• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hzl Zts kızlar merhaba,aslında size söylemek ve söylememek arasında kalmıştım ama merak etmişsinizdir diye söylemeye karar verdim,bebeğimi kaybettim..pazar günü sezaryanla alındı...bugün hastaneden çıktım,şuan evimdeyim iyi olmaya çalışıyorum...hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

inanamıyorum nasıl olur neden olmuş:(:(:(

dğn akşam içimden geçti melek.boz doğurdu herlde diye :)) Allah analı babalı büyütsün inşallah.. darısı sağlıklı sıhhatli bi şekilde bizlerin başına.

yaa bizimkiler ne zaman gelicek yaa artık çok sabırsızlanıyorum..

kızlar bi de ben son 1,5 haftada 2 kg almışım :(( sanırım vücudum su topluyo çünkü o kadar su içiyorum ama tuvalete gitmiyorum ve her yerim şişti :(((

bi de çatım çok ağrıyo benim yaa.. yürüyemiyorum nerdeyse

Allahım hepimize kolaylıklar versin bir avazda derler ya öyle kkurtarsın sağlıklı sıhhatlli bi şekilde inşallah..

ya bende gördüm çok üzüldüm nolmuş acaba merak ettim
allah sabır versin yardımcısı olsun :((

hadi canım inanmam nereye yazmış... allah korusun...

canım facedeki gruba yazmış bende yanlış anlamış olmayı isterdim ama değil malesef

çok üzüldüm ya yıkıldım resmen..Allah yardım etsin..
al benden de o kadar artık gün sayarken meleğini kaybetmek düşünürk
en bile canım acıyor sanki kalbime bişey batıyor gerçek acısı nasıl beter bişeydir kimbilir Allah sabrınıda verir inş

made için çok üzüldüm.Okuyunca şok oldumakannehir Allah sabır versin.Valla göğsümün üzerine bişey oturdu sanki.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.Madeyi cennete bekleyen ve şefaat edebilecek bir meleği var artık.

made bebeğinimi kaybetmışş. kaç gundur aklımdaydı naptı bu kız dıye düşünüyordum...Allahım sabır versın arkadaşımıza ...çok zor bir durum... ama her şey Allahtan.... ben çok kötü oldum çoook üzüldüm... bi anda elım ayağım boşaldı.... işte olmasam hüngür hüngür ağlayacağım ama tutuyorum mecbur kendımı...
Allah sabır versın ......

Belli bi problemı varmıydıki made nın hatırlayan varmı?
bu arada bıde Suray dıye bı arkd.vardı oda gözükmüyor bu aralar noldu acaba?

slm kızlar.acı haberleri okuyunca insan çok üzülüyor Allah sabır versin..Melekte doğum yapmış darısı bize inşallah.Allah analı babalı büyütsün:nazar:Bende dün doktora gittim.daha 15 günün var dedi.Başka bir doktorda heran olabilir demişti.Kime inanacağımı şaşırdım doğrusu:1shok:İki doktorun konuşması arasında 10 gün oynuyor.

kızlar sizce nstde sancı çıkmaması doğuma daha olduğunu mu gösteriyor.bilgisi olan var mı??

yaaa çok üzüldüm made bebeğini kaybetmiş sinirlerim bozuldu ağlıyorum allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile çok kötüüü:(((

kızlar topıge kafa dagıtayım dıye gırdım ama uzucu bır haber var galıba Allah arkadasın yardımcısı olsun dusuncesı bıle ne kadar zor offfffffff neler oldugunu bılmıyorum ama dogumda falan mı olmus Allahım ya.........

Hzl Zts kızlar merhaba,aslında size söylemek ve söylememek arasında kalmıştım ama merak etmişsinizdir diye söylemeye karar verdim,bebeğimi kaybettim..pazar günü sezaryanla alındı...bugün hastaneden çıktım,şuan evimdeyim iyi olmaya çalışıyorum...hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

moralim çok bozuldu Allah yardımcısı olsun çok kötü bişey okuduğumda inanamadım karnıma ağrılar giriyo senağlamasenağlama

melekte doğum yapmış bebeğine kavuşmuş ne güzel allah analı babalı büyütsün herkes birer birer doğum yapıyor bende hala tık yok sancım felanda yok bendemi bir tuaflık var acaba yarın doktora gidicem hayırlısı bakalım doktor ne diycek

kızlar haberi olan var mı neden olmuş doğum sırasında mı olmuş offffffff canım çok sıkıldııııııııı:gitme:

Back
X