• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde doğumdan sonra normal kontrolümüze gittiğimizde sarılık testi istedi dr
ilk değerimiz 14 çıktı ertesi gün 10 düştü 3 gün sonra 9 a düşmüştü
dr iyi dedi tedavisiz kendiliğinden düştü dedi
acaba bidaha baktırmak gerekir mi?
sadece gözlerin de sarılık kaldı hafif
dr en son gözde geçer dedi

yok cnm sizinki geçmiş artık.11 ve daha altı riskli değil zaten.yükselmez artık.sağlıkla büyür inşallah bebişin.

kızlar iyi bayramlar hepinize,,07.09.10 tarihinde oğlum dünyaya gözlerini açtı,,sezeryan oldumm:)) Allahım isteyn herkese nasip etsin kimseye acısını yaşatmasın...

kızlar iyi bayramlar hepinize,,07.09.10 tarihinde oğlum dünyaya gözlerini açtı,,sezeryan oldumm:)) Allahım isteyn herkese nasip etsin kimseye acısını yaşatmasın...

Hayırlı uğurlu olsun Pinar :) Sağlıklı uzun ömürler versin Allah.

Bu arada Saadeti aradım ama telefonuna cevap vermediğine göre doğuma girdi ya da girecek. Ya da ben çok erken bir saatte aradım :)) Bilemedim şimdi. İnşallah iyi haberlerle gelir.

Waay bee...Göbekti, kiloydu derken yakında, bebeğin çişiydi, emmesiydi, gazıydı, dişiydi, sünnetiydi, yürümesiydi,... konuşur olacağız inşallah.

Hepinizi öperim. Bayramlarınızı da kutlarım ;) a.s.

bende bugün hastaneye gittim doktorum yoktu ama doğumhanede nstye bağladı ebe kızımda ufak sancılar çıktı 1 cm açılmam olmuş suyumda sızıntı şeklinde geliyo bugün yarın doğurursun dedi bende de sancı çıktı ama ben bişey hissetmedim hiç dr yarın geliyomuş izinden bu geceyi bi atlatsam inş yarın gelir kızım bu sefer çatı muayenem okadar acımadı acaba 1 cm bile olsa açılmanın bu kadar etkisimi oluyo eğer öyleyse açılmam güzel olursa inş zorlanmadan normal doğum yaparım allahım inş normal olur

doğum yamış bütün annecikleri tebrik ediyorum ...

Rabbim doğumu bekleyen biz anne adaylarına da yardımcı olsun

bu arada nagihan nerde acep onunla günlerimiz aynıydı doğurdumu bilgisi olan varmı ?

pınarcım hayırlı olsun canım....
Umarım herşey yolundadır???
Şİmdi nasılsın, çabuk toparlanabildin mi???
Meltem hanım bana normal diye ısrar ediyor bakalım ne olacak.....

merhaba kızlar geçmişi pek okuyamadım güzel dileklerinize tşk.darısı başınıza inşşş.bir sorunum var bebişim çok küçük ve meme başlarım yok denecek kadar kuçuk bebişim ememiyor gögülerim şişiyo pompayla çekiyorum kanıyoakannehir yara oluyo bu seferde emzirmek iyice zorlasıyo lansinoh kullanıyorum rahatlatıyo ama geçirmiyo birde her emzirmede farklı gögüsü mü emzircez yoksa biri bitip diğerini mibilmiyorumkismile tecrübeli anneler yardımızı bekliyorum doğum yapan annişler hepinizi kutlarımkaydirigubbakcemile3

göğüs yarası bizimde kabusumuz
emzirirken ikisinide emzirmek lazımmış ama benim mümkün değil benim kız uyudumu ağzını kesinlikle açmıyor ben en son sağı emdirdiysem bidahakinde sol tarafı emziriyorum

göğüs yarası bizimde kabusumuz
emzirirken ikisinide emzirmek lazımmış ama benim mümkün değil benim kız uyudumu ağzını kesinlikle açmıyor ben en son sağı emdirdiysem bidahakinde sol tarafı emziriyorum

offf ya bozocum gögüslerin şişöiyomu benim kiler şişiyo pompayla çekincede kanıyoakannehir

offf ya bozocum gögüslerin şişöiyomu benim kiler şişiyo pompayla çekincede kanıyoakannehir

şişiyor acıyor ağrıyor
popma hiç deme bana
ilk gece süt gelmeyince eşim pilli pompa almış hiç kullanamadım
boşu boşuna aldı adam

Canım,hayırlı olsun.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Darısı bizim başımıza inşallah.

slm kızlar hayırlı bayramlar tüm doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun darısı yapmayanların ve benim başıma Allah analı babalı sağlıklı hayırlı ömür versin inş. meleklerinize doğum yapacaklarada kolay doğum nasip etsin iinş.

ipekyol cok sevindim allah analı babalı büyütsün umarım doğum cok zor geçmemiştir

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişi bizim yerimize koklaopuyorumnanaktan

Allah razı olsun kızlar.Darısı başınıza, inşallah sizde en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.
Doğumumu ablam takip etti.Son ana kadar hep yanımdaydı.Ama doğumu yaptırmaya dayanamam dedi,başka arkadaşına yaptırdı.Bebişimi kucağına ilk teyzesi aldı yani:lepi: hihoyyyt Onun desteği ve hakkı çok üzerimde.Doğum 23.35te oldu biz saat 1 de eve döndük.Sanki o doğumu yapan ben değildim.Hala da inanamıyorum zaten.Bebeğime o gecede sonrasında da ben baktım yardıma ihtiyaç hissetmeden.Rüya gibiydi geldi geçti.Şimdi meleğim yanımda.Kokusunu almak ona dokunmak herşeye bedel.
Annemlerdeyim hala.Burda olmakta ayrı bir güç veriyor.Ani bişey olsa tecrübeliler var hemen soruyorum.İçim çok rahat artık alkisalkisalkis

‎9 aylık uzunnnn geçen:) süreçteki tüm yol arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun...hepinize gelmiş ve gelecek olan bayram şekerlerinizle mutlu bir ömür diliyorum...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy canim gecmis olsun bebeginle mutlu bir omur dilerim normal dogum yapmissin daha iyi hemen ayaga kalkmissin masallah allah bebeginin sansini omur boyu acik etsin hayirli olsun bende yarin gidiyorum doguma ins bende senin gibi kolayca atlatirim iyi bayramlar bu arada :)

allah yardımcın olsun canım inşallah sende kolay atlatırsın.güzel duaların için teşekkür ederim.ii bayramlar

07.09.2010 salı günü minik prensesim 50 cm boyunda 3.400 gr ağırlığında dünyaya geldi:) darısı diğer doğum yapmayan arkdaşların başına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum iyi bayramlar

günaydınn bugün çerkezköydeyiz dün geldik
doğuranlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüsün melekleriniz diyorum

saadeti merak ediyorum haberi olan varmı

Back
X