• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cumartesi nst için doktora gitmiştik bebğin kalp atışlarını beğenmedi.12:30 da sezeryanla bebişimi kucağıma aldım.Darısı doğum yapmayanların başına..

bebeğime su vermemiştim.sütümde gelmedi.sarılık değeri çok yükselmiş.doktor içebildiği kadar su içsin dedi.aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin.umarım atlatırız.

ALLAH analı babalı büyütsün canım..
bebeğinin kalp atışları kaçta çıktı ?? ben de dün girdin 120 lerde falan çıktı açmısın dedi evet dedim tok karnına tekrar istedi ..bende çektirdim tekrar bu biraz daha iyi dedi....ama benm içim rahat değil korkuyorum inş. bişe olmadan bende kavuşurum yavruma senin gibi

slm kızlar.doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum.allah analı babalı büyütsün.darısı doğurmayanların başına.ben 2008 kasım annesiyim.topiklerde gezinirken okudum sizi.sanırım birinizin bebeği sarılık olmuş.çok geçmiş olsun.benim oğlum 3.gününde 27 sarılıktan hastaneye yattı.3 gün yoğun bakımda kaldı kanı değişti ilaç kullandı ama şimdi çok iyi çok şükür.çok üzüldüm çok ağladım sütüm azaldı mama takviyesi yapıldı.size tavsiyem geç kalmadan çok ilerlemeden hemen kan testi yaptırın.çok yüksek olmadan küvezde yatarak geçebiliyo çünkü.çok acı çekti kuzum elleri delik deşik oldu serumlardan kanı değişirken saatlerce ağladı sesi kısıldı.çok zordu.nolur bebişlerinizi kontrol ettirin geç kalmadan.biz anlayamadık çok yükseldi.sizin kuzularınızda acı çekmesin. umarım hepinizin bebeği çok sağlıklı doğar ve büyür.

Uzzun bir aradan sonra buraya da gelebildim sonunda. Öncelikle tüm doğum yapan güzelleri kutluyorum ve bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.

24 Ağustos günü Spinal+Epidural Sezaryen ile Güneş'ime kavuştum. 51cm boy, 3.430gr. ağırlığında. Hastaneden çıkarken kilo kaybetti oğlum. Sarılık hafif atlattı.

Ne baş ağrısı ne başka bir sıkıntım olmadı. Doğuma güle oynaya girdim, doğumdan da yine güle oynaya çıktım. Çok rahat geçti her şey. Akşamına ayağa kalktım. Gaz sorunum olmadı. Humana Still-Tee içtim bol bol, sütüm de bolca geldi. Bir de bol bol kayısı hoşafı verdiler hastanede.

Hastaneden 3. günde çıktık ve 4-5 gün daha dikişlerimde sızı oldu. Göğüslerim ilk hafta çok ağrıdı. Sağarak bebek kadehiyle besledim bir kaç gün bebeğimi. Ama son 1 haftadır çok iyiyiz.
Dün (14. gün) göbek bağı da düştü oğlumun. 2 haftada boyu 4cm uzadı ve şuanda 3500 kilo.

Darısı sizlere kızlar. Size tavsiyem moralinizi yüksek tutun. Doğuma nasıl girerseniz sonrasında da moraliniz öyle oluyor.

kızlar doğum yaptım cok sukur bebegım ve ben cok ıyıyız dogumum oldukca kolay gectı spınal anesteziyle oldu bebegımın cıkısını ılk aglamasını duydum ınanılmazdı ılk gun agrım oldu ama dayanılmayacak gıbı degıldı yurudukce agrı azalıyor zaten 1 gece kaldım hastanede ertesı gun taburcu oldum hıc korkacak bır durum yok hatta cok rahat oldugum ıcın sutum hemen geldı amelıyattan sonra emzırdım Allah tum dogum yapacakların yardımcısı olsun benım gıbı kolay dogum nasıp etsın ıns.

kızlar doğum yaptım cok sukur bebegım ve ben cok ıyıyız dogumum oldukca kolay gectı spınal anesteziyle oldu bebegımın cıkısını ılk aglamasını duydum ınanılmazdı ılk gun agrım oldu ama dayanılmayacak gıbı degıldı yurudukce agrı azalıyor zaten 1 gece kaldım hastanede ertesı gun taburcu oldum hıc korkacak bır durum yok hatta cok rahat oldugum ıcın sutum hemen geldı amelıyattan sonra emzırdım Allah tum dogum yapacakların yardımcısı olsun benım gıbı kolay dogum nasıp etsın ıns.

:) Hayırlı olsun, peşpeşe 2 rahat doğum haberi herkesin moraline iyi gelir dilerim :)

selam kızar..
zeynop hayırlı olsun canım..bende epidural sez.oldum çok rahat geçti benimde herşeyim...
ben 1 gece kalkdım hemen kalktım ayağa...ne ağrı ne sızı oldu çok rahattıı gerçekten...sen bide neden spinal oldun hepten felç gibi olmuştur ayakların.ben epiduralde ayaklarımı oynattım hep hiç tamamen his kaybı olmadı ama ağrım hiç yoktu...
hummanayı bende içtim 1 hafta gerçekten çok güzel süt yaptı ama bugunden itibaten bıraktım kızımda bende ishal olduk:))söylemesi ayıptır..ama süt olayı yoluna girdi geliyor yani..

bugun bebişe banyo yaptırdık banyo suyuna bile kaka yaptı yavrum benim:))

ALLAH analı babalı büyütsün canım..
bebeğinin kalp atışları kaçta çıktı ?? ben de dün girdin 120 lerde falan çıktı açmısın dedi evet dedim tok karnına tekrar istedi ..bende çektirdim tekrar bu biraz daha iyi dedi....ama benm içim rahat değil korkuyorum inş. bişe olmadan bende kavuşurum yavruma senin gibi

canım benimde 120 130 lardaydı sanırım.doktor 2 gün sonra tekrar bakalım ,istersen dedi.ama ben riske atmak istemedim.zaten kordon dolanması olmuş canım doktor açınca anladı.herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.

ingilizceci ve zeynop arkadaşım gözlerinizaydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah kızlar bu arada bebeğin odasının fotolarını face ekledim bakarsınız çok şükür herşeyi hazırbi gelmesi kaldı Allahım sağ salim kucağımıza verir inşallah :ecrin_bebek:

Slm kızlar.Bende Ebru'mu 07.09.2010 saat 23.35 te kucağıma aldım.24 saat sancı çektikten sonra çok şükür normal bir şekilde doğdu kızım.3250 gr ve 50 cm...İkimizde çok iyiyiz.Bir tek emme sıkıntımız var...
Bekleyen tüm anne adaylarının rabbim yardımcısı olsun.Aklıma gelen herkese dua ettim.İnş kabul olmuştur.İnş en yakın zamanda da doğum hikayemi yazacağım.

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişi bizim yerimize koklaopuyorumnanaktan

selam kızar..
zeynop hayırlı olsun canım..bende epidural sez.oldum çok rahat geçti benimde herşeyim...
ben 1 gece kalkdım hemen kalktım ayağa...ne ağrı ne sızı oldu çok rahattıı gerçekten...sen bide neden spinal oldun hepten felç gibi olmuştur ayakların.ben epiduralde ayaklarımı oynattım hep hiç tamamen his kaybı olmadı ama ağrım hiç yoktu...
hummanayı bende içtim 1 hafta gerçekten çok güzel süt yaptı ama bugunden itibaten bıraktım kızımda bende ishal olduk:))söylemesi ayıptır..ama süt olayı yoluna girdi geliyor yani..

bugun bebişe banyo yaptırdık banyo suyuna bile kaka yaptı yavrum benim:))

ben de spinal oldum canım
hep epidural olucam sanıyordum ameliaythanede öğrendim spinal olucağımı
bacaklarım dediğin gibi felç gibiydi
ayaklarımı oynatmak istiyorum oynatamıyorum çok kötü bi durumdu
benim de çok rahat geçti
sadece hastanede yattım 1 gece evde hiç yatmadım
o gece çok yürüdüm faydası oldu galiba
gaz sorunum da olmadı ayağa kalkmadan gaz sorunu gitti:))))))))))
bu arada benden 8 günde 9 kilo gitti kanamam olsa göbeğimde gidicek
çok az kanamam oluyor
humana ishal mi yapıyor bende de oldu bebekde de oldu
rezene de için kızlar iyi geliyor

slm kızlar.doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum.allah analı babalı büyütsün.darısı doğurmayanların başına.ben 2008 kasım annesiyim.topiklerde gezinirken okudum sizi.sanırım birinizin bebeği sarılık olmuş.çok geçmiş olsun.benim oğlum 3.gününde 27 sarılıktan hastaneye yattı.3 gün yoğun bakımda kaldı kanı değişti ilaç kullandı ama şimdi çok iyi çok şükür.çok üzüldüm çok ağladım sütüm azaldı mama takviyesi yapıldı.size tavsiyem geç kalmadan çok ilerlemeden hemen kan testi yaptırın.çok yüksek olmadan küvezde yatarak geçebiliyo çünkü.çok acı çekti kuzum elleri delik deşik oldu serumlardan kanı değişirken saatlerce ağladı sesi kısıldı.çok zordu.nolur bebişlerinizi kontrol ettirin geç kalmadan.biz anlayamadık çok yükseldi.sizin kuzularınızda acı çekmesin. umarım hepinizin bebeği çok sağlıklı doğar ve büyür.

bizde doğumdan sonra normal kontrolümüze gittiğimizde sarılık testi istedi dr
ilk değerimiz 14 çıktı ertesi gün 10 düştü 3 gün sonra 9 a düşmüştü
dr iyi dedi tedavisiz kendiliğinden düştü dedi
acaba bidaha baktırmak gerekir mi?
sadece gözlerin de sarılık kaldı hafif
dr en son gözde geçer dedi

1- Züleyha...........................................E
2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen...........................................E................Normal
11- Pinkaya87....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop..........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K...................Normal
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K
39- Cornelia35....................................K

40- Suray.............................................E
41- Mentos..........................................K
42- Aleyna_83....................................K
43- Mavi1000......................................E
44- Sevcan..........................................K
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

45- Babyboy.....................................K..........................8 Eylul
46- A&S.............................................E...........................8 Eylul
47- Sanal...........................................E........................10 Eylul
48- Setup...........................................E........................13 Eylul
49- Makcakara.................................K........................20 Eylul
50- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
51- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

yusecim benim tarih belli oldu 23 eylül de sezeryan inş kızım olacak eklersen sevinirim çikolatayla aynıymış

selam kızlar tüm doğum yapan arkadaşları kutlarım Allah analı babalı büyütsün inş. doğum hikayelerinizin devamını bekliyoruz..
ben de dört gözle doğumu bekliyorum benimkinin geleceği yok galiba:(
Allah tüm doğum yapmayanlara da bu mutluluğu nasip etsin inş. dua edin..

eşim bayramın 2.günü Urfaya gidelim diye tutturdu:) orda doğur senin doğuracağın yok diyor..malum okullar açıldı onun görevi başladı ben zaten izinliyim..doğum yapmazsam cumartesi dönecek ben ailemin evindeyim o da sıkıldı artık kendi evimize gitmek istiyor, şimdi de beraber gidelim diyor iyi mi..

geçmiş okuyamadım epidural iyi ama çok şiddetli omuz ağrım var yatamıyorum normal birde bebişim mememi hiç alamıyo çok ağlıyo gögüs uclarım yokmuş zorla emzirmeye çalışıyoruz:sinifsinif: bebişim 2650 gr doğdu minik kızımmm:nazar:birde ameliyathanede olmak kötü oksijen maskesiakannehir

geçmiş okuyamadım epidural iyi ama çok şiddetli omuz ağrım var yatamıyorum normal birde bebişim mememi hiç alamıyo çok ağlıyo gögüs uclarım yokmuş zorla emzirmeye çalışıyoruz:sinifsinif: bebişim 2650 gr doğdu minik kızımmm:nazar:birde ameliyathanede olmak kötü oksijen maskesiakannehir

hadi Allah analı babalı büyütsün nasıl geçti doğumun?
benim de göğüs ucum yoktu
minik doğuyorlar ama hemen toparlanıyorlar
sık sık emzir sarılık riski oluyor

bir 2010 mayıs annesinden size tavsiye olsun...bol bol yılmadan emzirin...sakin bi odayı tercih edin ve emzirirken başka hiçbirşeyle ilgilenmeyin..
bebeklerin altını ıslak mendille silmeyin..ıslak pamuk en sağlıklısı ve en ucuzu..biraz zeytinyağıda koyabilirsiniz pamuğa...
sakin olun..bebeklerinizin gazı olacaktır bol bol ağlayacaktırlar.inanın hepsi geçecek..40.gün ve 3.ay dönüm noktaları...sağlıkla bebişlerinizi büyütmeniz dileğiyle...
birşeye ihtiyacınız olursa biz buralardayız...
kolay gelsin

Back
X