geçmiş olsun canım sık sık emzir geçer inşallaha.s.
ayy valla ne ilk haftalar zor geçiyo canım çokşükür ben daha daha iyiyyim maşallah bugün ilk banyomu yaptım evv işlerimide kendim yapabiliyorum cuma dikişlerim alındıktan sonra da daha iyi olurum allahın izniyle ...Ama kızım için dün çok üzüldüm çok ağladım senağlama sarılığımız 14 olmuş yarın tekrar gidicez 17 ye çıkarsa fototerapi yapılacak accıkta kilo vermişiz gerçi dr normal dedi her bebek ilk hafta kilo kaybına uğruyomuş gerçi çok değil 45 gr vermişiz kan falan alıyolar içim parçalanıyor hakikaten kendi canından parça olunca dayanamıyomuşsun.Esas sorun kızımın kırmızılığı hani sarılığı falanda takmıyorum bu kadar şuan çok düzenli emiyo bugün ilkdefa bıcı bıcıda yaptı hani yükselirse bile hemen tedavisi var düşücek ama kızım doğumundan itibaren yüzü fazla kırmızı kılcal dmar genişlemesi dedi ilk baş doktor dünde doğum lekesine benziyo geçer ama uzun vadede dedi en fazla 1 seneyide bulabilirmiş kulağının kenarındada 2 tane ufacık beze gibi bişi var yarın başka hastaneye gidicez dörtçelik çocuk hastanesine biliyosundur bide başka bir dr baksın istiyorum herkes, dr da geçer diyo ama ben çok üzüldüm inş geçer en kısa sürede:Saruboceq:
sen doğurmadan yazmaya çalışıcam canım çok kalamıyorum pc başında.... Rabbim kolay doğum nasip etsin sana ..
doğum yapan annecikler varsa hepsini tebrik ediyorum ..
iyi dileklerini sunan herkesede teşekkür ediyorum