• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama

nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş

bendede bu gece belimde ve karnımda agrı oldu bır hevesle wc gıdıp gıdıp baktım ama malesef hıc bısey yoktu... vedeeee sabaha kadarda kesildi gitti...ümitlenmiştimmmm

özlem 147

al benden de o kadar.. vakit geçmek bilmiyo. hiç bişey yapmadan beklemek gerçekten çok zor. suyum patlar korkusuyla eve hapsoldum resmen. geceleri uyku namına bişey kalmadı yatağa girmek işkence gibi.. Allah sabır versin bize. bi de bu kadar beklemişken dr. bi de sezeryan derse diye korkmuyo da değilim hani. inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleklerimiz.

gaz problemi bende de oluyo cnm. hatta gaz sancısını doğum sancısı gibi hissediyoruum nerdeyse bi hevesleniyorum ama sonra gaz olduğunu anlıyorum moralim bozuluyo
bizim de cuma günü randevumuz var detaylı ultr. istedi doktorumuz. plasentanın durumuna falan bakıp karar vericekmiş. valla artık suni sancıya bile razıyım yani. yeterki sağlıkla kucağıma alim oğlumu başka bişey istemiyorum...

evet kızlar aynı gaz sorunu bendede var... sinir oluyorum artık..gazın sancısı yatırmıyo benı bazen ama ayırt edebılıyorum bılıyorum gaz sancısı oldugunu...inş... normal normal yaparız ya dogumlarımızı demı su vakte kadar gelmişken gercekten...

özlemcim benim oglanda son zamnlarda ıyıce hareketlendı bende anlamıyorum..

merhaba arkadaslar nasilsin ?
ben eve dondum bu gun kizimla ikimizde cok iyiyiz :) kimler dogum yapti ben yokken?

meraba canım hoşgeldin bebişin hayırlı olsun
anlat bakalım annelik nasıl gidiyor,kızın nasıl kime benziyor
en önemli soru: hem suni sancı çektin hem sezeryan oldun korktuğun gibi varmıydı nasıldı:)

Slm kızlar nasılsınız,herkes iyidir umarım.

Peny,Suray,Gülbe_şeker,Datlum (umarım atladığım kimse yoktur.) kızlar hayırlı olsun bebişleriniz :nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizim başımıza inşallah.

Dün dr ye gittim kızım 2800gr olmuş,geçen hafta yan döndüğünü söylemişti ama maalesef dün yien ters dönmüş ve 23 eylüle gün verdi sezeryan için,böylelikle normal doğum şansım kalmamış oluyor :(((
Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Bu arda en son doğuran ben olacağım galiba :(((

sevgili anneler ve benim gibi bekleyen anne adaylari.herkese slm.doguramadim hala.ne agri ne sizi hic birsey yok bende.gece tuhaf seyler hissettim.tamam bu sefer geliyor dedim ama sabaha hic birseyim kalmadi.ve benim karnim hala yukarda.iner belki diye bugun deli gibi yurudum.benim ufakligin hareketleri de azaldi sanki.cok endiseleniyorum.yarin sabah hastaneye gidiyoruz.randevumuz var.bakalim insallah hersey yolundadir.korkmaya basladim.eyvahedigeldismile

mrb arkadaşlar bnm tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ya da bu konuda bilgi sahibi olan herkesten diyim....
ben 39u amancu haftadayım hala tık yok ve cok sabırsızım dün doktordaydım herşey normal dedi bebek dönmüş ama henüz inmemiş alttan baktı ooo zamk gibi dedi hiç açılma yok diyince cok fena oldum baştan beri normal doğum için hayaller kuran ben gitti hayal kırıklığı yaşayan başka biri geldi.....

şu an hiç normal yapabilecekmişim gibi hissetmiyoum sanki hiç başlamicak açılmam ya da sancılarım....
dünden beri o kdr ümitsizimki...öle diyince doktora suni sancıyla başlatın doğumu önümüzdeki hafta dedim son haftamda olucam çünki...ben sana daha ortada bişi yokken boşuna acı çektiremem dedi ama ısrarlı oldumu görünce pazartesi gel açılma başlamışsa suni sancı deniyelim dedi ama olmassa sezeryana geçmek zorunda kalırım dedi.....
ooof ooof çok stresliyim son 5 gün eğer kızım kendisi gelmek isterse süper olcak ama açılmam olmassa ne yapıcam bilmiyoum......
bir an önce doğsun istiyoum çünki böbreklemrime aşırı derecede baskı yapıo zaten böbreklerden rahatsızdım şimdi nefes almam bile zorlaşıo.....
sizce napmalıyım pazartesi açılma yoksa sezeryanla mı olsa die düşünüyoum yoksa son 1 hafta daha beklesemmi???

ne çok kişiyiz ha gayret kızlar inş doğuracağız hemen hemen hepimizin şikayetleri aynı bende bugün yürüyüş yaptım ama artık çok zorlanıyorum tuvalet ihtiyacımdan dolayı çok ağrım oluyo sıkışıyorum sonrasında da çok ağrım oluyo eve mahkum kalıyoz valla ....

nagihan kesin doğurdu yoksa girerdi bugün ayy çok merak ettim bilgi alan yazsın lütfen ...

saadet81 tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün kızına kavuştun darısı tüm bekleyenlerin başına

bu arada suni sancı aldın galiba anlatırmısın son çare bende de öle olucak galiba çok mu dayanılmaz gibi ..

mrb arkadaşlar bnm tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ya da bu konuda bilgi sahibi olan herkesten diyim....
ben 39u amancu haftadayım hala tık yok ve cok sabırsızım dün doktordaydım herşey normal dedi bebek dönmüş ama henüz inmemiş alttan baktı ooo zamk gibi dedi hiç açılma yok diyince cok fena oldum baştan beri normal doğum için hayaller kuran ben gitti hayal kırıklığı yaşayan başka biri geldi.....

şu an hiç normal yapabilecekmişim gibi hissetmiyoum sanki hiç başlamicak açılmam ya da sancılarım....
dünden beri o kdr ümitsizimki...öle diyince doktora suni sancıyla başlatın doğumu önümüzdeki hafta dedim son haftamda olucam çünki...ben sana daha ortada bişi yokken boşuna acı çektiremem dedi ama ısrarlı oldumu görünce pazartesi gel açılma başlamışsa suni sancı deniyelim dedi ama olmassa sezeryana geçmek zorunda kalırım dedi.....
ooof ooof çok stresliyim son 5 gün eğer kızım kendisi gelmek isterse süper olcak ama açılmam olmassa ne yapıcam bilmiyoum......
bir an önce doğsun istiyoum çünki böbreklemrime aşırı derecede baskı yapıo zaten böbreklerden rahatsızdım şimdi nefes almam bile zorlaşıo.....
sizce napmalıyım pazartesi açılma yoksa sezeryanla mı olsa die düşünüyoum yoksa son 1 hafta daha beklesemmi???

aynı durumu yaşayan biri olarak bence bekle evet beklemesi çok zor neler çekiyoruz şurda bi bilsen 40 haftam doldu da geçiyo bile dr ilk baktığında banada öle dedi çatın çok dar bebekte ufak olmasaymış normal doğum olmaz dedi bende hiçbir belirti yok hala yarın belli olucak inş, evet bu kadar beklemişken normal olsun istiyoruz ama olmayınca da olmuyo ama en azından son ana kadar ne kadar zor olsada bekledim diyicem çünkü kendi isteği ile gelsin istedim hep ama günüm geçiyo oda riskli mecbur mudahaleli olucak ya sancı yada sezeryanla ama dediğim gibi daha senin var süren bence bekle bakarsın bebişin kendinden geliverir

simdi biraz daha rahatladim.gun boyunca hic hissetmemistim hareketlerini.su an itibariyle yogun birsekilde hissediyorum.cok sukur.aslinda biliyorum bu saatlerde hareketleniyo.ama yine de endise ediyorum.gec olsun guc olmasin arkadaslar.Allah hepimize kolay dogum nasip etsin.

Bende temmuz ayında doğum yaptım.senin durumundaydım hiç sancı göbegimde falan düşme olmadı.ben 41. haftamıda bekledim 42. haftamda doktor artık beklemenin bir anlamı yok dedi.suni sancı verdiler sabah 9 da verdiler akşam 9 a kadar benden sonra gelen herkez doğurdu.bende sancı yine olmadı ne sancı ne açılma en sonunda bebeğimin kalp ritimleri bozuldu sezeryana aldılar.başdan keşke açılma olmıycanı bilseydim.ama çok rahat oldu doğumum.inş senin bebişin normal doğar beklediğine değer.sezeryan da kötü bişey değil.hakkınızda hayırlısı arkadaşlar.doğum yapmayan anneler umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz.Allah kolay doğum nasip etsin

arkidişler aydaşlarım hadi bana cevap verin. ates ölçer olarak ne alayım. zamane cihazlarına güvenemiyorum. eski civalılardan kullanıyorum. ama bu seferde düşer kırılır diye korkuyorum.

arkidişler aydaşlarım hadi bana cevap verin. ates ölçer olarak ne alayım. zamane cihazlarına güvenemiyorum. eski civalılardan kullanıyorum. ama bu seferde düşer kırılır diye korkuyorum.

ben dijital koltukaltı yada popodan ölçenlerden aldım. çoğunluk ondan alıp kullanıyormuş. bir de alından ölçenler var ama fiyat farkı çok onlarda. civalılardan sakın alma cnm. Allah korusun çok tehlikeli. kırılıp patlarsa bebeğe çok zarar verir.

günaydın kızlar

dün doğum seminerine girdim ve orda 40 haftası dolan bir sürü hamiş vardı.eğitim veren kişi dogumun başlaması için bol bol maydanoz,acı yiyecekler,çömelme hareketi ve biraz yürüyüş..acı yiyince karın agrısı yapıyor oda dogumu tetikliyormuş,dün denedim ve ilk defa belime ve karnıma agrı girdi dik duramadım..sonra geçti gerisi gelmedi tabi..yarın günümm doluyor dogurmak istiyorum artık delikafadulden

merhaba şafak sayan anneler
arada sizi takip eder yazardım.ben bebeğime kavuştum çok şükür.sizleri merak ettim doğumlar ne alemde diye.okuduğum kadarıyla gecikmelerden dert yanıyorsunuz.azcık sabredin melekler doğru zamanı biliyor.ben de 34.haftada sancılanmıştım o zamandan beri ha geldi gelecek kuzum dedik ama yanılttı kızım tam 40. haftam bittiği gün doğdu. artık doğsun kendi gelmiyosa sezercikle kavuşurum diye niyeti bozup gitmiştim kontrole o gün yatışım yapıldı meğer 3 cm açılma varmış.suni sancı verdiler.3. saatin sonunda kızım kucağımdaydı.sancılar nst de vardı ben hissetmiyordum çok kolay bi doğum oldu.sakın stres yapmayın emi.dualarım sizinle..bi avazda yavrularınıza kavuşun inş.

Selam güzel anneler doğum yapmayan çok kişi kalmadı dimi, bizde durum aynı. uykusuz yorgun... Kızım emzik almadı, alsa rahat olurdu. Bir dakka yere inmiyor kucaktan. Benim kızım boşa kürek çekmiyor. Napsın boş emziği di mi :))) Biz de ikinci emziği aldık onu da itiyor. 2 saatte bir emiyor, alışverişe çıkmak hayal oldu. AVM'ler klimalı olmasa alıp götüreceğim, acıktıkça bebek bakım odasına girer doyururdum. Bilemiyorum ama evde çok bunaldım artık. Sizler ne yaptınız, ne zaman çıktınız bebeklerinizle. Ha bayramda memlekete gittik ama yine ev ortamına gitti, arabada emdi falan

günaydın kızlar...
yarın sabah saat 8 de hastaneye yatıyorum. bana dua edin olurmu?
inşallah kolay bir doğum olur. bebişimi sağ salim kucagıma alırım inşallah...

selam güzel anneler doğum yapmayan çok kişi kalmadı dimi, bizde durum aynı. Uykusuz yorgun... Kızım emzik almadı, alsa rahat olurdu. Bir dakka yere inmiyor kucaktan. Benim kızım boşa kürek çekmiyor. Napsın boş emziği di mi :))) biz de ikinci emziği aldık onu da itiyor. 2 saatte bir emiyor, alışverişe çıkmak hayal oldu. Avm'ler klimalı olmasa alıp götüreceğim, acıktıkça bebek bakım odasına girer doyururdum. Bilemiyorum ama evde çok bunaldım artık. Sizler ne yaptınız, ne zaman çıktınız bebeklerinizle. Ha bayramda memlekete gittik ama yine ev ortamına gitti, arabada emdi falan

evet canım sanırm bu aralar hepimizin hayatı aynı:)) ben 4 günlükken çıktım gezmelere 10 gunluktu avm gıttım:)) dayanamadım artık....cumartesı de mevlut yapıyoruz onun telaşı var...tam bebişler toparlanacak ozamnda kış gelecek:(( olsun sağlık olsun dımı

kızlar nagihandan haber varmı??
merak ettim onu. doğum yapmışmıdır aceba?

canım ben az önce aradım tlfnu kapalıydı..msj attım bakalım açınca tlfnunu ıletısı gelır ararım tekarar..sanada ahayrılı doğumlar dılerım umarım sağlıkla kurtulursunn..bızde beklıyoruss halaaaaaa

canım ben az önce aradım tlfnu kapalıydı..msj attım bakalım açınca tlfnunu ıletısı gelır ararım tekarar..sanada ahayrılı doğumlar dılerım umarım sağlıkla kurtulursunn..bızde beklıyoruss halaaaaaa

allah razı olsun tatlım...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
nagişten haber alırsan burya yaz olurmu?
merak ettim naptı aceba die... opuyorumnanaktan

Back
X