kisi ya kim bunalrin hepsi nevin acti sorumluuk onda konusuyoruz her seyi ozel olmazki hamile olmayanin orda ne isi olur neyi merak eder onuda anlamam ne merakli insanalrimiz varya sahsi konusmuyorum bu kk klubunde olmayan ekleyen 56 kisi olmadigimiza gore herkese sozum hic hos degil bende ekliyim bir kac meyil yok onun ninesiyim yok onun ebesiyim diyim olurmu oyle sey ..

ben eylül anneleri msn sine kayıt olmadım, msn de yazışmaları takip etmek ve iletişim daha zor olur diye. buradan alıntı yapıp cevap verme geçmişi görme imkanımız var..

isimsiz, resimsiz fake isimle ( saygı duyuyorum, güvenlik açısından tercihtir) facede olan arkadaşlarımız var. bende ise yüz kadar aile resmi, albümler var.bu nedenle facebookta da gruptayım ama kimseyi eklemiyor, talepleri de yok sayıyorum.bu da benim gizlilik hakkım sanırım..

kk daki paylaşımdan memnunum, dahasına şimdilik gerek görmüyorumvereliniortak

bu arada bugün doktora gittim,şimdilik çok şükür herşey yolunda gibi gözüküyor.. doktor da 2 hafta sonra gel doğum şekli hakkında fikirlerimi söyleyeceğim ve çatı muayenesi yapacağım dedibilmiyorumkismile

sorma canım benimde 2. gittiğim doktor beni rahatlatmıştı sadece 1 haftalık bir gerilik var demişti ama burası çapa tıp olunca nihayetinde burası daha profesyonel bakar gibi geldi bana bakalaım inşallah çarşamba günü kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar

canım benimkide hep 1 hafta geri çıkıyo karın çevresi.ama bu gerilik sürekli sabitse yani ilerleyen haftalarda bu fark açılmıyosa önemli değil demişti dr um.şimdi 38+4 2900-3000 gr arası dedi kilosuna.farkda 10 gün falan görünüyor dedi ama sorun değil dedi zaten perşembeye sezeryan olcam.

ben eylül anneleri msn sine kayıt olmadım, msn de yazışmaları takip etmek ve iletişim daha zor olur diye. buradan alıntı yapıp cevap verme geçmişi görme imkanımız var..

isimsiz, resimsiz fake isimle ( saygı duyuyorum, güvenlik açısından tercihtir) facede olan arkadaşlarımız var. bende ise yüz kadar aile resmi, albümler var.bu nedenle facebookta da gruptayım ama kimseyi eklemiyor, talepleri de yok sayıyorum.bu da benim gizlilik hakkım sanırım..

kk daki paylaşımdan memnunum, dahasına şimdilik gerek görmüyorumvereliniortak

canim gayet haklisin gizlilik hakkimiz tabiki var saygida duyarim benim facebook adresim daha cok hamilelerle ilgili sirf eylul anneleri icin ayri aldim daha oncekini kullanmiyorum bile taa bekaliktan kalma neden oldugunuda soyliyeyim bir hamilelikle ilgili her sey yazabiliyor paylasabiliyorum eylul anneleri facebook adresimde kimse gormuyor akrabam eism dostum hamielik sorunalrimi bilsin istemem ayrica ben hayvan haklari uyesiyim gunde 100e yakin yarali vefat etmis veya cokz or durumda olan hayvan resimelri geciyorum yuba bulmaya calisoyorum bunu hamilelerin oldugu bir siteye yansitmak istemedigim icin eylul anneelrine ayri site actim bir iki reism ekeldim hatta yuva arayan handan cigim dayanamadi saadet ekleme dedi icim gidiyo tum gece uzuluyorum dedi msn daha hizli oluyor diye msn tercih ettik 56 kisi onun teyzesi bunun dedesi geliyo sonucta ordada neler konusuyoruz altima kacirdigimiza kadar ozel neler payalsiyoruz hamile olmayan bir insan neden merak eder bunlari onu anlamam valla bunu yapan nevinle ozge takip edicek yoksa eylul annelerinin icinde eklemicek kismeyi olucak biticek yada kullanilmiyacak ..

canim gayet haklisin gizlilik hakkimiz tabiki var saygida duyarim benim facebook adresim daha cok hamilelerle ilgili sirf eylul anneleri icin ayri aldim daha oncekini kullanmiyorum bile taa bekaliktan kalma neden oldugunuda soyliyeyim bir hamilelikle ilgili her sey yazabiliyor paylasabiliyorum eylul anneleri facebook adresimde kimse gormuyor akrabam eism dostum hamielik sorunalrimi bilsin istemem ayrica ben hayvan haklari uyesiyim gunde 100e yakin yarali vefat etmis veya cokz or durumda olan hayvan resimelri geciyorum yuba bulmaya calisoyorum bunu hamilelerin oldugu bir siteye yansitmak istemedigim icin eylul anneelrine ayri site actim bir iki reism ekeldim hatta yuva arayan handan cigim dayanamadi saadet ekleme dedi icim gidiyo tum gece uzuluyorum dedi msn daha hizli oluyor diye msn tercih ettik 56 kisi onun teyzesi bunun dedesi geliyo sonucta ordada neler konusuyoruz altima kacirdigimiza kadar ozel neler payalsiyoruz hamile olmayan bir insan neden merak eder bunlari onu anlamam valla bunu yapan nevinle ozge takip edicek yoksa eylul annelerinin icinde eklemicek kismeyi olucak biticek yada kullanilmiyacak ..

ben de hayseve üyeyim canım facede, profilimde paylaşıyorum.. keşke elimde olsa o sayfada gördüğüm tüm terkedilmiş, zor durumdaki canlara yardım edebilsem.. çok haklısın

ben de hayseve üyeyim canım facede, profilimde paylaşıyorum.. keşke elimde olsa o sayfada gördüğüm tüm terkedilmiş, zor durumdaki canlara yardım edebilsem.. çok haklısın

nasil isityorum canim ya en sn felcili bir kedimiz var ankarada istedim ama 6 ay karantina suresini goze alamadilar bende her gun yilmiyorum paylasiyorum hatta kaidnalr klubunde facebookta bile payalstim kimse istemiyor cok uzuluyorum elidmen gelen bir seyde yok inatla bulucam ama ona yuva ..

iki keidm iki kopegimiz var kedielrimle yuyurum her gece bebegim dogsun barinakta gonullu olarak haftanin bir kac gunu faliyetlerde calisicam ayrica yenie ve gecicez buyuk bir bahcemiz olucak planim en az 10 kedi allah izin verirse hayvan sevmeyen insan hayal edemiyorum ben kusura bakmayin..

nasil isityorum canim ya en sn felcili bir kedimiz var ankarada istedim ama 6 ay karantina suresini goze alamadilar bende her gun yilmiyorum paylasiyorum hatta kaidnalr klubunde facebookta bile payalstim kimse istemiyor cok uzuluyorum elidmen gelen bir seyde yok inatla bulucam ama ona yuva ..

inşaallah bulunur. Allahın yarattığı, sokaktaki insan atıklarından dolayı kirlenmiş (hiçbir canlı kendinden mikrop üretmez, üretse ölür) zavallı hayvanları uzaylı gibi, zararlı gibi gören insanlar arasında az da kalbi merhamet dolu insan muhakkak vardır..

iki keidm iki kopegimiz var kedielrimle yuyurum her gece bebegim dogsun barinakta gonullu olarak haftanin bir kac gunu faliyetlerde calisicam ayrica yenie ve gecicez buyuk bir bahcemiz olucak planim en az 10 kedi allah izin verirse hayvan sevmeyen insan hayal edemiyorum ben kusura bakmayin..

benim de kedim var 9 yaşında, bir de iki gözü kör kedimiz vardı, (minicikken daha yeni yürüyorken çöp konteynerinin yanında bulup almıştık doğuştan gözleri enfeksiyondan yok olmuştu) geçen sene 8 yaşında öldü..

:roflol::roflol::roflol: ay ömürsün yani çok hoşsun gerçekten:roflol::roflol::roflol:

serbest meslek sahibi sanırım eşin... evet iş önemli de senin zor durumunda da sarfedilmemesi gereken şeyleri söylemiş.... üstelik senin durumunun bir sebebi de o... sana sakin ol dedim ama işine herşeyden fazla önem verdiğini, yetiştiremeyeceğini ve neredeyse seni götürmeyeceğini okuyunca sinirlendim....
şeytanın avukatını izledin mi? orda avukat diyordu ya " evet eşimle ilgilenirim ama o iyileşirse ondan nefret edebilirim" işi herşeyden önemli geliyordu karısı o kadar acı yaşarken.... aklıma birden o sahne geldi kusura bakma sinirlendim...

Eşim makina muhendisi
Çok iyi bi şirkette çalışıyor...Altına jeep verdiler... maaşından çok limitli KK
İstese 11de gider işine ..(Bugün öle değilmiş c.tesi de sölemişti)karışanı yok ..ama dedim ya tam işkolik
okurkende öyleydi..tam bir inekti..okul dereceyle bitti -tatlicadiarzu-

Biz çok severek evlendik..5 yıldır beraberiz..Benle evlenmek için kıyameti kopardı..<< kul kulu sevemez bizim gibi>>> diyordum!!

Stajerken Aksaraydan gelirdi her hafta beni görmeye..

Evlenince değişti.. :oklava:
Bana düşkün ama belli etmiyo..(bana hissettirmedikten sonra neye yarar)ağır abi olması gerek gibi davranıyo..
Şımartmamak içinmiş!! (birinden akıl alıyo sanırım!!!!)

Bide okulu yeni bitti..kredi borcu başlıcak onun stresi var..ing olduğunda 15000tl.. :gitme:

yusecim çok geçmiş olsun,,bir dahakine hayırlısı ile doğuma gidersin inşallah....

yuse geçmiş olsun, geçmişi tam okuyamadım daha..
tüm erken doğum riski yaşayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun, vaktinde sağlıklı doğumlar dilerim hepimize..
doğum yapmış arkadaşlara da hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...
ben geçmişi okumaya devam ediyorum

üzme canım kendini..erkekler daha duygusuz..bu da kadınların kaderi malesef..bunları takıpta kendini üzme..bebişinide üzme..

Saolun kızlar
sağlıkla zamanında alalım kucağımıza

beraber gidip beraber gelelim bebeklerimizle eve
Küvözde hasret kalmayalım :Saruboceq:

benim de kedim var 9 yaşında, bir de iki gözü kör kedimiz vardı, (minicikken daha yeni yürüyorken çöp konteynerinin yanında bulup almıştık doğuştan gözleri enfeksiyondan yok olmuştu) geçen sene 8 yaşında öldü..

canim benim kedielrim yavru barinaktan aldim ama bende istiyorum kor bir kedi hemde cok istiyorum eism bebek gelsin oylededi soz verdi ins bende alicam ...

Back
X