• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde arkadaşlar cuma günü bulgur pilavı yedim süt yapıyo diye ama aman Allahım belkide bebiş ondan akşama kadar ağladı bende bile acayip gaz yaptı yavrumu nasıl etkiledi Allah bilirakannehir ama tahin helvası güzel süt yapıyo birde rezenea.s

bozo bebişin 1 aylık aşısını sağlık ocağındamı yaptırdın hast.mi yaptılar sağlıkocakları pek güvenilir değil diyolar neye inanacağımızı şaşırdık yahu:oklava:

mentos aşılar sağlık ocağında diye biliyorum
ben de sağlık ocağında yaptırdım

bozo bebişin 1 aylık aşısını sağlık ocağındamı yaptırdın hast.mi yaptılar sağlıkocakları pek güvenilir değil diyolar neye inanacağımızı şaşırdık yahu:oklava:

canım bız kontrole gıtmısken asısınıda yaptralım dedık hastanede bı asıya 20 mılyon aldılar
saglık ocagında yapaagz takıbını

canım bız kontrole gıtmısken asısınıda yaptralım dedık hastanede bı asıya 20 mılyon aldılar
saglık ocagında yapaagz takıbını

e bebek aşıları ücretsiz sağlık bakanlığı karşılıyo diyolardı demekki sağlık ocaklarından bahsediyolarmış

slm kıızlar bizde bir aylık olduk ve gece hiiiiç uyumadık ne yapıcaz bilmiyorum gaz değildi bu gece bebğimin başka bi derdi vardı ama anlayamadım.... şimdi saç kurutma makınasıyla sakinleşip uyudu bilseydim çoktan denerdim.........
ayrıca benim kuyruk sokumum normal doğumda yerinden oynamış galiba dikişleim iyleşti ama hala oturamıyorum .......emzirmekte ayrı sorun oluyor oturamyınca.......ne yapçam bilmyorum ........sezeryan olmadığıma yanıyorum şimdi en azından otururdum...

slm kıızlar bizde bir aylık olduk ve gece hiiiiç uyumadık ne yapıcaz bilmiyorum gaz değildi bu gece bebğimin başka bi derdi vardı ama anlayamadım.... şimdi saç kurutma makınasıyla sakinleşip uyudu bilseydim çoktan denerdim.........
ayrıca benim kuyruk sokumum normal doğumda yerinden oynamış galiba dikişleim iyleşti ama hala oturamıyorum .......emzirmekte ayrı sorun oluyor oturamyınca.......ne yapçam bilmyorum ........sezeryan olmadığıma yanıyorum şimdi en azından otururdum...

Canım geçmiş olsun.Kuyruk sokumu ağrısı zordur biraz.Sen hemen bi dr a git istersen.İlerleyince daha kötü oluyor.
Benimde hala ellerimde ki uyuşmalar devam ediyor.Doğumdan sonra geçer zannediyordum.Geçen gece yine elim uyuşmuştu bebişim ağlıyordu,kucağıma alamadım.Geçmesini bekledim.Dünden bu yana da elimde ki 3 parmak ara ara uyuşuyor.Bakalım ne olacak

Canım geçmiş olsun.Kuyruk sokumu ağrısı zordur biraz.Sen hemen bi dr a git istersen.İlerleyince daha kötü oluyor.
Benimde hala ellerimde ki uyuşmalar devam ediyor.Doğumdan sonra geçer zannediyordum.Geçen gece yine elim uyuşmuştu bebişim ağlıyordu,kucağıma alamadım.Geçmesini bekledim.Dünden bu yana da elimde ki 3 parmak ara ara uyuşuyor.Bakalım ne olacak

evet teşekkür ederim caım çokk zor gerçekten dr beni mezarı andıran emar ortamına gönderir diye korkuyorum ama korkunun ecele faydası yook ........
geçmesini beklemek olmuyo gerçekten sende sbebini araştır boyun fıtığındasn kaynanklanıyor olabilir..........canım ALLAH:asigim: ŞİFA VERSİN.....

ne puanıymış yahu bizim puanlar kucağımızdaki veletler ne olduğunu bilmiyorum puanın ama burası bi hamilelik paylaşım sitesi:olmaz:

zelcan kontrolüm var bügün bellki olucak diyodun varmı bi gelişmegamyoncuiremsu meraklandırdın bizi yahu

seni çok iyi anlayabiliyorum, az önce bende anneme söyledim, 3 gün önce ordan oraya hareket ediyo diye karnımda hareketlerini izliyoduk, şimdi yanıbaşımda uyuyor.40 hafta geçince de insan biraz stres oluyor.benimde sancım yoktu ama bebek hareket ettikçe çok geriyodu karnımı, belki seninde açılman artmıştır.hadi bakalım son eylül annesi sen oluyosun

evet canım ya bugün 40+6 olduk hala sancı dan eser yok
evet canım çok geriyor diyorum yavrum çıkış ordan değil diye haha
sağ kaburga tarafımı delecek sanki nasıl baskı yapıyor varya
maşallah ne güzel artık yanında kuzun
kapanılı ben yapacağım eylül annelerinde bayanssulusmile

canım hadi hayırlısıyla git bakalım en kötü yarın alır herhalde seni dr inş güzel geçer canım stres yapma güzel haberlerini bekliyorum .Ahmet beye söle üzmesin senii:) gerçi şeker gibi adam üzmez senii slm söle bende :)

bencede yarın artık alırım en geç oğlumu kucağıma
haha söylerim canım onunda eşi hamileymiş oğlu olacakmış dün mü ne öğrenmiş
zaten bi kızı vardı 7 yaşlarında
haha bizden de bişey kaçmıyor şebeke gibiyiz :1:

evet canım ya bugün 40+6 olduk hala sancı dan eser yok
evet canım çok geriyor diyorum yavrum çıkış ordan değil diye haha
sağ kaburga tarafımı delecek sanki nasıl baskı yapıyor varya
maşallah ne güzel artık yanında kuzun
kapanılı ben yapacağım eylül annelerinde bayanssulusmile
allah kolaylık versin sana hala doğurmadınmı
ben 3 günden beri giremiyorum herkes doğurmuştur diye düşünmüştüm :1shok:

kızlar bebeğim beni fena yoruyor kucaktan inmek istemiyor sıcağı hiç sevmiyor biraz üzerini örtsem kapalı giydirsem hemen isilik döküyor akşamları hava biraz serinledi diye uzun kollu giydirdim şimdi sırtında poposunda isilik olmuş şimdi sadece kilot giydirdim uyuyor
akşamları saat 8 başlıyor 12 kadar sebebsiz ağlıyor emmiyor bile çok yoruluyorum kucağımdan hiç inmiyor akşam ikimiz birden ağlıyoruz dayanımıyorum bende ağlıyorum mafoldumben

bencede yarın artık alırım en geç oğlumu kucağıma
haha söylerim canım onunda eşi hamileymiş oğlu olacakmış dün mü ne öğrenmiş
zaten bi kızı vardı 7 yaşlarında
haha bizden de bişey kaçmıyor şebeke gibiyiz :1:

alıralır yarın tam 41 oluyosun daha fazla bekletmez sanmıyorum dr sonra ya bizede merakta bırakma bizi ok

kız hafiye gibisin haa adamın seceresini öğrenmişssin :.) neysee 40 çıkınca gidicem tekrar muayeneye tebrik ederim ozaman :) hem kızımıda götürücem dr amcası ile foto çekicem anı olarak kalsın isiyorum bide kızımın bebek şekerinden de götürücem .)

bak şimdi merak ettim acaba eşi normal doğummu yapmış önceki doğumunu yoksa sezeryanmı yapmış ?????

Back
X