• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

geçmiş olsun
benim bi bilgim yok

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

tecrübem yok Allaha şükür ama benim tavsiyem detaylı usg yaptırsın başka bi yerde

Slm kızlar.Yoğun bir gün yaşadık.Bebişimi görmeye gelmişlerdi.Teyzelerim,kızları,gelinleri.Yarında 2. parti.Amcalarım,kızları,gelinlerikaydirigubbakcemile3 Az kaldı bizimde evimize gidişimize.Babamız salı akşamı gelecek inş

of beklemek ne zor dimi bizde ptesi gideceğiz bakalım ne diyecek doktor amcamız

kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)

40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zelcan 28 eylül
oznur 30 eylül

slm kızlar bende varım yarın 40 haftam doluyor yalnız değilmişim hakkımıza hayırlısı olsun

selammm nasılsınız ben doğurdum geldim kuzularuykudayken bi bakayım dedim

bebeğim 3250 gr 49 cm doğdu ikimizde iyiyiz yavrumuzda sağlıklı çok şükür

slm kızlar bende varım yarın 40 haftam doluyor yalnız değilmişim hakkımıza hayırlısı olsun

kızlar bende daha doğurmadım.öznur söylemiş zaten 28 eylülde 40 hafta doluyor diye. bana doktor her an olabilir dedi, olmazsa 40 haftanın dolduğu tarihte suni sancıyla deneyelim dedi.eğer olmazsa ben biraz daha beklemeyi teklif etcem bakalım ne diycek.suni sancı istemiyom sezeryanda istemiyom, gel normal sancı gel geeel diye sancı çağırıyorum :))

kim kim kaldık şimdi bekleyen: ( tek bu sayfadakileri yazdım isteyen ekleyebilir tabii)

40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
oznur 30 eylül

40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
dkaderli 28 eylül
oznur 30 eylül

@dkaderli canım seninle aynı gün doluyor günümüz ama bizim dr da eğer gelmezse 40+6 kadar bekleyelim dedi
bence beklemek istemen isabetli bi karar (tabii tibbi yönünü bilmeden yazıyorum)

@çikolata: hayırlı olsun sağlıcakla büyüt yavrunu

@zeyneparzu: yok be canım daha senden sonraları da var :)
yine bekleyende baya varız sanırım

40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
dkaderli 28 eylül
oznur 30 eylül

toplamda 5 kişiyiz şimdilik, herhalde biz ekim annesi olcaz :(

40. hafta dolma tarihi
klmasm 22 eylül
zeyneparzu 26 eylül
zelcan 28 eylül
dkaderli 28 eylül
oznur 30 eylül

toplamda 5 kişiyiz şimdilik, herhalde biz ekim annesi olcaz :(

ay ağzını hayrı aç canım yaa
ben o kadar beklemek istemiyorum ptesi den sonra müsaitim
kaydirigubbakcemile3 p.tesi doğalgaz döşemeye gelecekler son dakka
salı gelebilir oğlum haha

ay ağzını hayrı aç canım yaa
ben o kadar beklemek istemiyorum ptesi den sonra müsaitim
kaydirigubbakcemile3 p.tesi doğalgaz döşemeye gelecekler son dakka
salı gelebilir oğlum haha

salıdan sonra ekime bişiy kalmıyo 3 güncük, ekim annesi olma ihtimalimiz var.bende hamileliğimin 7. ayından beri yollardayım, evimizi taşıdık, tayinim çıktı vs.hep tembih ettim oğluma vaktinden önce gelme diye, oda şimdi annesinin sözünü dinliyor kaydirigubbakcemile4

zeyneparzu haha tamam canım 1 ekim senin olsun :)))

dkaderli evet canım az kalıyor ama olsun neden bilmiyorum ekim kulağıma hoş gelmiyor
29 u kardeşimin doğum günü belki oğlum teyzesinin 18.yaşgününde gelmeyi planlıyordur :)

bu gruptan olmama ihtimali benimde kulağıma hoş gelmiyor ama sağlıkla gelsinlerde. benim daha hiç açılmama bakmadı dr. sizin baktımı

benim geçen ptsi baktı
çok azmış yani yok denecek kadar az açılma varmış
en azından bi başlangıç diye sevinmiştim ama henüz gerisi gelmedi

bu gruptan olmama ihtimali benimde kulağıma hoş gelmiyor ama sağlıkla gelsinlerde. benim daha hiç açılmama bakmadı dr. sizin baktımı

geçen hafta salı baktı bana ilk kez 1 cm açılma var dedi normalmiş rahim doğuma hazırlanıyormuş doğuma müsayitsin dedi hatta bebğin başına dokunduğunu söyledi hiç acımadı:))))

normal doğum yapanlar sancıların geleceği önceden belli olmuyormu, bi belirti falan yokmu?birisi sümük gibi bi akıntı oluyo demişti.

Back
X