Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 3 gün sütüm olmadı
çok üzüldüm bebk çok ağladı
hastanede memelerimi sıkarken bereledim
kaşığa sıkıp verdim en sonunda mecburiyetten mama verdik
ama 3. gün sütüm geldi
ananem söylemişti 3 gün olunca süt memeye iner diye
büyükler biliyor valla şimdide doldu acıyor gögüslerim maşallah ama sağıcaz herhalde
3 gün boyunca humana içtim pekmez şerbeti içtim tahinli pekmez yedim
puding yedim ve incir yedim hep süt yapan şeyler aklınızda bulınsun diye yazıyorum
çok faydasını gördüm yani bunların
sağol canım inşallah doğurursak yaparız inşallah doğuramadık ya ben nezaman doğuracam artık valla sitres yaptım benden sonrakiler doğurdu daha ben buralardayım
bi doğursam hayırlısıyla inşallah
inş canım ama sıkıntı yapma zamanı vardır
herşeyin başı sağlık rabbim yardımcınız olsun
uzun zamandir takip edemiyordum.butun dogum yapmis anneler,bebislerininiz hayirli omurlu olsun insallah.Allah anali babali buyutsun.nazarlardaan korusun.ve benim gibi beklemekte olan anne adaylarini da bi avazda kurtulmayi nasip etsin rabbim.ben son haftaya giriyorum ve hala tik yok.ne agri ne sizi.hayirlisiyla biran once gelsin istiyorum.ama gelmeye pek niyeti yok gibi sanki.
Nagiş sen hurmaya devam ediyormusunsağol canım inşallah doğurursak yaparız inşallah doğuramadık ya ben nezaman doğuracam artık valla sitres yaptım benden sonrakiler doğurdu daha ben buralardayım
sağol canım inşallah doğurursak yaparız inşallah doğuramadık ya ben nezaman doğuracam artık valla sitres yaptım benden sonrakiler doğurdu daha ben buralardayım
Nagiş sen hurmaya devam ediyormusun
Tam 39+1 demisin.... tickerin doğru dimi?
Bende hurma yiycem ama erken gelir diye korkuyorum..bugün yedim 7+8 tane
acaba hurmadan dolayımı sancı hissetmiyorsun sen?
Nagiş senin gibi bekleyenler var olumunekankayizsmile merak etme şekercim.inş hayırlısıyla bizde kolaycacık doğuracaz stres yapma
tabiki canım sağlıklı olsun da geç olsun zor olmasın tek dileğimde o
hoş geldin arkadaşım sende benimgibi sabırsız bir anne adayısın sanırsam bende 39 haftadayım hala ne ağrı ne başka şey yok benim kızım çok nazlı adı na çekti sanırsam
senin cinsiyeti ne
bende sinir de yok hic bisi yok.heyecanda yok.istemedigim anlamina gelmesin.cok seviyorum babymi.cok istiyorum.ama cevremde bana hamile oldugumu hissettirecek kimsem olmadigi icin belki de.ne sinir ne stres ne heyecan.ne de korku.
canım benim yazılarımı okuduysan önceki sayfalarda benim başımda kaynana belası var o beni sinir ediyor en çok uyuz oluyorum o karıya ondan ençeok sinirim benim
başka kimsem yok benimde burda annemler uzaktalar bi bu bela geldi başıma onla uğraşıyorum doğursamda gitse evine bende kurtulsam:jeyyar:
nagihancın noldu senin son durum gidicem demişti sanırım kaynanan gitmdimi
canım benim yazılarımı okuduysan önceki sayfalarda benim başımda kaynana belası var o beni sinir ediyor en çok uyuz oluyorum o karıya ondan ençeok sinirim benim
başka kimsem yok benimde burda annemler uzaktalar bi bu bela geldi başıma onla uğraşıyorum doğursamda gitse evine bende kurtulsam:jeyyar:
hayır anlamadığım nasıl utanmadan yüzüme bakıyor onu anlamıyorum ben yaaaaaaaaaaaa
hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor