e nerde ben görmedim facede mi
evet mentoscum facede çokkk güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e nerde ben görmedim facede mi
evet mentoscum facede çokkk güzelll
kizlar iki gundur badim islaniyor gogsumden sut geliyor galiba ama sadece sol gogsum ilk su sandim bu gun yine gelmis bakiyorum yapiskan bir sey gogsume bakiyorum yok bir sey oldumu sizede bu ?
benimde suzun zamndır ara sıra damla damla oluyodu. geçen haftadan beri biraz fazla gelmeye başladı. bende de en çok sağdan gelio geçen hafta doktora söledim bu kez fazla gelio bişey olurmu sütüm boşa gitmesin die. yok korkma normal dedi sıkma sakın kendiliğinden gelince bişey olmaz dedi.. yarın gitcem yine doktora bilmiorum neler dicekk
kızlar!! Normal dogurun.kızım 3kg 49 cm ablası 52cmdi.cok tatlı darısı sıradakilere.urasımızada acil sıfalar.
kizlar iki gundur badim islaniyor gogsumden sut geliyor galiba ama sadece sol gogsum ilk su sandim bu gun yine gelmis bakiyorum yapiskan bir sey gogsume bakiyorum yok bir sey oldumu sizede bu ?
YUSE siz beni tanımıyorsunuz ama sizi ve kk uzun zamandır takip ediyorum sat seninle aynıve seninle aynı dönemde NİDİLAT almaya başladım ve bir hafta içtim sadece günde bir kere.seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım doktor bana hemen bıraktırdı sen de bırak çünkü artık doğsa da bi şey olmaz korkma bu ilaç bırakınca hemen doğmuyo zaten.çok kullanmak doğum için iyi değil
YUSE bırakınca da bol bol dinlen ve günde 4 litre su iç zaten artık erken doğum tehtidini atlattık.Ama biraz daha duracaktır emin ol sıkma canını rahatla.inş.bebeğini zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına
bi çok kişiden duuydum geldiğini saadet normal diyolardı ama benden hiç gelmedi benim ki mi garip acababilmiyorumkismile
oy maaşallah...allah analı babalı büyütsün..kızlar!! Normal dogurun.kızım 3kg 49 cm ablası 52cmdi.cok tatlı darısı sıradakilere.urasımızada acil sıfalar.
mentos benimde dunle bu gun geldi eism simdi bakti internete normalmis su gibi oyuncak ayim var sarildim rengim kacti ben naisl dogursam naisl emzircem ya yine depresyonluk oldum badimi degsitirdim elimi yikadim sanki elim hala kokuyo ya![]()
Gözün aydın... sağlıkla gidip gelin inş :1hug:merhaba arkadaşlar 2 gündür takip edemiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa kutluyorum allah analı büyütsün bugün doktora gittim kızım 3200 kilo olmuş boyunu sormayı unuttum doktor kendiside söylemedi sağlıklı olsunda önemli değil zaten buarada ayın 7 sinde bende sezeryanla doğuma giriyorum çok heyecanlıyım korku ve sevinç karışık duygular içerisindeyim umarım kolay bir doğum olur yuse benide listeye eklersen sevinirim