• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese iyi bayramlar.benimde sütüm çok az.ananas suyu(marketlerde satlıyor) ve malta içeceğinin sütü arttırdığını duydum.baya faydası oldu.sütü az olan annelere tavsiye ederim..

iyi bayramlar herkese! nasilsiniz? biz oglumla dogumhaneden ciktiktan 1 gun sonra atesimiz yukselerek hastaneye dustuk :(( zaturre olmusuz ve biraz da sarilik varmis.. 1 hafta yattik simdi iyiyiz cok sukur! Ay Allah bidaga gostermesin ufacik bebeginin hastalanmasi cok zormus. Allah kimseye gostermesin! :teselli:

herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

normal doğum yapan arkadaşlar sancılar nasıl başlıyo bi anlatırmısınız..

ben normal doğumu bekliyorum ve dünden beri bazı değişik ağrılarım var. oğlum hareket ettikçe sanki idrar torbamın yanında başka bi yere iğne batıyomuş gibi oluyo.

bugün sabahtan beridir de kasılmayla birlikte ağrı oluyo kasıklarımda. kasılmalar hergünkünden fazla. 20 dk da bir falan geliyo şimdi. sabah biraz daha sıktı.

bi de ayağı kalktığımda batma, aşağı doğru baskı hissi ve kasılma oluyo.

şimdi merak ettiğim ağrılar öyle bayıltıcak kadar şiddetli değil. acaba doğum ağrısımı değilmi anlayamıyorum. normal yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

normal doğum yapan arkadaşlar sancılar nasıl başlıyo bi anlatırmısınız..

ben normal doğumu bekliyorum ve dünden beri bazı değişik ağrılarım var. oğlum hareket ettikçe sanki idrar torbamın yanında başka bi yere iğne batıyomuş gibi oluyo.

bugün sabahtan beridir de kasılmayla birlikte ağrı oluyo kasıklarımda. kasılmalar hergünkünden fazla. 20 dk da bir falan geliyo şimdi. sabah biraz daha sıktı.

bi de ayağı kalktığımda batma, aşağı doğru baskı hissi ve kasılma oluyo.

şimdi merak ettiğim ağrılar öyle bayıltıcak kadar şiddetli değil. acaba doğum ağrısımı değilmi anlayamıyorum. normal yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..

ben de normal doğum yapacağım inşallah :)
muayenemden sonra doktorum 1 parmak kadar açılma var son ayda normal dedi
pelvik muayene de kokulacak gibi değilmiş çok şükür
aynı şikayetler bende de var ama doğum ağrısı belden vuruyormuş benimkiler adet sancısı gibi kasıklarımda bir de doğum sancısı dinlenmeyle geçmezmiş yalancı ağrılar dinlenince geçiyormuş

Merhaba arkadaslar. 1 eylül hastaneye yattım tansiyondan dolayı. 3 eylül saat 10.40 dada kzıım eylülü kucagıma aldım. Güvenerek gitiiğim hastanelerde kg hep yüksek cıkan kızım 2640 gram dogdu. Dr kızımı gösterdiğinde resmen soka girdim. Ameliyat günü heyecandanmı olacak ne iyice tansiyonum fırladı. Ameliyathaneye alındıgımda doguranlar bagıranlar heryer doolu. Anestezi cok iyiydi. Belimden yapılan iğneyi hiç hissetmedim. öenmli olan kmıpırdamadan durmak ama.birden belimden asagfı sıcak sıcak bişeyim aktıgını hissettimki uyusmusum.yan etki olarak bayagı kustum.iğrençti.ama sonra cok rahattım. 5 dakka sürmedi bile ve kızım kucagımdaydı. Allahım bu nasıl bir duygu anlatamam. Minnacıktı kzum bana muhtactı. Daha sonra gögğüs ucum büyük diye tutamaz dedim ama cok güzel tuttu. Sakakları oynaya oynaya emzirdiğimi zanneen ben meğer sütüm akmıyomuş. Yavrum boş boş emiyomuş. Farkında bilşe olmadım. Akılsız ben süt ile sagmadım okadar eminimki sütümün geldğinden. Pazar cıktık eve geldik. Gece yavrumun sarardıgını farkettim. Ertesi gğn hemen acile gitttik ki. Sarıkıgı beyne hasar verecek düzeye kadar yükselmiş. 1 gün hastanede yattı kuzum. Ağlamamak için cırpındım.yavrum küçücüktü. Cok zordu.sükür dün çıktı yarın tekrardan kan vermeye gidecez düştümü diye. Siz siz olun dogurmadan süt artırıcı caylara baslayın humana stil cok işe yaradı bende. üzüm suyuu bütün meyveleri elma seftali armut üzümden karısık bi hoşaf.bol su.ve kesinlikle süt sagma makinesi alın. Medala cok güzel. Fiyatı geliş üzerinden 120 lira. Kiralamasıda aylık 80miş.ben aldım.aman benim düştüügüm hataya düşmeyin arkadaslar. Aklınız da bulunsun oldu ya gene gelmedi. Mama alın aptamil 1 numara. Bez olarakta primanın kaka emenleri var cok güzel. Niveanın pişik kremi ve ıslak mendilde kullanmayın. Pamukla altını her açmada temzileyin. Allah hepinize kolalık versin. Yinede herseye her acıya bedelmiş onun kokusunu almak

iyi bayramalr arkadaslar :)
yarin sabah saat 8:30 da hastaneye yatiyorum bebegimin suyunun azalmasi ve gebel;ik alerjim oldugu icin suni sanci ile doguma baslaticak doktorum olmadi sorun olursa sezeryan lutfen dua edin bana tum korktugum seyelr basima geliyor galiba suni sanci dan cok korkarken basima gelicek cok korkuyorum insallah saglikla donerim araniza hepiniz hakkinizi helal edin kendinize iyi bakin arkadalasr :)

iyi bayramlar annecikler..bayanssulusmile

saadet81 Rabbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun hiç stres yapma sakin ol bişey düşünme ve herşeyi akışına bırak Allah'ın izniyle atlatacaksın sonrasını ,bebişini kucağına alacağın anı düşün ve kendini mutlu et ...güzel haberlerini bekliyoruz .

saadet stres yapma canım
bebeğini kucağına alıcağın anı düşün
işte o an herşeyi unutucaksın zaman durucak sanki
Allah bir avazda kurtarsın canım
dualarımız seninle
doğurmak istiyordun işte büyük gün yarın

evet saadet cok korkuyordun suni sancıdan :( aklına daha kötü hiç bişey getirme çağırma yanı hep güzel şeyler düşün sunı sancı verilip 2 saat içinde doğum yapanları da biliyorum sen de öyle olcağını düşün...şimdiden hayırlı olsunn yarın sen de minik kızını alıcaksın kucağına bunu düşün sadecee

ooo kımse yok ... ne guzel ya mıllet ya bebegıyle mesgul masallah... yada bayram havasındalar... malesef bende ıkısıde yok ... çok canım sıkılıyooooooorrr....memleketten uzak... eşim ve ben sadece...hiç kimse yok sabahtan beli inanın bayram oldugunu bıle farketmıyorum...sıradan bı gun gıbı... oğluşumda gelmedı gııtı kı... şu bayramımı bayram etseydıııı....

ooo kımse yok ... ne guzel ya mıllet ya bebegıyle mesgul masallah... yada bayram havasındalar... malesef bende ıkısıde yok ... çok canım sıkılıyooooooorrr....memleketten uzak... eşim ve ben sadece...hiç kimse yok sabahtan beli inanın bayram oldugunu bıle farketmıyorum...sıradan bı gun gıbı... oğluşumda gelmedı gııtı kı... şu bayramımı bayram etseydıııı....

aynen canım ya bayram mı değil mi hiç farkında değilim herkesten uzakta
ilk kez böyle bir bayram geçiriyorum
kızım da olmasa sıkıntıdan patlarım

merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.ben yarın saat 8 de hastaneye yatıyorum sezeryanla bebeğime kavuşucam inş.dua edin bana.burada saadette yarın yatıyo galiba ona bana ve yarın doğum yapacak tüm annelerimze Allah yardım etsin.hayırlı haberlerle gelirim inş.

Back
X