• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuse nasıl doktoruna ulaşamazsın nosu yok mu?hele ki bu ilaç konusu çok önemli lütfen ulaşmaya çalış.Seni korkutmak istemiyorum herkese aynı şey olacak diye bi şey yok ama yazını okur okumaz sana yazmak istedim.Benim hiç bir yerim tutmuyordu artık nabzım 120 ye çıktı.Doktorum çok güvnilir biri ve evet o bıraktırdı.Artı 35. haftadan sonra doktorlar bu sancıları durdurmaya çalışmıyorlar.Ama dediğim gibi kendini artık hiç yorma bol bol su iç ve yat dinlen.günde 3-4 litre su iç.doktorumun bana tavsiyesi. ben13 gün oldum bırakalı hala tık yok.Bu hapı çok kullanmak gerçek doğum sancılarını da engelliyormuş.Benim eşimde bana zorla içiriyordu ne tesadüf.Bunları okuyunca kızcak bana.Ama sen yine de doktoruna ulaş muhakkkak

arkadaşlar kimler var göremiyorum neolur bana akıl verin çok kötüyüm
dün eşimle tartıştık kaynanam yüzünden
dün 2si maaş almay gittiler kaynananın maaşını sen git eşimi orda doldur benle konuşmuyor surat asıyor iş yapacakmışta ben yaptırmıyormuşum bababababab kadının iş yapacağı tutumuş
eve bir geldiler eşim kızgın kaynana desen yüzünü şeytan görsün
bilet al ben gideceğim demiş bende bişey oldu haber geldide gidecek zannediyom ben konuşmuıyormuşum onla 24 saat sırıtacam heralde ona eşim dedim neoluyor git sen sor dedi sordum cadıya gidecem diyor eşimdedi böle böle surat asıyormuşsun konuşmuyormussun dedi
ben nette takılıyom kadının zoruna gitti galiba
bende dedim ne konuşacam bensenle dedim her dk muhabbet edemem gülemem ya dedim
gidecem dedi iyigit dedim huzurmu kaçırdın rahat rahat git ddim huzurumu sonun da bozdun başardın dedim eşimle hiç konuşmadım yemek felan yemedim onlarla akşam eşim gece zorla bana srıldıfelan işte girmiyeyim hatasını anladı o
herneyse bugün saat 2.5 bilet aldılar öğlen eşimdiyor gitme dediyor bende asla dmem gidene daha kapı ddim
ben seni yanlız burda bırakmam bişey olur diyor anneni çağır o gelsin bu gitsin yoksa gitmesin annen gelmiyecekse dedi bende benim kimseye ihtiyacım yok kendi işimi kendim yapıyorum bana bunun ffaydası varmıki dedim zaten işimi yapıyor dedim doğumdan sonra normal olursa kimseye ihtiyacım yok dedim

arkadaşlar ben şimdi neyapayım bırakayım gitsinmi zaten kal git demem
annemi çağıarayımmı
napayım ben bunla artık konuşmam hak verirsinizki benim eşimle aramı açmıyacaktı kaçıncı böyle davranışı bıktım
akıllı mantıklı insan olsa zaten sabreder doğururm kalmış şurda 1 haftam
ama kadın gezemedi burda sokak köpeği gibi alışkın kadın kaynatada öldü yok kadın açıldı

bana akıl verin lütfen dünden beri ağlamaktan helak oldum bebeğimide üzüyorum uyku zaten kalmadı napayım ben bu kadını

ben hamileliğimin başından beri yalnızım pazartesi sezeryanım var annemler pazar gelicekler yani hala yalnızım hiç bişey olmaz merak etme zaten şu kaynana sorunu mahvetti bizim hamişleri:oklava: dünde meleğin böyle bir sorunu vardı ne istiyolar ki bende anlamadım zaten hamilelikte insan alıngan oluyo hormanlar falan birde senden birde hizmet mi bekliyo ay günah valla faydası yok madem bari zararı olmasın benim kayınvalidem çok yaşlı ,ilk evlendiğimizde olur olmaz lafları çok oldu tabi ben hiç konuşmadım şimdi daha iyi bende takmıyom zaten gitmem olur biter diyom ama tabi eşini doldurması hoş değil eşinde neden hemen öyle gaza geliyo ki onun idare etmesi lazım hem annesini hem seni sorumluluğu senin üstüne yıkamaz:olmaz: boşver şurda az bi zamanın kalmış kendini strese sokma bak 9 ay bekledik bazen sıkıntılı şeyler geçirdik onlar bizim kıymetlilerimiz onlarıda üzmeyelim böyle şeylerle sonra küsmesinler bebişlerimiz bize:ecrin_bebek:

ben hamileliğimin başından beri yalnızım pazartesi sezeryanım var annemler pazar gelicekler yani hala yalnızım hiç bişey olmaz merak etme zaten şu kaynana sorunu mahvetti bizim hamişleri:oklava: dünde meleğin böyle bir sorunu vardı ne istiyolar ki bende anlamadım zaten hamilelikte insan alıngan oluyo hormanlar falan birde senden birde hizmet mi bekliyo ay günah valla faydası yok madem bari zararı olmasın benim kayınvalidem çok yaşlı ,ilk evlendiğimizde olur olmaz lafları çok oldu tabi ben hiç konuşmadım şimdi daha iyi bende takmıyom zaten gitmem olur biter diyom ama tabi eşini doldurması hoş değil eşinde neden hemen öyle gaza geliyo ki onun idare etmesi lazım hem annesini hem seni sorumluluğu senin üstüne yıkamaz:olmaz: boşver şurda az bi zamanın kalmış kendini strese sokma bak 9 ay bekledik bazen sıkıntılı şeyler geçirdik onlar bizim kıymetlilerimiz onlarıda üzmeyelim böyle şeylerle sonra küsmesinler bebişlerimiz bize:ecrin_bebek:

tek teselim kızımı kucağıma alışım onun hayaliyle yaşıyorum bu gıcığı takmamaya çalışıyorum kızımı düşünüyorum ama elimde değil karşın-mda her dk ya neyapıyom ben sana 24 saat kumanda elinde koltukat yatıyor yemek yapmıyor bulaşık yıkamıyor evi ben süpürüyom
üstekilk 1 ay önce geldi oturdu bıktım artık ben ona bakayım diye getirmişim eşim farkında demiş yardım etmiyorsun diye yaptırmıyor beğenmiyor yaptığımı dermiş neyapıpda beğenmediysem şuan2 saatlilk uykuyla duruyorum :1:

Kızlar biliyorum çok ayıp oldu böyle damdan düşer gibi aranıza katılmam ama yusenin sorusuna bi an evvel cevap vermek istedim.çünkü çok zor bi durum biliyorum.Neyse burayı hamileliğimden beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Ama geçmişi ve bütün sorunlarınızı mutluluklarınızıtakip ediyorum.Biraz geç oldu ama merhaba hepinize

Kızlar biliyorum çok ayıp oldu böyle damdan düşer gibi aranıza katılmam ama yusenin sorusuna bi an evvel cevap vermek istedim.çünkü çok zor bi durum biliyorum.Neyse burayı hamileliğimden beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Ama geçmişi ve bütün sorunlarınızı mutluluklarınızıtakip ediyorum.Biraz geç oldu ama merhaba hepinize

paylaşımın için tşk.zaten güzellikleri ve sorunları paylaşmak için burdayız gülisdefne sende hoşgeldin aramıza :teytey:kaç haftadasın yuseyle aynımısın

tek teselim kızımı kucağıma alışım onun hayaliyle yaşıyorum bu gıcığı takmamaya çalışıyorum kızımı düşünüyorum ama elimde değil karşın-mda her dk ya neyapıyom ben sana 24 saat kumanda elinde koltukat yatıyor yemek yapmıyor bulaşık yıkamıyor evi ben süpürüyom
üstekilk 1 ay önce geldi oturdu bıktım artık ben ona bakayım diye getirmişim eşim farkında demiş yardım etmiyorsun diye yaptırmıyor beğenmiyor yaptığımı dermiş neyapıpda beğenmediysem şuan2 saatlilk uykuyla duruyorum :1:

ay nagihan hepsi düzelir boşu boşuna kendine eziyet etme napcan bazı insanları anlamak mümkün değil malesef :olmaz:senin en hassas dönemin bebişide üzme kendinide yıpratma sonra bi başmışsın hepsi çok iyi olmuş sen üzüldüğünle kalmışsınboshayallersmile

kaç kilo olmuş ki bebeğin sezeryanlık bir durum var insanlar 4 kiloya kadar doğuruyor
allah kurtarsın canım inşallah sağlıkla alırsı kucağına

4500 gr görünüyor.Yanılma payınıda d:nazar:üşersek kesin 4kilo vardır dedi dr.

kızlar merhaba bende 36+6 hamileyim ya ultrason kağıdında bebek 3170 gr yazıyor doktorsa bana 3000 gr dedi neden acaba boyu nasıl hesaplıyoruz 7 ile carpılan bir sayı var ona göre 50 cm cıkıyor sizce nasıl normal doğum olacak benimde galiba haftaya belli olur dedi

melek normal doğum yaptı ikiz değil bildiğim kadarıyla

oooooooffff kafamı kaldı bendeyaaaaaaa bende gamze diye anladım fec de gördüm
aklım gitmiş pordon canım melek onu biliyorum zaten resmini yeni gördüm
gamzemi doğuracak ne malüm oldu heral

nagihan bence şu dönemde kimsenin kal demekle kalacak git demekle gidecek bi anneye ihtiyacı yok.Eğer içinde o sıcaklığı o şevkati hissetmiyorsa(sen ne kadar kötü davranırsan davran)senin ona bi anne olarak ihtiyacın olduğundan bi haberse bırak gitsin. Ama onun gayesi analık etmek değil muhabbet etmek sanırım.Sen de beklentilerini açıkça izahet ister gitsin muhabbet etsin ister kalsın analık etsin seçim onun...

arkadaşlar ben çıkyorum uykum var biraz uzanayım bakalım beni bugün ne süpriz bekliyor kaynana tarafından uyku uyuyayımki güçlüguclubacismile olayım ona karşı:1rolleyes:

nagihan bence şu dönemde kimsenin kal demekle kalacak git demekle gidecek bi anneye ihtiyacı yok.Eğer içinde o sıcaklığı o şevkati hissetmiyorsa(sen ne kadar kötü davranırsan davran)senin ona bi anne olarak ihtiyacın olduğundan bi haberse bırak gitsin. Ama onun gayesi analık etmek değil muhabbet etmek sanırım.Sen de beklentilerini açıkça izahet ister gitsin muhabbet etsin ister kalsın analık etsin seçim onun...

çok haklısın canım çok güzel yazmışsın benim anlatamadıklarımı
ben de şu saaatten sonra ona canım cicim diyemem kalda demem git de
ama eşim annei çağır o gelmeden bu gitmesin diyor onda kararsızım

annemi baştan istemediler ben gelirim anan gelemez dedi bu cadı annemde tamam o gitsin bakalım neolacak dedi durum bu bende eşime sen lazımsın diyorum normal doğum yaparsam eşim yeter bana hastanede 1gün b,le tutmuyorlar

günaydın kızlar aman bırakın bu kayınvalideleri benim minişim d0ğalı bugun 12 gün 0ldu ne gelen var ne giden ne babaannesi ne dedesi nede halaları 9 ay byunca bi uğrayıp nasılsın diye bile s0rmadılarki bebeğime bakmaya gelsinler bu arada 2 s0kak üstümde 0turuy0rlar ama gelmesinler istemiy0rum bende bayramda gitmicem

günaydın kızlar aman bırakın bu kayınvalideleri benim minişim d0ğalı bugun 12 gün 0ldu ne gelen var ne giden ne babaannesi ne dedesi nede halaları 9 ay byunca bi uğrayıp nasılsın diye bile s0rmadılarki bebeğime bakmaya gelsinler bu arada 2 s0kak üstümde 0turuy0rlar ama gelmesinler istemiy0rum bende bayramda gitmicem

gözün aydın canım allah analı babalı büytmek nasip etsin
ay nekadar şanslısın gelmiyorlar keşke benimkilerde öyle olsaydı arayıp sormasalardı hiç değilse evimin huzuru kaçmazdı oh yaşargiderdik eşimle:asigim:

Kızlar size çok faydalı olacağını düşündüğüm iki kitap var onların adını yazmak istiyoru.Lütfen imkanı olan anneler alıp okusun.Eğer bu kitapta yazılanları okuyup uygulayabilirsek çok rahat bi lohusalık geçiririz,mutlu ve sağlıklı bebeklerimiz olur diye düşünüyorum.Özellikle BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER adlı kitabı alın bence. Bir de Bebeğinizin ilk yıllarında sizi neler bekler diye bi kitap var almanızı ve okumanızı şiddetle tavsiye ederim

Back
X