• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E................Normal
10- Pinkaya87..........................K................Normal
11-Melekboz............................K................Normal
11- Zeynop...............................E
12- Şekerpembe......................K................Normal

13- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
14- Atk.......................................E....................27 Agustos
15- iipekk..................................?....................27 Agustos
15- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
16- Bozo85................................K...................31 Ağustos
17- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
18- Ceylan................................E.....................6 Eylul
19- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul
20- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
21- Setup....................................?...................15 Eylul
22- Artemisiaa.........................K.....................15 Eylul

canım ben face de erkeğimi yazmıştım:):) Ohoooooo 12 kişi doğum yapmış maşallah maşallah...:nazar:

kizilcik bende aynen surekli kendimi dinliyorum sabah gittim doktora kalp atisdlaeini dinlettim oynamiyo bu dedim paranoyak oldum resmen hemsireyede anlattim sen kafana taktin ondan oyle geliyo bebek gayet normal dedi tum gece kurdum durdum allah yardimcimiz olsun hepimizin ama hemsire hic normal degil bu ayalrda ilginc dedi deidmik ama oldu yani dunde agaldim bir cok ondanmi oynamiyo nedir anlamadim:(

İti köpeği bırakta bebişine bak :oklava:
Hayvanlar doğada yaşayabilir.. allah onları ona uygun yaratmış...sen bebeğinle ilgilen..öncelikle ondan sorumlusun

ben dersimi aldım
1 ağladım bebişim küstü..
bi temizlik yaptım..acil doğuruyodum
geline dikkat et bozuşmayak :roflol:

haklısın yuse özellikle kedilerden hamilelik döneminde ve bebek doğduktan sonra uzak durmamız gerekiyormuş sadet bu konuda ne yapacak bilmiyorum...

merhaba kızlar nts ye girdim ama bebeğimin kalp atışı 170 lere kadar çıkıyodu 160 geçmesi pek iyi değilmiş 20 dk.4-5 defa 170 oldu anlamadım sordum önemli değil dediler ay bunlar beni delirtcekler hiç bişey önemli değil çıldırcam artık ben kafayı yiyorumm onlar önemli değil diyo:oklava:sizin nts lerde böyle 170 geçen kalp atışları oluymu kızlar hiç çok stres oldum yine

eh napim canım yemege gittik çıkmamak olmazdı :)
birde yemekten sonra parka gidelim demezlermi?
haydaaa merdiveni birdaha in, parktan gelince tekrar çık. birde sabah evimize dönmek için son defa yine indik. olsun hareket iyidir bayanssulusmile

bu dönemler çok hassas oluyoruz canım ya. benim eşim de günü birlik antep'e gitmişti. ama amcası zorlamıştı çünki kendi işi görülecekti :kızgın:
yolda kaç defa aradı iyimisin diye.
ama bu son zamanlarımızda da yalnız bırakmamaları lazım tabiiki. bir anımız bir anımızı tutmayabilir...
inşallah en kısa zamanda işlerini halleder gelir cnm...[/QUOT

umarım hamileliktendir canım.zaten o yüzden sesimi çıkarmıyorum daha fazla gerilmeyeyim diye.ama hamilelikten sonra da böyle devam ederse çakamiycem

2 haftam kaldı kızlar..Daha çatı muayenem olmadı ama inş. normal doğum olur. bebişimin aşağı indiğini hissediyorum artık..hareketleri de inanılmaz fazlalaştı çılgın gibi maaşallah..o da heyecanlanıyor galiba...ben de sancı namına tık yok, ama son bir haftadır bebek aşağı indiğinden hareketlerim kısıtlandı artık kendimi hamile gibi hissediyorum:) hala alışverişlerde saatlerim geçiyor, günlük 30 dk. yürüyüş yapıyorum ama onun dışında genelde yatıp tv. seyrediyorum tembeloş tembeloş..artık korku ve heyecan başladı bende..hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşayım da bebeğime korkunun hiçbir önemi yok..herhalde benimki ya tam zamanında gelecek ya da gecikecek bilmiyorum bu işler nasıl oluyor hazırlık kasılması falan vs. yok bende..

mopsy ben geldim dr dan hareketler yavaşlıyo dedim başka dr vardı benim ki izinde o da tok karnına sol tarafa yat 1 saat içinde 4 defa hareket ederse sorun yoktur dedi valla bu dr.anlmaak imkansız biri akşam yemeğinden sonra 2 saat içinde 10-15 hareket diyo biri günde 10-15 hareket diyo şimdikide tok karnıma 1 saaatte 4 hareket diyo ay kafayı yicez böyle gidersesempatiksalakcinni

kızlar merhaba..

son 3 gündür şiddetli olmayan baş dönmelerim ve mide bulantılarım var..acaba önemlimidir? bilgisi olan varmı?

çizelgem neden gözükmüyor anlmadım ama ben 34+4 haftalık gebeyim ben..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu temizlik işini neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum... bir hafta önceden yapın... bu arada elinizin altında bir temizlikçi bulunsun beklenmeyen bir durum olduğunda siz hastanedeyken çok güvendiğiniz birini yanına bırakırsınız ev geldiğinizde pırıl pırıl olur... şimdi yapıyorsunuz cam sildiriyorsunuz ya yağmur yağarsa, ya da bir gün temizlik yapıldığında ertesi güne kalmaz zaten yine batıyor. bütün çabalar sinir stres hepsi boşa gidiyor.. yani boşuna stres yapmış oluyorsunuz... kasmayın kendinizi bence karnınızdaki melekten daha önemli değil hiçbirşey....
ya da bilmiyorum ben mi çok rahatım!!!!

Canım işn içyüzü öyle değil...
Benim rahimde içten açılma vardı... ilaç kullandım durdu... Ama kapanmadı da... Dolayısıyla hiçbişey yapamıyorum.. Yassak....
YAni anlayacağın evi m.k götürüyor...
Eşim süpürüp siliyordu 2 haftadabir o kadar... Ama ne kadar olur tahmin edersin....
Ben halıcıoğlunda oturuyorum.. Haliç köprüsünün dibi... Vızır vızır trafik... O camları bi silsen 1 hafta sonra sanki 3 aydır silinmiyoer gibi toz pis olur....
Ki benim camlar en son 1 ay önce silinmişti....
Sürekli bir temizlikçi edinemedim maalesef... 3 yıldır evli olmama rağmen, çalışmama rağmen bir aldığım kadını 3. kez almak nasip olmadı daha....
O yüzden 1 ay önceden bir alıyım temizlesin, beğenirsem doğumdan hemen önce gene alırım diye düşünmüştüm...
Ama okuduğun gibi değil beğenmek, sinir oldum....

Neyse şimdi doğum öncesi temizlik için gene birini arıyorum... Bakalım... Kısmet... Bu seferki şansıma olacak, deneme şansım olmayacak... Ama annemi başında nbetçi tutacam bu sefer, yapmayacağı varsa da annem zorla yaptırır zaten....

bu ev işi konusunda en şanssızınız benim..çoğunuzun annesi geliyor en azından...
bense annemle yaşıyorum ve yatalak kanser hastası, yatılı yardımcı bulduk başımıza neler geldi gönderdik, anlattım önceki sayfalarda. şimdi yeni birini arıyoruz.
bizim işimiz çok çok zor, ALlahım anneciğime şifa versin de hiçbişey yapmasın o ayrı tabi...

ya kızlar nst çektiren yokmu hiç kalp atışı 170 çıkan varmı benim 20 dk. 4-5 170 lere kadar çıktı bebişimin kalp atışı sizde böyle ola var mı

bu ev işi konusunda en şanssızınız benim..çoğunuzun annesi geliyor en azından...
bense annemle yaşıyorum ve yatalak kanser hastası, yatılı yardımcı bulduk başımıza neler geldi gönderdik, anlattım önceki sayfalarda. şimdi yeni birini arıyoruz.
bizim işimiz çok çok zor, ALlahım anneciğime şifa versin de hiçbişey yapmasın o ayrı tabi...

Canım Allahım anneciğine acil şifalar versin inşallah

Allah annene acil şifalar versin

Kadın beni odaya yönlendirdi..
ben yine USG yapacaklar sandım
çatala uzan dedi
arkamı döndüm çaktırmada kapıdan kaçıyodum az daha kaydirigubbakcemile3..
herşeye karşı tedbirli gittim ama yinede tırstım eyvahedigeldismile
eninde sonunda olacak ne kaçıyon dedim :roflol:

canım ben çatala yatmadım normal yatakta baktı
bende tekbirliydim yapabilir diyordum yaptıda iyiki yaptı hiç değilse nasıldı ne olacak demekten kendimi alamıyordum

mopsy ben geldim dr dan hareketler yavaşlıyo dedim başka dr vardı benim ki izinde o da tok karnına sol tarafa yat 1 saat içinde 4 defa hareket ederse sorun yoktur dedi valla bu dr.anlmaak imkansız biri akşam yemeğinden sonra 2 saat içinde 10-15 hareket diyo biri günde 10-15 hareket diyo şimdikide tok karnıma 1 saaatte 4 hareket diyo ay kafayı yicez böyle gidersesempatiksalakcinni

hoşgeldin canım...benimkisi 4 kere hareket ediyordur:)
valla allaha emanet canım kafayı yicez yakında cidden..

canım benim allah annenin senin yardımcın olsun acil şifalar versin
inşallah istediğiniz gibi birini bulursunuz

ben nts ye girmedim hiç.ama sağlık ocağında 36. haftada dinlemişlerdi 140 dediklerini hatırlıyorum...

pembe heracım allah yardımcınız olsun canım annene allah şifa versin:((

Back
X