bu halde ondan gelen yardım Allahtan gelsin diyesi var zaten insanın ama boşver takma sen kafna inş. hemen toparlanırsında gider bian önce
inşallah canım ya normal doğumu çok istiyorum hemen gitsin diye bakalım ne olacak gidecekmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu halde ondan gelen yardım Allahtan gelsin diyesi var zaten insanın ama boşver takma sen kafna inş. hemen toparlanırsında gider bian önce
canım senin bugün de kontrölün varmı
cuma dan cumaya idi sanırım
merak ettim bizde yarın gideceğiz inşallah hayırlısıyla
aggelos cnm sen nereye gidyosun.bence illa normal diye diretme.eğer çatın darsa Allah korusun bebeğin doğum anında sancı bi yana çok sorun yaşarsın omzu falan takılabiir.ve vakuma gerek kalabilr.bana doktorum öyle dedi.bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o bence bu kadar stres yapma
Bursa medical arka gidiyorum ya aslında dr deseydi riskli olur diye ebette diretmem normal doğum diye ama öyle bir riskten bahsetmedi sadece çok ağrılı olur dedi .benimde gözüm korktu ama ısrarlıyım normal doğumda inş rabbim nasip eder
lekelenmen olabilir dedi çatı muayenesi yatığı için ama bende tık yok valla anormal bir vakayım
bide içimden bir his sanki haftaya gelecekmiş gibi geliyo sanırsam kendi drum nasip olmayacak bana hayırlısı artık
Bursa medical arka gidiyorum ya aslında dr deseydi riskli olur diye ebette diretmem normal doğum diye ama öyle bir riskten bahsetmedi sadece çok ağrılı olur dedi .benimde gözüm korktu ama ısrarlıyım normal doğumda inş rabbim nasip eder
lekelenmen olabilir dedi çatı muayenesi yatığı için ama bende tık yok valla anormal bir vakayım
bide içimden bir his sanki haftaya gelecekmiş gibi geliyo sanırsam kendi drum nasip olmayacak bana hayırlısı artık
ya bence adam sırf izine çıkacağı için böyle bişey demiş olabilir.. ya tüm doktorlar kasap olmuş artık. anlamıyorum sezeryan yapınca daha çok paramı alıyolar... normal yapmak isteyenlere bi aşağılama, önüne abuk subuk engeller çıkarma, ya tehlikesi varsa söyle kardeşim, sonuçta doğum bu her türlüsü zor. sezertyan kolaymı sanki, onda da sonradan çekiyosun. zaten doktorların yüzünden doğum yapanların nerdeyse sadece%10 u normal doğumu kendi isteği ile istiyo. bari kendi isteği ile isteyenleri rahat bıraksalar.. nasıl bi sağlık anlayışı anlamıyorum sadece bizim ülkemizde var zaten bu.. önüne geleni kes gönder ohh ne ala memleket yaa...
canım benim yazılarımı okuduysan önceki sayfalarda benim başımda kaynana belası var o beni sinir ediyor en çok uyuz oluyorum o karıya ondan ençeok sinirim benim
başka kimsem yok benimde burda annemler uzaktalar bi bu bela geldi başıma onla uğraşıyorum doğursamda gitse evine bende kurtulsam:jeyyar: