Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...
saltanatla konustum kizlar dogurmus bebek ve saltanat gayet iyi hepinize slm var bebegimiz 3 kg 40 gr dogmus allah sansini acike tsin :)
nazarboncugumda dogurmus hayirli olsun insallah :)
slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...
Kızlar selam Rüzgarla ve kendimle ilgilenmekten yazamadım. Rüzgar 26 Ağustosta doğdu 3.600 gr ve 51 cm. Spinal çok rahatmış hiç korkmayın. Kimler doğurdu bakamadım ,
Kızlar az önce konuştum sonunda bıtaneciğine kavuştu bozomuz da kendı de bebegı de cok ıyıymıs sukurler olsun :içelim:a.s.
darısı basımıza artıkkopuyorumnanaktan
kızlar selam.
ben NAZARBONCUGUMUN yakın arkadasıyım..bugün bana mesaj yolladı...bu sabah 5 de normal dogumla kızını kucagına almış çok şükür.Darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına.:Saruboceq:size haber vermemi istedi..
kızlar beyaz üzüm sütü en arttırıcı şeymiş
çok şanslıyız ki tam da mevsimi
kızlar hastaneden canlı yayın sıze henuz sezeryana gırmedım nst baglıyım kan tahlılı sonuclarını beklıyoruz.telden gırıyorum nete optum hepınızı
Herkese merhaba.Fırsat bulup giremedim bugüne kadar. 28 Ağustos Cumartesi günü epidural sezaryenle kavuştum kızıma.Kadıköy Şifa Hastanesi'nde, 4060 gr ve 50 cm doğdu. Darısı hepinizin başına.
Bu benim ikinci epidural sezaryenim.Hiç korkmayın, çok çok rahat. Hafif bir iğne acısı dışında(uyuşturulurken) hiçbir acı yok. Sadece yapılan işlemleri hissediyorsunuz,bastırıldığını,çekildiğini. Bebek çıkar çıkmaz kucağa almak muhteşem bir his,kaçırmayın fırsatınız varsa.
Canım az önce de yazdım bir doktora güvenip kalma, adamlar normal doğurucam diyeni sevmiyorlar. Devlet hastanesine güvenin kızlar, ben özelde değil de devlette yapsaydım keşke diyorum...
dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük
kızlar bebeklerinizin kiloları ne alemde yaa
benim usyum azalınca gelişimi 4-5 gün yavaşlamış dedi dr um
cuma günü 2400 gr çıktı 46 cm