merhaba anneler acil yardımlarınızı bekliyorum.benim oğlum mememi tutup ememiyor,1 hafta oldu doğum yapalı zaten 3 günde sütüm geldi tutup çekemiyor mememi,silikon göğüs ucu bile aldık bir faydası yok.bizde mamaya başladık ama korka korka verdik,birde pompayla sağıyorum ama çok az çıkıyor onuda veriyorum yinede.geçen cuma doktorda kontrolumüz vardı doktora anlattım dediki günde 8 defamama verin yanında da sağdığınız anne sütünü verin,biraz büyüyüp güçlenince emmeye başlar ama mamayı ihmal etmeyin dedi,yoksa kilo verir dedi,zaten kilosu az doğdu.bize laktum mama dediler ama bulamayınca aptamil aldık doktora sordum oda olur dedi,sizce hangisi daha iyidirki,birde oğlumun sürekli karnı ağrıyor ne yapacağımızı şaşırdık,bide büyük insanlar gibi gaz çıkarıyor sürekli.karnına ağrı girince kıpkırmızı kesiliyor ve çığlığı basıyor,acaba mama mı yapıyor ama başka çarem yok,kayınvaldemle uğraşıyoruz yok memeyi çekemiyor hatta biberonu bile zor çekiyor hemen yoruluyor.sütüm artsın diye humana steel içiyorum,soğan yiyorum bol su içiyorum ama bebeğim emmediği için hep az çıkıyor.artık geceleri ağlamaktan strese gircem hep dua ediyorum allahım sütüm çoğalsın bebeğim sütümü emsin diye ama yok yok.bide bu karın ağrısını gideremiyoruz ne yapmalıyız,rezene içiyorum ama pek bir faydası yok,doktoru gaz için bir damla verdi 15 günlükken kullanın yazıyor sordum ihtiyaç anında kullanabilirsiniz dedi.iki gündür kullanıyoruz ama bir faydası olmadı.bunalıma girdim hatta girdik ne yapmalıyız.
bizde 16 günlük olduk benimde göğüs uçlarım çıkmıyodu ve tabi bebeğim ememiyodu ve zorla memeyi tıkmaya çalışıyoduk hemen çıkıyodu ağzından benim imdadıma medela min elektrikli pompa yetişti bayram günü medikalci açtırdık manueller hiç işe yaramıyo ama medelayhla sağdım bi kaç defa gögüs uçlaımı dışarı çıkardı ilk başta sağdığım süt çok azdı benimde 10-20 cc falan ama sonra çoğalıyo merak etme hem artık meleğin seninle sen sadece ona konsantre ol önemli olan onun sağlıkla gelişmesi mamayla büyüyüpte çok sağlıklı olan çocuklarda var stres yapıp hem kendini hem meleğini üzme hepsi yoluna girer zamanlaa.s