• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün eşimin sezon toplantısı başladı... 1 hafta boyunca çoook ama çok yoğun olacak...
Annenlere git istersen geç saatlere kadar yanlız kalma dedi... Ama benim içim elvermiyor, sonuçta iyiyim... HAftaya da annemler gelcek, o yüzden gitmek istemiyorum...
Hem eşimin kıyafetleri ütüsü, toplantı zamanı şık olması lazım... Kendim ilgilenmek istedim...
Ama şimdi sabah evden çıktığından beri aramadı... Ve ben biraz bozuldum...
2 dk. da olsa wc ye bile gittiğinde arayıp naber napıyorun nasılsın diyebilirdi....
Ahh bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ve odun olurlar ki....
Bi tane yetmiyomuş gibi bir odun daha geliyor :)) küçük odunum benim....

canım benim doğuma 14 gün kaldı kısmetse...Filiz hanım a gidiyordum sağolsun hanımefendi bırakıp gitti !! kötükedihüso buğday hanım çok kalabalık randevu almakta bile zorlanıyorsun o yüzden Atakent Hastanesindeki Nilgün Esma yankutan a gidiyorum Her ne kadar hakkında kötü yorumlar da yapılsa ben çok memnunum.çok güzel ilgileniyor Atakentte doğum yapıcam inşallah...

Ben filiz hanım uzmanlara geçince nilgün hanım'a gittim ama bana çok kötü davrandı.Bende bir daha gitmedim.
İnş.sağlıkla alırsın canım bebişini kucağına senin kızına arkadaş geliyor bugün bende öğrendim kızım olacakmış :))

Bugün eşimin sezon toplantısı başladı... 1 hafta boyunca çoook ama çok yoğun olacak...
Annenlere git istersen geç saatlere kadar yanlız kalma dedi... Ama benim içim elvermiyor, sonuçta iyiyim... HAftaya da annemler gelcek, o yüzden gitmek istemiyorum...
Hem eşimin kıyafetleri ütüsü, toplantı zamanı şık olması lazım... Kendim ilgilenmek istedim...
Ama şimdi sabah evden çıktığından beri aramadı... Ve ben biraz bozuldum...
2 dk. da olsa wc ye bile gittiğinde arayıp naber napıyorun nasılsın diyebilirdi....
Ahh bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ve odun olurlar ki....
Bi tane yetmiyomuş gibi bir odun daha geliyor :)) küçük odunum benim....

al bir odunda ben de var canım.benimki zaten hiçbir zaman aramaz gün içinde.sadece bana işi düştüğü zaman arar.

tubilosh 8. kat mı maşallah canım sana ne diyeyim. ama doğumun kolay olur böyle hareketliysen.

eh napim canım yemege gittik çıkmamak olmazdı :)
birde yemekten sonra parka gidelim demezlermi?
haydaaa merdiveni birdaha in, parktan gelince tekrar çık. birde sabah evimize dönmek için son defa yine indik. olsun hareket iyidir bayanssulusmile

offf kızlar ya moralim çok bozuk.zaten 2 haftadır herşeye ağlayıp duruyorum dün madenin yaşadığı talihsizlik aklımdan çıkmıyor bir türlü.Eşim de saçma sapan bir sebepten dolatı istanbula yola çıkacak birazdan 4 gün yok ona da çookkkkk kızdım tek başıma kalıcam evde adam hiç düşünmüyor ya.o yokken de dükkanda ben durucam offfffffffffff iyice sinirlerim altüst oldu artık

bu dönemler çok hassas oluyoruz canım ya. benim eşim de günü birlik antep'e gitmişti. ama amcası zorlamıştı çünki kendi işi görülecekti :kızgın:
yolda kaç defa aradı iyimisin diye.
ama bu son zamanlarımızda da yalnız bırakmamaları lazım tabiiki. bir anımız bir anımızı tutmayabilir...
inşallah en kısa zamanda işlerini halleder gelir cnm...

yok canım ben benimkinn günahını almıyım... Normalde çok ilgildir... Ama işi yoğun olduğunda gözü başka bişey görmez... TAm bir işkolik....
Neyse ben alıştım artık, amma gene de insan biraz ilgi istiyor.... ÇAlışyor olsaydım, aramadığının farkına bile varmazdım aslında... Ben de aynen onun gibi işkoliğim... Ama işte doğum izninden dolayı evdeyim ya... Herkese sarıyorum niye beni aramıyorlar, niye merak etmiyorlar falan diye....

Yusecim ben de aynen senin gibi dün temizlikçi mağduru oldum....
Çok sinir olmuştum ama eşim kızdı... Ne dert ediyosun senden kıymetlimi... YAzık parama hiçbiyeri temizlemedi diye dolanıp duruyordum... Temizlik yaptırdığını unut dedi... BAşımın gözümün oğlumun sadakası olsun de geç dedi....
Şİmdi öyle düşününce biraz sakinleştim.. Yoksa dün kadın gittiğinden beri evde dolaşıp kirli kalan yerleri gördükçe sinirlerim atıyordu....

Senin ev yine sadece kirliymiş...benim evim is'ti
sadece camlarımı silse..banyoyu yıkasa yeterdi
banyoya bile girmedi..
perdeleri yıkadım..camlar silinmedi diye kurudu..işin yoksa bidaha ütüle

çalışmaya yüzü yoksa başka extrada bekleyemez...yabancı değil çünkü apt görevlisi hanım efendi...

şimdi eşim ben silerim diyo yazık ohaoldumsmile

Eşimin hatası bide...yazık çalıştı fazladan 10tl ver dedi..oda bundan yüz buldu...işim bitmedi yarında gelirim bulantım var dedi..daha yarın olmadı hayret!!!

bide başka kadın tut ona ver yarım yevmiye..
kim kaybetti?
apt da iş bulamaz artık!!! :oklava:
ogünkü temizlik yüzünden pazartesi sabah açılmam oldu...acile gittik..düşündükçe çıldırıyom..erken doğuruyodum

Yusecim takma kafana....
MAalesef bu temizlikçiler böyle....
imse yanlış anlamasın, asla niyetim küçümsemek değil... Ki küçümsenecek durumda da değiller....
Valla hergün işe gidebilmek için kendilerini yormuyorlar....
Hergün işe gidip günlüğü 70 milyondan haftasonu izin bile yapsalar 1400 gibi bir para geçer ellerine ki bu para da hiç de azımsanacak bir rakam değil...
Ama adı temizlikçi ya, insan ihtiyacı var yazık, aman biraz fazla verelim, aman üzmeyelim diye acıyoruz....
Aslında biz acınacak haldeyiz....

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tubiloshh, aleyna_83, amelie26, ayse_nev53, bitter, bullancak, cikolata86, kct, kızılcık, makbus78, mavi1000, pinar5, tulayc, ulkufuk

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.

Madenin olayından çok etkilendim gerçketen sürekli karnımı dinleyip duruyorum acba bebeğim hareket ediyormu diye.

Şekerpembe de doğurmuş gözü aydın olsun.Çok çekmişti nihayet almış kuzusunu kucağına.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kizilcik bende aynen surekli kendimi dinliyorum sabah gittim doktora kalp atisdlaeini dinlettim oynamiyo bu dedim paranoyak oldum resmen hemsireyede anlattim sen kafana taktin ondan oyle geliyo bebek gayet normal dedi tum gece kurdum durdum allah yardimcimiz olsun hepimizin ama hemsire hic normal degil bu ayalrda ilginc dedi deidmik ama oldu yani dunde agaldim bir cok ondanmi oynamiyo nedir anlamadim:(

madenin durumu hepimzi cidden çok sarstı bende bugün sabaha kadar uyuyamadım.uykuya daldığımdada hep kabus gördüm sürekli aklımdaydı.toplasan 3-4 saat uyumamşmdır onada uyku denilrse tabi.çökmüş durumdayım resmen

Korkmayın arkadaslar. Gecen özele gittim. Oynamıyor diye. Sıf para için adam beni panikletti. Normal değil bu nasıl olur ordan oraya sürükledi. Kaç usg ye girdim anlatamam. 300tl para baydım. Ertesi gün arkadasımın druna gittim. Adam delimisin dedi. Küçücük yerde sıkıysa sen oynat kıçını basını dedi direk bana.bizimki pek oynamaz. Gece 12 debaslar ayagaını kaburgama bi dayar odan sonra tık yok.tembel işte neyapacaksın.

arkadaşlar bu temizlik işini neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum... bir hafta önceden yapın... bu arada elinizin altında bir temizlikçi bulunsun beklenmeyen bir durum olduğunda siz hastanedeyken çok güvendiğiniz birini yanına bırakırsınız ev geldiğinizde pırıl pırıl olur... şimdi yapıyorsunuz cam sildiriyorsunuz ya yağmur yağarsa, ya da bir gün temizlik yapıldığında ertesi güne kalmaz zaten yine batıyor. bütün çabalar sinir stres hepsi boşa gidiyor.. yani boşuna stres yapmış oluyorsunuz... kasmayın kendinizi bence karnınızdaki melekten daha önemli değil hiçbirşey....
ya da bilmiyorum ben mi çok rahatım!!!!

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E................Normal
10- Pinkaya87..........................K................Normal
11-Melekboz............................K................Normal
11- Zeynop...............................E
12- Şekerpembe......................K................Normal

13- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
14- Atk.......................................E....................27 Agustos
15- iipekk..................................?....................27 Agustos
15- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
16- Bozo85................................K...................31 Ağustos
17- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
18- Ceylan................................E.....................6 Eylul
19- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul
20- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
21- Setup..................................E.....................15 Eylul
22- Artemisiaa.........................K.....................15 Eylul

Son düzenleme:
ya doğum yapan annecikler nerdee.. artık iyleşip gelip anlatsalar nasıl bişey olduğunu neler yaşadıklarını.. doğum hikayesi topici açılsın artıkk..

arkadaşlar bu temizlik işini neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum... bir hafta önceden yapın... bu arada elinizin altında bir temizlikçi bulunsun beklenmeyen bir durum olduğunda siz hastanedeyken çok güvendiğiniz birini yanına bırakırsınız ev geldiğinizde pırıl pırıl olur... şimdi yapıyorsunuz cam sildiriyorsunuz ya yağmur yağarsa, ya da bir gün temizlik yapıldığında ertesi güne kalmaz zaten yine batıyor. bütün çabalar sinir stres hepsi boşa gidiyor.. yani boşuna stres yapmış oluyorsunuz... kasmayın kendinizi bence karnınızdaki melekten daha önemli değil hiçbirşey....

katlıyorum bu konuda sana.benimde günlük temzliğimi koçiş yapıyo ama 3 hafta önce dip köşe ne varsa temizlik yaptırdım bi duvarlar kaldı valla boyancak.ama gel gör evi şimdi hiç yapılmamış gibi şimdi daha çok sinir oluyo insan bi yağmur yağdı camlar çamur içinde bencede erken yaptırmayın arkadaşlar.

setup cuma günü pazardan geldim
eve bi girdim..sigortam yanmış..iyi ki aletler sağlam..maddi hasar yok

arka taraf tamamen is
beyaz koltuklarım temiz kalmış neyse hihoyyyt
giderken yatak çarşafım beyazdı...geldiğimde simsiyah olmuş kaydirigubbakcemile3
yoksa benim 40ım 30 eylulde doluyo
bayram sonu alacaktım kadını

Back
X