• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alsanaalsanasmile
Benimki babası gibi fırlama teyzesi
durmuyo yerinde..
bende bıraktım 22 si gibi gelsin istiyom bebişim...

Bayramda kimse olmaz hastanede
16 eylul ve 1 ekimde düğün var... o arada gelsin

amaaaa 22 si olsun başak olmasın
benim teyzeoğlu ve kayın başak
görülebilecek en ilginç tipler eyvahedigeldismile

ya ne güzel tarih seçiyoruz dimi hepimiz çok komiğiz gerçekten :roflol: :roflol: :roflol:

yuse bekliycekmisin son güne kadar?
ben geçen 35+1 de erken doğum tehlikesi geçirdim..biliyosunuz
dr bana dediki
bebişin küçük sezeryan olursun dedi
annem ve eşim duyunca pek mutlu olmadı

salı randevum var
ilkkez eşimle gidecem
bakalım inş normale karar kılarız

evet, 2010 eylül annelerinden de takip ediyom ama bi ara taşınma vs.den dolayı internetim yoktu baya bi doğum kaçırmışım,
sen bu kadar göz dağı verdikten sonra göz koymak mümkünmü?? :D
şuan gruba üye olanları görebiliyomusun peki
üyeler arasında eliznil
profil fotosunda meleğinin resmi var

ama görsen aklın gider başından..yavrum ne masum
ben aşık oldum
oğlum görse napar acaba

İyi geceler kızlaarr.

Şu msn ye çok heves etmiştim ama olmadı.
Allahım o ne hız benim okuyupta cevap yazmam imkansız gibi bir şey
Bende ne yaptım arkama bile bakmadan kaçtım iştekaydirigubbakcemile4
Kızılcık sen gündüz görcen
giren çıkamıyo
bütün 2010 eylul anaları işinden kalıyo
gündüz muhabbet süper oluyo msn de

ben başak olsun çok istedimbilmiyorumkismile neden öyle dedin ki
bi teyze oğlu var....ablam uyurken yüzüne sinek ilacı sıkmış
bi kayın var...köyde tuvalete bomba atmış...10 metre yukarı patlamış hela

kuzen çooook titiz
kayın çoooook pis

yerlerinde durmuyolar..paranın değeri yok
karı kız işleri
2side sülalelerinde illallah dedirtmişler..alsanaalsanasmile

selam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza

selam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza

Canım benim gözün aydın,maşallah bebişine :nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı başımıza.

kimse yok galiba ben de gidiyim hazır kız uyuyorken duş alayım süt gelsin hala çok az geliyor sezeryan olduğu için

kimse yok galiba ben de gidiyim hazır kız uyuyorken duş alayım süt gelsin hala çok az geliyor sezeryan olduğu için
canim gunaydinn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sut gemiyo diye endiselenme sen yinede cektir gogsunu o gelir merak etme:)hum nanin cayini al bol bol ondan ci guzelimm . belki duymusundur ama bol soganli salata yap kendien soganinda sutu cok arttirdigini daha dun ender sarac soyledi ..
reyhan azranin resmini gordumm .allahimm o ne guzellik .findik burunla kucuck agzii cok tatli yaa allahim bagislasinn:nazar::Saruboceq:

bozo canım nasılsın
süt sağma makinen yokmu gerçi onlada verirsen hazıra alışır sen çayına devam et inşallah bol bol sütün olur kızına yarar kendinede kızında iyi bakopuyorumnanaktan

Canım,üzülme bi kaç gün içinde normale dönüyormuş.
Normal doğum yapan bi arkadaşımında gelmemiş 3 gün sonra ancak normale yaklaşmış.
Sabırlı ol inşallah düzelecektir.

arkadaşlar kimler var göremiyorum neolur bana akıl verin çok kötüyüm
dün eşimle tartıştık kaynanam yüzünden
dün 2si maaş almay gittiler kaynananın maaşını sen git eşimi orda doldur benle konuşmuyor surat asıyor iş yapacakmışta ben yaptırmıyormuşum bababababab kadının iş yapacağı tutumuş
eve bir geldiler eşim kızgın kaynana desen yüzünü şeytan görsün
bilet al ben gideceğim demiş bende bişey oldu haber geldide gidecek zannediyom ben konuşmuıyormuşum onla 24 saat sırıtacam heralde ona eşim dedim neoluyor git sen sor dedi sordum cadıya gidecem diyor eşimdedi böle böle surat asıyormuşsun konuşmuyormussun dedi
ben nette takılıyom kadının zoruna gitti galiba
bende dedim ne konuşacam bensenle dedim her dk muhabbet edemem gülemem ya dedim
gidecem dedi iyigit dedim huzurmu kaçırdın rahat rahat git ddim huzurumu sonun da bozdun başardın dedim eşimle hiç konuşmadım yemek felan yemedim onlarla akşam eşim gece zorla bana srıldıfelan işte girmiyeyim hatasını anladı o
herneyse bugün saat 2.5 bilet aldılar öğlen eşimdiyor gitme dediyor bende asla dmem gidene daha kapı ddim
ben seni yanlız burda bırakmam bişey olur diyor anneni çağır o gelsin bu gitsin yoksa gitmesin annen gelmiyecekse dedi bende benim kimseye ihtiyacım yok kendi işimi kendim yapıyorum bana bunun ffaydası varmıki dedim zaten işimi yapıyor dedim doğumdan sonra normal olursa kimseye ihtiyacım yok dedim

arkadaşlar ben şimdi neyapayım bırakayım gitsinmi zaten kal git demem
annemi çağıarayımmı
napayım ben bunla artık konuşmam hak verirsinizki benim eşimle aramı açmıyacaktı kaçıncı böyle davranışı bıktım
akıllı mantıklı insan olsa zaten sabreder doğururm kalmış şurda 1 haftam
ama kadın gezemedi burda sokak köpeği gibi alışkın kadın kaynatada öldü yok kadın açıldı

bana akıl verin lütfen dünden beri ağlamaktan helak oldum bebeğimide üzüyorum uyku zaten kalmadı napayım ben bu kadını

herkese günaydın kızlar:3: aayyy bozo gelmiş iyi olduğuna sevindim çok tatlı bir kızın var özendirdin biziopuyorumnanaktan darısı bizimm başımıza artık sağlıkla innnşş

Slm kızlar dün dr gittim.Bebeğim çok büyümüş o yüzden normal doğum yapamıycakmışım.Sezeryan olucam.Hep normal doğum olsun istemiştim. Moralim çok bozuldu ama hayırlısı oğlum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benide listeye yazın 7 eylülde çıkacak bebeğim.

Slm kızlar dün dr gittim.Bebeğim çok büyümüş o yüzden normal doğum yapamıycakmışım.Sezeryan olucam.Hep normal doğum olsun istemiştim. Moralim çok bozuldu ama hayırlısı oğlum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benide listeye yazın 7 eylülde çıkacak bebeğim.

kaç kilo olmuş ki bebeğin sezeryanlık bir durum var insanlar 4 kiloya kadar doğuruyor
allah kurtarsın canım inşallah sağlıkla alırsı kucağına

Back
X