• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende yiyeyim ozaman yapıyorum eşim yiyor ben bakıyorum
çok gazyapıyormu

bu arada geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü bişey
saol canım
azra çok gazlı değil bizde fazla gaz yapmdı biraz ağladı ayaklarını felan çekti
mentos ben çarş doğurdum cuma taburcu oldum p.tesi bakıldı dikişlerime
alttan değil ultarasonlada değil doğrudan ellle baktı benim dr.

ayyyy elle mi bakıyırrr akannehir
hiç sevmiyorum ya çok kasılıyorummm
hiç gitmek istemiyorummm

kızlar ben kendi isteğimle sezeryan olmuştum ya epidural yaptılar iyikide öyle yaptırmısım bana bebeği çıkardıktan sonra dr iyiki sezeryan yapmışız bebeğin kordonu kısaymış dedi :1shok:

banada 40 ım çıkınca gel dedi ya ben istemiyom vajinal ultrason kötü oluyorum offf ya ondan sezeryan olduk zaten bide baktırcakmıyızakannehir anlamadım ben bu işi e size erken bakmışlar nagihan ve çikolata bana 1,5 ay sonra gel dedi yani 40 çıkınca size 1 hafta sonra baktımı hemen çikolata nasıl elle baktı üsttendir herhalde:1shok:

banada 40 ım çıkınca gel dedi ya ben istemiyom vajinal ultrason kötü oluyorum offf ya ondan sezeryan olduk zaten bide baktırcakmıyızakannehir anlamadım ben bu işi e size erken bakmışlar nagihan ve çikolata bana 1,5 ay sonra gel dedi yani 40 çıkınca size 1 hafta sonra baktımı hemen çikolata nasıl elle baktı üsttendir herhalde:1shok:

neden seni 40 gün sonra çağırdıki anlamadım ama benim iç kanamam yüzünden konturol altında tutyordu ben 2 kere gittim dr
kanamanın durup durmadığına bakıyordu bana vardır senin dr bildiği ama vajınadan bakmazlar neden baksınki rahat ol bence çocuk ordanmı çıktı sanki dikişlerine bakar kaynamışmı diye ama çok geç çağırıyor ona şaşırdım

neden seni 40 gün sonra çağırdıki anlamadım ama benim iç kanamam yüzünden konturol altında tutyordu ben 2 kere gittim dr
kanamanın durup durmadığına bakıyordu bana vardır senin dr bildiği ama vajınadan bakmazlar neden baksınki rahat ol bence çocuk ordanmı çıktı sanki dikişlerine bakar kaynamışmı diye ama çok geç çağırıyor ona şaşırdım

:1shok::1shok:aayyy geçmiş olsun valla Allah korumuş...ay inş.bakmaz hiç sevmiyom bide erkek acaba başka dr.gitsem olur mu ki ameliyat olduğun dr.git dermi bilmiyorumkismile

slm kızlar nasılsınız ..nagıhancım nasılsın nasıl gıdıyor bebısle bızım buun 11 gunluk olduk gecem gunduum hepsı bırbırıne karıstı ...bısey dıcem bu asagıdakı cızelgeyı nasıl degıstrcem hala dogurmamıs gozukuyorum :))

benim annemde salı günü geliyo kıyamadı bana:sm_cool:

:1shok::1shok:aayyy geçmiş olsun valla allah korumuş...ay inş.bakmaz hiç sevmiyom bide erkek acaba başka dr.gitsem olur mu ki ameliyat olduğun dr.git dermi bilmiyorumkismile

anneler işte annenin yerini hiç birşey tutmuyor

sağol canım allah yavruma kocama aileme bağışladı beni ameliyattan sonra farkettiler şükürler olsun ameliyata alıyorlardı tekrardan ama sora kan verdiler 4 ünite şuan kan sayımı yaptırıyorum kanımın yükseldimi diye çok düşmüştü

slm kızlar nasılsınız ..nagıhancım nasılsın nasıl gıdıyor bebısle bızım buun 11 gunluk olduk gecem gunduum hepsı bırbırıne karıstı ...bısey dıcem bu asagıdakı cızelgeyı nasıl degıstrcem hala dogurmamıs gozukuyorum :))

GÖZÜN AYDIN CANIM NASIL BEBEKLE VAKİT GEÇİRMEK GECELERİ ÇOK ZOR DİMİ GÜNDÜZ GEÇİYORDA GECE ÇOK ZOR OLUYOR
ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH

DEMET O AĞLAYAN BİZDEĞİLİMİŞ DEMİ SANKİ YILLARDIR BEBEĞİ ALINCA İNSAN HERŞEYİ UNUTUYOR:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

anneler işte annenin yerini hiç birşey tutmuyor

sağol canım allah yavruma kocama aileme bağışladı beni ameliyattan sonra farkettiler şükürler olsun ameliyata alıyorlardı tekrardan ama sora kan verdiler 4 ünite şuan kan sayımı yaptırıyorum kanımın yükseldimi diye çok düşmüştü

Allahım koru ya rabbim neyse ki sağ sağlim atlatmışsın Allah yavruna bağışlamış seni Allah evlatlarımızdan hiç ayırmasın acılarını göstermesin innşşşş....

Amin canım tomografiye gönderdiler amaliyata alacağız ama tomografide bi bakalım kanamaya dediler ordan gelene kadar yavrum gözümde tüttü ağlamaktan helak oldum geldim yavrum aldım kucağıma bastıra bastıra sevdim birdaha göremiyeceğim korkusu vardı 4 gün hastanede kaldım ne çektiğimi ben bilirim eşim mafoldu ailem acil geldi kan aramışar eşim çağırmış ooooooooffff allahıma şükür geçti inşallah tekrarlamaz korkum var hala

kistlerinin iyi huyluluğuna baktılarmı bozo

yok canım baktırmadım dr küçükti dedi
ama bu gittiğimde sorucam diğer hamileliğimde düşüğü o mu yaptı acaba diye
beni de 40 ın çıkınca geld dedi
doğumdan 2 gün sonra dikişlerime baktı
şimdi usg ile bakıcak bide sanırım spiral takalım mı diycek

3300gr oldu canım 2650 doğmuştu ablam ebe ona sordum verme sakın mama bulgur ye 3lt su rezene iç dedi çok zor durumda kalırsan keçi sütünü 4/1 sulandır onu ver dedi kafamı karıştırdı bu kız benimfisfisfis

bide meslektasım . allah alah neden böle dedi bilemem. vardır bi bildiği ama ben en son gittiğim toplantıda anne sütüne en yakın olarak aptamili önermişlerdi.bulgur cok ga yapar kendin bilirsin sütte pek yapmaz. yapacagın en güzel şey emzirirken su içmek bunu dene.kg alımıda güzel. eminim dogumdan sonra 2500 düşmüştür. e 23 günde 800 gramda iyi yani.sen bilirsin. keçi sütü tamam anne sütüne en yakını ama yinede bu bebek ve bagırskları yeni düzene giriyor.CADIARZU

kızlar doğuramayan tek eylül annesi ben kaldım :kedi:
gerçi eylül de bitti ama olsun

nolur dua edin bende alayım hayırlısıyla sağlıcakla oğlumu kucağıma
pisikolojim çok bozuldu mafoldumben

aaaaaaaaaaaaaaa. döveceğim seni haa. yavrum bune acele ben sana demedimmi. bak bende acelşe ettim boşu boşuna kızımı 2600 dogurdum.saglıklıysa canını sıkma lütfen. düşün tombik tombik bişeyi alacaksın kucagına cildir cildir gözleri olacak. hastane cıkışı bile zor gelecek üstüne. sıkma canını. en fazla 1 haftan var. sonra görürüm seni bennnnnnnolumunekankayizsmile

zelcan evet saglıklıysan hıc sıkıntı etme..bak bende etmedım 9 ay 18 gunluk aldım oglumu kucagıma masallah ıyı yız ıkımızde...

Back
X