Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş okuyamadım epidural iyi ama çok şiddetli omuz ağrım var yatamıyorum normal birde bebişim mememi hiç alamıyo çok ağlıyo gögüs uclarım yokmuş zorla emzirmeye çalışıyoruz:sinifsinif: bebişim 2650 gr doğdu minik kızımmmbirde ameliyathanede olmak kötü oksijen maskesiakannehir
selam kızlar...
birkaç gündür pek ugrayamadım.
site de bozuktu ayrıca.
pazartesi günü tekrar dr a kontrole gittimdi. dr bayrama kadar olur demişti.
ama halen tık yok kaydirigubbakcemile3
dün gece sancım var die yine gittik hastaneye. sancı çıktı açılma da 2,5 cm civarı. yatışını yapalım dediler. dedim mümkünatı varsa evde çekeyim sancımı. ebe hemşire dedi çok iyi olur eger evin yakınsa. piskolojin bozulmadan rahat rahat sancını çekersin, 5 dk ya düşünce hemen gelirsin dedi.
dedim tamam. zaten kadının biri nst odasında yanımda doğurdu eyvahedigeldismile
piskolojiyi siz düşünün...
herneyse o gece sabaha karşı sancılarım artar die beklerken sancı mancı kalmadı bende.
bu sabahtan beri bebişim pek bi durgun. dürtüklemedikçe hareket etmio. gerçi sadece 1 defa ittirdi okadar.ama doğum olucaksa sancım da yokki bilmiyorumkismile
oyhh... bu bekleyiş beni deli ediyor uleynnnnnnn guclubacismile
selam kızlar...
birkaç gündür pek ugrayamadım.
site de bozuktu ayrıca.
pazartesi günü tekrar dr a kontrole gittimdi. dr bayrama kadar olur demişti.
ama halen tık yok kaydirigubbakcemile3
dün gece sancım var die yine gittik hastaneye. sancı çıktı açılma da 2,5 cm civarı. yatışını yapalım dediler. dedim mümkünatı varsa evde çekeyim sancımı. ebe hemşire dedi çok iyi olur eger evin yakınsa. piskolojin bozulmadan rahat rahat sancını çekersin, 5 dk ya düşünce hemen gelirsin dedi.
dedim tamam. zaten kadının biri nst odasında yanımda doğurdu eyvahedigeldismile
piskolojiyi siz düşünün...
herneyse o gece sabaha karşı sancılarım artar die beklerken sancı mancı kalmadı bende.
bu sabahtan beri bebişim pek bi durgun. dürtüklemedikçe hareket etmio. gerçi sadece 1 defa ittirdi okadar.ama doğum olucaksa sancım da yokki bilmiyorumkismile
oyhh... bu bekleyiş beni deli ediyor uleynnnnnnn guclubacismile
helal olsun sana at havanı biz doğuramadık
normal doğum yapmak cesaret işi oldu artık a.s.
valla atarım .....cok cesaretlıyım sorma...
herkes doğursun anlatacağım hikayemı... çok maceralaı bır doğum oldu...
Öff yine gittim kuaföre..saaaap sarı oldum
bayram için birazdan şehir dışına çıkacaz eşimi bekliyorum
Kaynana.. kayınbaba geliyo :a015:senağlama
Dün kontrole gittik eşimle Dra ..
Eşim dr'umu çok sevdi sempatiksalakcinni
Arsız oğlum yine (3. kez) Testisini ve pipisini gösterdi :roflol:
2900 kg olmuş ama kilo önemli değil USG de kg hep hatalı çünkü
şuan problemimiz yok...Suyumuz güzel ...ama kireçleme devam ederse 20 eylulden sonra alınacak oğlum..
17sinde kontrolumuz var ozmn belli olacak
iyi geceler kızlar.ben nöbetteyim.oğluşum yanıbaşımda uyuyor.dün sabah 09.45 te dünyaya geldi.buakşamda hastaneden çıktık.evimizdeyiz.ben iyi sayılırım.acım var ama dayanmaya çalışıyorum.darısı doğum yapmayanların başına.dua edin bize.sütüm çok değil sıksık emziriyrm ama doymuyor sanki.mızıldayıp duruyor oğlum.meme uçlarım çok acıyor.krem sür sil yalama oldu.ama şükür iyiyiz.
selam kızlar
herkese iyi bayramlar
hayatımda ilk kez yanlız bi bayram geçircem herkesten uzak
annemler şimdi gitti o kadar kötü oldum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
kızımın göbeği de düşmedi nasıl yanlız banyo yapıcam onu düşünüyorum
keşke annem burdayken düşseydi
iyi geceler kızlar.ben nöbetteyim.oğluşum yanıbaşımda uyuyor.dün sabah 09.45 te dünyaya geldi.buakşamda hastaneden çıktık.evimizdeyiz.ben iyi sayılırım.acım var ama dayanmaya çalışıyorum.darısı doğum yapmayanların başına.dua edin bize.sütüm çok değil sıksık emziriyrm ama doymuyor sanki.mızıldayıp duruyor oğlum.meme uçlarım çok acıyor.krem sür sil yalama oldu.ama şükür iyiyiz.
deert etme tatlım bak artık yanımızdaa can parçalarımız var..banyoyuda eşinle beraber yaptırırsın... göbekte bugun yarın düşer nasıl olsa...