slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama
nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş
bendede bu gece belimde ve karnımda agrı oldu bır hevesle wc gıdıp gıdıp baktım ama malesef hıc bısey yoktu... vedeeee sabaha kadarda kesildi gitti...ümitlenmiştimmmm
özlem 147
al benden de o kadar.. vakit geçmek bilmiyo. hiç bişey yapmadan beklemek gerçekten çok zor. suyum patlar korkusuyla eve hapsoldum resmen. geceleri uyku namına bişey kalmadı yatağa girmek işkence gibi.. Allah sabır versin bize. bi de bu kadar beklemişken dr. bi de sezeryan derse diye korkmuyo da değilim hani. inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleklerimiz.
gaz problemi bende de oluyo cnm. hatta gaz sancısını doğum sancısı gibi hissediyoruum nerdeyse bi hevesleniyorum ama sonra gaz olduğunu anlıyorum moralim bozuluyo
bizim de cuma günü randevumuz var detaylı ultr. istedi doktorumuz. plasentanın durumuna falan bakıp karar vericekmiş. valla artık suni sancıya bile razıyım yani. yeterki sağlıkla kucağıma alim oğlumu başka bişey istemiyorum...
evet kızlar aynı gaz sorunu bendede var... sinir oluyorum artık..gazın sancısı yatırmıyo benı bazen ama ayırt edebılıyorum bılıyorum gaz sancısı oldugunu...inş... normal normal yaparız ya dogumlarımızı demı su vakte kadar gelmişken gercekten...
özlemcim benim oglanda son zamnlarda ıyıce hareketlendı bende anlamıyorum..